Фан Клуб: Интер

Јас искрено не сум за овај Малком. Додуша го немам гледано како игра, ама од Јутуб што гледам, не ми е нешто wow. Искрено мислам дека Карамоа има поголем талент од овај. Сметам дека ако одиме на крило, треба да биде некој докажан. Чак и радо Рафиња би го играл десно.
Мислам дека Дембеле мора да се земи. Ни фали таков ѕвер на тој дел од теренот. Дембеле, Броз и Нинџа средина е убиствена комбинација.
Десен бек следно (ахх Канселоооо). Ја сум повеќе за Флоренци ако има шанса.

Ако се продадат Кандрева, Едер, Валеро, Вечино... мислам дека че има некое класа име до крајов на летово. Хазард рецимо [emoji12]

Па ај догодина втори.
Леле заборајв ЛШ како изгледа.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Тоти, Занети, Гигс ти се една прича, Роналдо, Меси и Ибра друга! (ок Меси и можда не е соодветен пример за тука)
Тоа се вистински легенди.

Тоти имаше слава, но да заминеше во Реал или на друго место ќе имаше уште поголема. Но и не мора, и вака си ужива слава од фанови кои повеќе го ценат ради лојалноста! Јас сум еден од нив!

Јас искрено не сум за овај Малком. Додуша го немам гледано како игра, ама од Јутуб што гледам, не ми е нешто wow. Искрено мислам дека Карамоа има поголем талент од овај. Сметам дека ако одиме на крило, треба да биде некој докажан. Чак и радо Рафиња би го играл десно.

Чек сега, не знам што не ти се бендисува толку. Пробивања/дриблинзи - чек. Шут надвор од 16м - чек. Брзина/снага - чек. Преглед на игра и соиграчи - чек. Асистенции - чек. Нафрлувања - чек.

Сега знаеме сите дека јутјуб лаже и не се гради мислење врз основа на јутјуб, ама ако ти продаваат играч за 30 милиони а од него не може ни 5-10 минути материјал да се направи нешто не е во ред. На пример, спореди ги видеава за Малком и Далберт:

Кај Малком има што да се види. Далберт и дава фор и ја брка. Трча само право како Кандрева, не можеш да видиш ни дриблинг ни прецизно нафрлување ни ништо... и ни го рокнаа за 30 милиони или колку и да беа... ако ова е the best of компилација на двајцата, тогаш се работи за разлика во класа, а цената е приближно иста.

Друг показател е што за Малком има интерес од екипи како Тотенхем, што значи дека се работи за квалитет.

Карамо има талент ама според мене многу му е рано и наместо да дреме на клупа треба да го дадеме на позајмица во Серие А, да добие искуство и да ја научи лигата.

За Рафиња единствена можност е на крај на преоден рок Барселона да нема што да прави со него и да прифати нова позајмица.

Дембеле ги остави во игра и излезе. Чист гол спаси.

Дембеле беше дно, овој натпревар.

Малком според јутуб нормално, е за класа боље од Карамоа и делува поискусно, што не мора да значи кога ќе дое у Интер дека ќе е исто.

Сепак, со право инсистираат на позајмица со право на откуп

Позајмица со право на откуп е проблем. Кога ќе ти дадат позајмица со право на откуп се подразбира дека ако играчот се докаже, го откупуваш. Тоа е целата смисла на позајмица со право на откуп. Ние имавме двајца играчи кои се докажаа, и не ги откупивме (се уште има надеж за Рафиња). Таа ситуација не и дава никакви гаранции на екипата која ти позајмува играч дека на крајот ќе го откупиш.

Поголем проблем за нас е што позајмица со право на откуп ќе ни создаде трауми ако продолжиме вака. Кансело може да е само прв случај. Вчера читав дека Лацио се интересира за Рафиња. Ако не ги откупуваме играчите кои се докажале, ако позајмицата ни е само за да ја закрпиме сезоната, тогаш имаме голем проблем, ги засилуваме конкурентите.

Не замарај жити мене, ако немаш капацитет да сфатиш што сакам да кажам не ме цитирај. Флопови и промашени трансфери се двајцата, кој рече дека не се? Ќе видиме колку Роналдо ќе е поефикасен од Икарди, не биди толку сигурен само тоа ќе ти кажам. ;) Башка не е дојден Роналдо кај вас, а ако не дојде ќе има тежок ремет.
I'm waiting :icon_lol:

Elliott will soon open talks with Inter and the City of Milan to assess whether or not they will stay at the San Siro or build a new stadium. [la Repubblica]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Едер помалку.

5a038f77ffc691b4c5d1b6d00c285f50.jpg

pa moze za pogolema suma da go prodadat za da nabildat saldo na smetkata. Go prodavame za 5 a za 2 ipol godini sto ke igra tama ke zaraboti 20 mil jebem ti logika.

pa moze za pogolema suma da go prodadat za da nabildat saldo na smetkata. Go prodavame za 5 a za 2 ipol godini sto ke igra tama ke zaraboti 20 mil jebem ti logika.
Ne moze, kontrolirani se ovie raboti od strana na fifa zasto imame ist gazda, ako e za toa santon za 300m ke go zemea i toa ke bese toa, ama ne e taka ednostavno ko sto mnogumina mislat.
Dokolku suing platea mnogu nad negovata vrednost na transfer pazarot, transferot ke bese istrazen, a mnogu lesno i ke dokazea sto vsusnost e rabotata i ke trpevme sankcii.

A za platata negova sto da se kaze ... nema pravda na svetot, ova e uste eden primer za toa.

Kako i da e, uste eden otpaden materijal aut.

Ne moze, kontrolirani se ovie raboti od strana na fifa zasto imame ist gazda, ako e za toa santon za 300m ke go zemea i toa ke bese toa, ama ne e taka ednostavno ko sto mnogumina mislat.
Dokolku suing platea mnogu nad negovata vrednost na transfer pazarot, transferot ke bese istrazen, a mnogu lesno i ke dokazea sto vsusnost e rabotata i ke trpevme sankcii.

A za platata negova sto da se kaze ... nema pravda na svetot, ova e uste eden primer za toa.

Kako i da e, uste eden otpaden materijal aut.
Nikoj ne rece da gi platat 300 milioni i vrednosta na eder na pazarot e 7 mil nie ke go prodademe za 5 sto znaci tvoeto tvrdenje za pretplatuvanje nema logika, plus da se istrazuvat ako se preplati ama mesto 5 mozase da bide 10 ili 15 miliona nikoj nisto nemase da pregovori i po toa ne se soglasuvam, vo najmala raka 10M bi bilo solidno.

Сеа да се паметни нашине, Модриќ да го соберат од Реал. Со Наинголан, у среден ред ќе ни нема рамeн. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom