Фан Клуб: Интер

Ме боли кур и за средина и за се кога Лаутаро ќе стане најјачи играч икада. ;);););)

Па ако биде...
Нормално дека нема да плаќаме 100 милиона.

Според мене прифатлива сума би била околу 40 - 50, и да речеме 5-6 м плата.
Да имавме 40 милиони на располагање ќе го земевме Малком.

Да имавме 40 милиони на располагање ќе го земевме Малком.
Епа тука е проблемот, Малком пред Ди Мариа!

Непроверен пред проверен играч, добро позната пракса како и изминативе години.

Ок, на долг рок нормално дека повеќе би се исплател како опција детево. Има 21 година и има одиграно добро во Бордо. На јутјуб е одличен, одличен дриблинг, брз... Но нас во моментов ни треба готов производ не знам оти не разбирате...

Претпоставувам малиов кај нас да игра под притисок со што би се загубил, пола сесона ако не и фазла би се пронаоѓал себеси за да на крај заврши во Валенсиа, Севиља или Виљареал.

Разликата помеѓу Габигол и Малком е во тоа што првиот дојде од бразилска лига диретно во најтешката лига за адаптирање,посебно за млад и неискусен играч како него,додека Малком игра во француската лига веќе две сезони и адаптиран е на европскиот стил на фудбал,игра во едно скалило посилна лига од бразилската и се има покажано.

Требаше да се земе Малком без размислување бидејќи не знам каква е замислата на Аусилио ако во случај пропадне случајот со него.
Дали сметаат дека ако тргнат по Ди Марија ќе го убедат да дојде во Интер,па затоа и чекаа толку време околу Малком и целата работа околу него не знам,но и немаше некои посериозни шпекулации за Ди Марија.
Од сите заинтересирани играчи кои играат на крило,Малком издвојува пред сите,видовме вечерва против Зенит дека мака ќе мачиме пак со крилните позиции,не можеме и не смееме да се потпреме на Политано и Кандрева како замени од клупата.

Според некои информации Аусилио од Сунинг добил 50 милиони евра за трансфери,поточно да ги затвори трансферите на Врсаљко и на мистер Х во името на Видал.
За крило не се спомна ништо,но пак велам,ова според некои информации што ги читав по интернетов.

Не знам,сепак сметам дека на крила сеуште сме кнап и дека таму треба да се инвестира уште.

Ме боли кур и за средина и за се кога Лаутаро ќе стане најјачи играч икада. ;);););)

Не знам што се трескате толку со Мартинез..којзнае дали шанса воопшто ќе добие знаејќи го Спалети со неговите (не)ротации а камоли да направи некоја разлика на теренот..ние треба да се надеваме дека ќе земат барем уште едно квалитетно десно крило(ама со оглед дека го зедоа Политано веројатно не планираат) или солиден CM играч што можи да игра во дуо со Гаљардини/Весино(како примарни деструктивци/копачи) и истовремено да го заменува Наинголан...т.е. да не зависи тимот од Брозович на која нога е станат и дали женаму му дала или не..затоа Рафиња беше перфектно да остани бидејќи покрива три позиции истовремено и секаде се снаоѓаше.

Практично Рафиња и Кансело ги заменивме со Наинголан и Асамоа(само овај лев бек)..според мене постабилни,поцврсти,поискусни фудбалери што се веќе навикнати на Италјанскиот фудбал .

Тоа го зборуваме цело време.Крило,бек,стартер во средината и резерва во средината.Ова е МОРАЛНО

Абе го видовте ли господинот Бетменович? :pos: Три гола прими, не се ни помрдна на трите, ај третиот ок еврогол беше, ама другите два? :tapp::tapp: Не можам да опишам колку го мразам, најпреценето гомно од голман во историјата на спортот, линијаш умрен.

Еј жими се најдосаден си со Ханданович.Срединана умрена овај за голманот се фатил.
Како некој инвалид да земи да се нервира што му паднало едно влакно од главата.

Па и ти замараш нон стоп со Сунинг па те трпиме. Ај земи погледни ги првите два гола и гледај го што прави. Не ми смета што ќе прими гол, ГЛЕЈ РЕАКЦИИТЕ какви му се, како на мртов коњ. Така брани откако е дојден во Интер, ако не е сигурен дека може да одбрани некоја топка само ја гледа, се здрвува на линија и тоа е тоа.

Па и ти замараш нон стоп со Сунинг па те трпиме. Ај земи погледни ги првите два гола и гледај го што прави. Не ми смета што ќе прими гол, ГЛЕЈ РЕАКЦИИТЕ какви му се, како на мртов коњ. Така брани откако е дојден во Интер, ако не е сигурен дека може да одбрани некоја топка само ја гледа, се здрвува на линија и тоа е тоа.

Пријателска утакмица е..шо очекуваш да фаќа да гини/џитка по топките?..да се нервира и да плука по одбранбените?..не знам што воопшто се замарате со пријателските утакмици кога ионака служат за експерименти и заебанции..

Пријателска утакмица е..шо очекуваш да фаќа да гини/џитка по топките?..да се нервира и да плука по одбранбените?..не знам што воопшто се замарате со пријателските утакмици кога ионака служат за експерименти и заебанции..
Џони ок е друже, ако си направил нов профил не ми изигравај stalker ти ебам тоа забеганиот. :D
Проблемот со него е што он така брани и во текот на сезоната, 20 000 клипчиња можам да ти дадам кај што стои како здрвена Марија. Не сум мразел повеќе играч на Интер (сем Сантон) откако го пратам клубов, нека се носи у три пичке материне нека иде за Марибор да брани не можам да го гледам.

Ханда моментално е најдобар голман во лигата, нема подобар од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom