Фан Клуб: Интер

Џони ок е друже, ако си направил нов профил не ми изигравај stalker ти ебам тоа забеганиот. :D
Проблемот со него е што он така брани и во текот на сезоната, 20 000 клипчиња можам да ти дадам кај што стои како здрвена Марија. Не сум мразел повеќе играч на Интер (сем Сантон) откако го пратам клубов, нека се носи у три пичке материне нека иде за Марибор да брани не можам да го гледам.

Или Џони, или Џонтра другарчето твое... :cool:

@Stefan-kobe
Да не не си арен нешто? Што можеше да направи на вторио и третио гол?Жими се,го мразиш и само заинает зборуваш.

Интер мора значи МОРА да има плејмејкер ако сакаме резултати.Тоа е зборено овде години уназад,од тој аспект реков дека креативноста пак ќе е 0.
Нит реков дека немале асистенции 3цава од погоре,нит дека не давале голови,нешто што врска нема со муабетов.
Средината ќе биде тромава,мора да се земе здрав разигрувач.Видал/Најголан уз МОдрич/ериксен/де брујн/па еве и Рафиња и сл. е тоа што му треба на Интер.Брозович мора на бенч ако играат видал и најголан според мене.
Па наинголан ке биде плејот, или 10ката, со спалети задња сезона над 10 гола имаше, плус 5-6 асистенции, не мора да се има класична 10ка за да тимот добие на креација, еве снајдер 2010 гледам, 4 гола и 6 асистенции имал, сега у оваа хипотетичка ситуација за која правиме муабет, ќе добиеш 3ца играчи способни и за едното и за другото, пак, бајаги би била покреативна средината од оној Интер на Мурињо. Со тоа што тој Интер имаше дефиниран систем на игра, со уфрлања на маикон и остало сеа да не навлагам у детали си знаеме многу добро на што бевме тогаш, овој Интер допрва треба да го дефинира тоа, и прашање е дали ќе успее Спалети у истото, значи збориме за систем кој ќе донесе резултати и добра игра, а Интер ќе биде конкурентен, нит лани со 4тото место ние немавме дефинирана игра и филозофија.

Инаку овој емерс ми се свиѓа многу као профил на фудбалер, избор на спалети е од младиов тим да биде прекомандуван кај сениориве за следна сезона, со оглед дека мораме да ги пријавиме и младиве за ЛШ, 4ца, плус 4 италијанци ( затоа заборавете на продажба на Кандрева, затоа и инсистирам на муабетот за барела да се донесе, покрај политано кој веќе е земен ).

@Stefan-kobe
Да не не си арен нешто? Што можеше да направи на вторио и третио гол?Жими се,го мразиш и само заинает зборуваш.
Да, и сеа што можеш ти да направиш во врска со тоа? Сеа за секој примен гол ќе замарам за Хандановиќ за инат и не кур ме замарај. Кога ќе си отиде од тимов забава ќе направам по тој повод, све му ебам преценето и одвратно.

Море салам си ти чоек?Виде кај заврши шутот за 2-2? Најдими една интервенција на голман кој што одбранил таков шут.
Се правиш паметен како тоа не одбранил и си го ладел,па после тоа кога виде дека тресиш глупости ми пишуваш за инает дека ќе си хејтал. :tapp:

Последен пат пишувам нешто со тебе, зашо си глуп како раткапна од трактор. МЕ НЕРВИРААТ РЕАКЦИИТЕ НА ХАНДАНОВИЌ КОГА ПРИМА ГОЛОВИ, СФАЌАШ ЛИ СЕГА? Значи и кога не се бранат некои шутеви ме нервира како реагира, укопан на линија, не прави никаков покрет.
Еве ти едно видео, види каков гол даде Паласио, види ја реакцијата на нашиот ни најдобар голман во лигата.
https://www.youtube.com/watch?v=P1UQBbRII18

И погледни на првиот, па и на вториот гол како стои укопан во место, без да проба да реагира, без ништо. Таков е секад кога прима голови, и кога може и кога не може да одбрани.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Срамота е те молам.[DOUBLEPOST=1532212777][/DOUBLEPOST]
https://www.youtube.com/watch?v=rMyNJ6oXSXE

Знам го хејташ иако не си свесен и ти зошто толку го хејташ, сме го дискутирале ова и во минатото, кога цела сезона чутеше, и буквално молеше и очекуваше негов кикс, за да докажеш дека е линијаш и дека имаш право.

Да не почнам јас сеа да ти постирам видеа, каде Ханда имаше феноменални одбрани, ретко кој голман ги фаќаше...

Ханда, Шкриниар и Икарди - Свето Тројство!
Не дирајте! :)

Ова хејтањево на ханда е рамо до рамо со будалаштината икарди = 30милиона + габијадини.Да не знаеш која е поголема днопертиза.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Остајте го бе.Сабота сме,се поднапил и ќе масира по форумов сеа.
Врв хумор со раткапнава, нема што.
И немој да му велиш дека се глупи ко раткапна на попаметните од тебе,затоа што самиот си ја спушташ цената.

Дружиња, како што вие можете да ги хејтате Сунинг и покрај тоа што на пример ни го доставија ова за само една сезона, а ова инаку е прирастот на приходите во однос на претходната година, така да можам и јас да го хејтам Хандановиќ, а тоа е мое право и имам доволно аргументи. И не е само тоа на линкот, има и други работи кои ви се цртани али на одредени особи џабе е и со инка да им ставаш, они мислат дека ова е фудбал менаџер и се е плукни залепи. Уживајте си, хејтајте, оризари вакви онакви и чекајте Интер да киксне за да јадете гомна и да си го полните егото. Верувам дека некои од вас посакуваа Интер да не го победи Лацио само за да серете овде и да плукате по се што е можно и неможно.

Стефан, не се плука по сѐ и сешто, се плука(ше) по заебените трансфери и трансфер политиката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom