Фан Клуб: Интер

Припреми се овие пријателски, секоја година ги оценуваме а тотално небитни се и не се показател за сезоната што следи. Мене најбитно ми е никој да не заработи некоја повреда.

На 9 јули почнаа со подготовки и кондиционо се сите паднати па ќе треба да се работи на подигање на физичката подготвеност пред да почне сезоната. Сега битно е да им се даде минутажа на децата кои не добиваат шанса да покажат што знаат. Најбитно од се е не да се победи, туку да се пробаат замислите на тренерот кои ги вежбаат на тренинг, да се види што функционира а што не.

lani issto nirnberg mamata ni ja ebaa na apiano, nikakva frka ne se problemite u ovaa faza na podgotovkite, bas naprotiv, dobro e da se voocat site nedostatoci, nit 2 nedeli ne treniraat, eve go naingolan problemi so muskulot na desnata noga imal odma, zatoa i go izvadile. Dalbert igrase desen bek, bilo koj levucar, lev bek, stai go desno, dzabe ke stoi na teren, ama okolnostite se takvi momentalno, tamu samo eden igrac imame, diambrosio.

Nisto strasno ne e ova u sekoj slucaj, problem ke bide ako i vo docnata faza na podgotovkite se losi ama ne veruvam deka toa ke bide slucaj, ocekuvam ko lani da se podobrat znacitelno, a i daleku podobro ke funkcioniraat koga ke se vratat perisic, brozovic i konecno ke se zeme desen bek.

Mislam deka ausilio za dzabe ne otide u kina na sostanok so zhangovci, bi trebalo 3 novi igraci da potpiseme do krajot na transfer rokov zasto realno tolku i ni trebaat, desen bek, sredina, i krilo, realno toa i fali na momentalniov sostav za da istiot bide kompletiran, so toa sto site trojca treba da bidat materijal za prv tim.

Таман сНе бе шовие?
Многу јак пазар истеравме,дајте барса/реал да си играме.[emoji16]

Сеа озбилно.Од интер имам се и сешто видено и доживеано и до пред 2ипол саата мислев дека ништо више неможе да ме изненади.
Ама ете ги јунаците да ми го поебат впечатокот(а богами и вечерта најверојатно).
Добро бе на што личеше ова бе?
Која е оваа екипа сион да делува на моменти како псж против интер бе??
Абе дали се нормални бе?Мајките,жените и сестрите да им ги изнаебам на сите од прв до последен!!Све да им ебам!
Кој е овој гаљардини у интер да игра?
Кој е овој кандрева?
Кој е овој далберт?
Кој е овој валеро бе??
Кои се овие играчи за лига шампиони да играат?Имаат ли мозок тие гадни кинези бе?

Не ли купат МИНИМУМ 4ца класа играчи(2 везњака,крило и КЛАСА десен бек) ич нека не ни пробуваат да играат лига шампиони.Нека збркаат врски на лацио да му го дадат местото,они барем имаат кохезија во екипата!
мрш!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Таман сНе бе шовие?
Многу јак пазар истеравме,дајте барса/реал да си играме.[emoji16]

Сеа озбилно.Од интер имам се и сешто видено и доживеано и до пред 2ипол саата мислев дека ништо више неможе да ме изненади.
Ама ете ги јунаците да ми го поебат впечатокот(а богами и вечерта најверојатно).
Добро бе на што личеше ова бе?
Која е оваа екипа сион да делува на моменти како псж против интер бе??
Абе дали се нормални бе?Мајките,жените и сестрите да им ги изнаебам на сите од прв до последен!!Све да им ебам!
Кој е овој гаљардини у интер да игра?
Кој е овој кандрева?
Кој е овој далберт?
Кој е овој валеро бе??
Кои се овие играчи за лига шампиони да играат?Имаат ли мозок тие гадни кинези бе?

Не ли купат МИНИМУМ 4ца класа играчи(2 везњака,крило и КЛАСА десен бек) ич нека не ни пробуваат да играат лига шампиони.Нека збркаат врски на лацио да му го дадат местото,они барем имаат кохезија во екипата!
мрш!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ќе ти се нафрлат одма што од старт мрчиш! :rolleyes::ROFLMAO:

Ќе ти се нафрлат одма што од старт мрчиш! :rolleyes::ROFLMAO:
Абе каков старт какве пичке матерне.
Овие сион едвај останаа во прва лига во швајцарија.Нема кој не им даде 2-3-4 гола.
Децата од примавера да ги пуштеа требаше да ги добијат.
Брука е ова како сакаме да ја вртиме.

До некаде и јас се слагам со некои членови за критиките упатени до одговорните за тимот. Последно што читам е дека Јувентус ќе се засили со Диего Годин, заинтересирани се за младиот од Селтик, вундеркидот Киеран Тирниј. Работат на случајот за враќање на Погба.
Што се случува кај нас?
Ни најавуваат некој си Mister X и ванаби загатки и лажни надежи овде да се тешиме дека ќе дојде некоја ѕвезда да направиме БУМ и изненадување. Дури најавувано е за накај 15ти август еј, отприлика за еден месец ќе се знае кој ќе биде тој Mister X. :ROFLMAO: Дотогаш, надевајте се на некое големо име.
Јас мислам дека од тоа ништо нема да биде, дај боже да грешам, цитирајте ме одма, нека донесат големо име, верувам мнозинство фанови тоа го чекаат и прогнозираат ама што е до мене јас сум песимист околу тоа и нема ништо да биде. Можеби ќе го завршеме трансферот со Врсаљко, што нема да ни донесе некој апгрејд, ќе се обидуваат преку шпекулации до крајот на меркатото да пуштаат низ вода муабети од типот заинтересирани сме за десно крило ама тоа ќе биде тоа. Најважно е тимот да се уигра што побрзо и да играчите стекнат хемија.

Inter bara igraci na pozajmica so pravo na otkup za da moze da gi registrira vo LS, inaku ako zemi igrac na pozajmica so obavezen otkup ke moze da go koristi samo vo Seria A. Vaka pisuvaat od GDS.
Za Malkom se zameshaa poveke ekipi koi mozat da platat kesh,
taka da situacijata sega e pokomplicirana.
A i ne gledam koj drug igrac bi go zemale na takov nacin, site baraat kesh.

Малком му рекол не на Евертон. Откако го прочитал Stefan-kobe. Сега ќе оди во Рома.

Некогаш треба да знаеш да поќутиш Стеф...
Па и за кај нив не ми е јасно, вов Рома јакиот тим.

Па и за кај нив не ми е јасно, вов Рома јакиот тим.
Историски гледано ги шиете, со моментална работа на клубови ве шијат. Споредбата ми е некако како Тотенхем и Арсенал во ПЛ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom