Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.431
- Поени од реакции
- 64.236
Ќе комбиниравме, да не беа ДеВриј и Весино 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И Зенга.Ќе комбиниравме, да не беа ДеВриј и Весино![]()
Незнам за вас другари ама јас после утакмицата со лацио очекував многу летово.Ќе комбиниравме, да не беа ДеВриј и Весино![]()
Па се зависи од очекувања, колку повеќе очекуваш повеќе ќе се депримираш. Ако затворат со Видал или Рафиња ондак е добро. Единствено ќе остане разочарувањето за тоа што не купивме квалитетно десно крило, таа позиција ќе не чини многу бодови и ќе ни создава фрустрации цела сезона.Незнам за вас другари ама јас после утакмицата со лацио очекував многу летово.
Затоа и најразочаран сум изгледа...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Без играч на местото на кандрева ништо не праиме.Па се зависи од очекувања, колку повеќе очекуваш повеќе ќе се депримираш. Ако затворат со Видал или Рафиња ондак е добро. Единствено ќе остане разочарувањето за тоа што не купивме квалитетно десно крило, таа позиција ќе не чини многу бодови и ќе ни создава фрустрации цела сезона.
Другото е ок, десен бек навивам да не купиме, џабе фрлени 20 милиони, Дамбо не е послаб од ниеден бек што кошта 20-25 милиони. Има да го паркира на клупа па ќе се нервираме и со тоа![]()
Незнам за вас другари ама јас после утакмицата со лацио очекував многу летово.
Затоа и најразочаран сум изгледа...
Тешко се одбива таква прилика. Може да се заебе, да закачи некоја повреда и никогаш да не добие прилика, па цел живот да се кае. Тежок момент е, посебно ако немаш ни 24 часа да размислиш.Без играч на местото на кандрева ништо не праиме.
Малком ќе беше идеален ама јбг...
Па и он циган одбра да чмае на клупа во Барса место тука да разара.
Одбра последен во град место прв во село [emoji16]
Ејј тој ми е еден од најпреценетите фудбалери на сите времиња.Тешко се одбива таква прилика. Може да се заебе, да закачи некоја повреда и никогаш да не добие прилика, па цел живот да се кае. Тежок момент е, посебно ако немаш ни 24 часа да размислиш.
Тој фактор на страна, мислам дека ќе успее затоа што пука од самодоверба. Нешто што никогаш го немаше Кова на пример и затоа ни беше мноу јасно дека ќе се заебе во Реал. Ги потроши годините кога требаше да стане комплетен играч и лидер. Оваа година беше годината кога требаше да се продава. Иако имам сомнежи дека воопшто можеше да стане топ играч, но во секој случај во Интер ќе беше неприкосновен и можеби се ќе беше подобро за него.
Тоа што го одигра на Светско е максимумот, таму за секоја топка се фрлаа.
Реално најдобра опција е ако го споредуваш со дармијан,запакоста и оној анонимецон од леверкузен.Да де затоа и јас мислам дека во Интер нема теоретска шанса да добива поголема мотивација од Светско. Во светско и просечен играч плукаше крв, што не беше случај со нивните клубови во лигата.
Јасно беше дека не е на потребно ниво, му фали карактер најмногу од се, но имаше простор за напредок. Никогаш нема да дознаеме ама Реал во секој случај му беше грешка.Ејј тој ми е еден од најпреценетите фудбалери на сите времиња.
Уопште не ми беше криво што замина,едина мука е што парите од него ги спичкаа на кондогбија инвалидот празноглав.
Јасно ни било на тебе и на мене овде.Прашај по колегиве,уште вени што не пресече некој коа си отиде[emoji4]Јасно беше дека не е на потребно ниво, му фали карактер најмногу од се, но имаше простор за напредок. Никогаш нема да дознаеме ама Реал во секој случај му беше грешка.