ne znam sto se fakate za flopovi, ili utnati transferi, koga godinata koga dojdoa mario i barbosa, ne ni imaa trener

edna od pricinite zasto podobro sega funkcionira transfer politiakta megjudrugoto e i faktot sto spaleti e tuka veke vtora godina, ima odredena ideja po koja se vodi i vo paket so nego se kroi transfer politikata.
Koga imas eden trener koj celo leto ne znaes dali ke ostane ili ne, na kraj go brkas pred start na sezona, i nosis neproverena opcija od Holandija, mislam deka i mesi toa leto da go kupea, nemase vo LS da se plasirame.
Inaku sezonava kupija Trojca gotovi proizvodi, asamoa, de vrij i naingolan, za ostanatite se nadevam deka ke se pogodat ko skrinijar, a mislam deka ke se pokazat dobro, narocito Lautaro, samo da dobiva sto poveke sansi a ne posle edna dve losi utakmici da se ukotvi na klupa bez da dobiva priliki.
Pamtam dybala koga dojde vo juve ne otvori dobro, pa alegri mu dae penali da sutira, i so tek na vreme se adaptirase, treba spaleti malce da si ja smeni politikata, a i da si koristi sistem na rotacija, a ne ko lani, edni isti 11, toa mu e mnogu losa osobina, mnogu lesno taka u timot se razviva nezadovolstvo na onie koi ne dobivaat mnogu sansi, a realno gi zasluzuvaat. Primer lani kandreva u sezona kade ne ni dae gol, se utepa od igranje, a bese mizerija, so ogromen procent na promaseni krosevi, mislam najvise u italija. Dalbert isto, mnogu slabo sansi dobivase a primer eden mocan santon se iznaigra, igrac koj mnogu ne koshtashe lani.
Ke vidime sea, LS igraat, sea ako ne rotira ne znam koga, a i mislam deka so novive igraci poveke solidni opcii ke ima, pa i na slatki maki da bide za odredeni pozicii u timov.