novite igraci imat uste trema im tezi dresot i nozite im se tresat

Интер и фудбалери на кои нозе им се тресат - ЛШ - успеси...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
novite igraci imat uste trema im tezi dresot i nozite im se tresat

Таман сНе бе шовие?
Многу јак пазар истеравме,дајте барса/реал да си играме.[emoji16]
Сеа озбилно.Од интер имам се и сешто видено и доживеано и до пред 2ипол саата мислев дека ништо више неможе да ме изненади.
Ама ете ги јунаците да ми го поебат впечатокот(а богами и вечерта најверојатно).
Добро бе на што личеше ова бе?
Која е оваа екипа сион да делува на моменти како псж против интер бе??
Абе дали се нормални бе?Мајките,жените и сестрите да им ги изнаебам на сите од прв до последен!!Све да им ебам!
Кој е овој гаљардини у интер да игра?
Кој е овој кандрева?
Кој е овој далберт?
Кој е овој валеро бе??
Кои се овие играчи за лига шампиони да играат?Имаат ли мозок тие гадни кинези бе?
Не ли купат МИНИМУМ 4ца класа играчи(2 везњака,крило и КЛАСА десен бек) ич нека не ни пробуваат да играат лига шампиони.Нека збркаат врски на лацио да му го дадат местото,они барем имаат кохезија во екипата!
мрш!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Абе каков старт какве пичке матерне.Ќе ти се нафрлат одма што од старт мрчиш!![]()
Сите коментари ти се зајадливи а се љутиш кога ќе те прозиваат.Ќе ти се нафрлат одма што од старт мрчиш!![]()
Сите коментари ти се зајадливи а се љутиш кога ќе те прозиваат.
Дотогаш, надевајте се на некое големо име.Па и за кај нив не ми е јасно, вов Рома јакиот тим.Малком му рекол не на Евертон. Откако го прочитал Stefan-kobe. Сега ќе оди во Рома.
Некогаш треба да знаеш да поќутиш Стеф...
Историски гледано ги шиете, со моментална работа на клубови ве шијат. Споредбата ми е некако како Тотенхем и Арсенал во ПЛПа и за кај нив не ми е јасно, вов Рома јакиот тим.