Ди Марија ќе биде евтина закрпа?
Па ако биде...
Нормално дека нема да плаќаме 100 милиона.
Според мене прифатлива сума би била околу 40 - 50, и да речеме 5-6 м плата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ди Марија ќе биде евтина закрпа?

Да имавме 40 милиони на располагање ќе го земевме Малком.Па ако биде...
Нормално дека нема да плаќаме 100 милиона.
Според мене прифатлива сума би била околу 40 - 50, и да речеме 5-6 м плата.
Епа тука е проблемот, Малком пред Ди Мариа!Да имавме 40 милиони на располагање ќе го земевме Малком.
Ме боли кур и за средина и за се кога Лаутаро ќе стане најјачи играч икада.![]()
Три гола прими, не се ни помрдна на трите, ај третиот ок еврогол беше, ама другите два? 
Не можам да опишам колку го мразам, најпреценето гомно од голман во историјата на спортот, линијаш умрен.Па и ти замараш нон стоп со Сунинг па те трпиме. Ај земи погледни ги првите два гола и гледај го што прави. Не ми смета што ќе прими гол, ГЛЕЈ РЕАКЦИИТЕ какви му се, како на мртов коњ. Така брани откако е дојден во Интер, ако не е сигурен дека може да одбрани некоја топка само ја гледа, се здрвува на линија и тоа е тоа.
Џони ок е друже, ако си направил нов профил не ми изигравај stalker ти ебам тоа забеганиот.Пријателска утакмица е..шо очекуваш да фаќа да гини/џитка по топките?..да се нервира и да плука по одбранбените?..не знам што воопшто се замарате со пријателските утакмици кога ионака служат за експерименти и заебанции..