Фан Клуб: Интер

@meazza , Политано вредел 20 мил?негде си прочитал или претпоставуваш?

Ја повеќе од 5 не му давам...
Taka bese objaveno, Jas prv pat slusnav za nego gol koga ni dade predposledno kolo.

Navodno, Spaleti go baral kako zamena za Kandreva, a veruvam deka ke bide podobar od nego.

Taka bese objaveno, Jas prv pat slusnav za nego gol koga ni dade predposledno kolo.

Navodno, Spaleti go baral kako zamena za Kandreva, a veruvam deka ke bide podobar od nego.
Згрешив, мислев за нашиов Пинамонти збориш. Толку вреди тој, а Едер тешко да го земе некој за пари.

Мн имиња се вртат, а нашиве ваљда на 2-3 работат.

За Запакоста сте биле заинтересирани. 20 милиони.

Inter have agreed to sign Radja Nainggolan for €24m, youth team player Nicolò Zaniolo and full-back Davide Santon, it’s reported.

Ако е ова точно, а и димарцио сега за истото извести, и педула плус скај, ондак ... :pos::pos::pos:

п.с. 16m евра capital gain ради заниоло и сантон ќе имаме, ако помине зделкава. шта речи, коју поруку послати.

Ako uspeeme da go prodademe santon, za eder ne treba da se somnevame.

Ako santon gi pomine med pregledi cenata ke bide 23 mil dokolku padne cenata ke bide 28 mil.

Drzame sreka se da pomine vo najdobar red.

Ako santon gi pomine med pregledi cenata ke bide 23 mil dokolku padne cenata ke bide 28 mil.

Drzame sreka se da pomine vo najdobar red.

Да идеме ние да трчаме на траката место него, му ебам лепрозниот. Еј, ни играше пола сезона, доби шанса у дерби и ја еба цела утакмица, а падна 3 медицински прошло лето.

Ова за Најголан ако пројде под овие услови ќе биде грабеж на трансфер летово.
Masterpiece зделка на Аусилио !

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

45мил евра му е клаузулата :)

Интер нема толку паре, ффп, ммфп :)
38м евра за клубови надвор од Италија, па доколку Интер го сака тогаш ќе мора да преговара со Милан.

Шала на страна, топ играч, далеку од свеЦка класа али е доста солиден, знае сам да одлучи утакмица и у тим ко Интер со Икарди напред, Перишиќ, Наинголан, Рафиња би требало топ бројки да има секоја сезона.

Јас не би сакал да иде у Интер но доколку веќе оди тоа според мене не смее да е под 60м евра.

A zamislete santon da se zbudali vo roma i da stane igrac(bidejki ni igrac ne e) i za 3-4 godini ovoj aleksandar? Berzeke vs syn ke se ubijat kako sme go dale santon za fucking radja :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom