Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми е Раџа боља опција, уште да беше помлад 2-3 години.
Ќе не соголат Рома, 30 мил плус најдобриот младинец (Пинамонти гратис им го давам), а на други места се споменува 20~22 плус младинци, што е поприфатливо.
problemot e sto ne sme vo situacija da cekame i da rizikuvame igrac od vakov kalibar za nekoj sto bi se nametnal kaj nas za 3 godini ( a i toa e znak ? ), toa e edno, i drugo, zaniolo najverojatno samo ke se zrtvuva, ima sansa emmers sezonava da bide prekomanduvan u prv tim ako ne se prodade, a so ogled deka vo LS mora da prijavime i trojca sto ni bile del od akademijata poveke dogini mozno e i da ostane.За 22 плус 2 младинци јас сум all in, ни еден талент немаме извадено со години, Заниоло ветува според статистиката, али дајте да врземе 2-3 сезони во ЛШ, ќе дојде друг талент.
Доколку овие од Барса се толу добри и се согласат на нова позајмица за Рафиња, има шанса и тоа да се случи. Желбата на играчот може да биде пресудна.Пасторе е walking hospital, ако ни го лапнат како Патрик Шик (се усреќија), ќе неможам да заспијам.
Нема шанси да се склопи среден ред од Наиголан, Дембеле и Рафиња. Еден таков играч да донесеме е многу веројатно, двајца би било премија, тројца е нереално да очекуваме. Сеуште не сме на тоа ниво дојдени без разлика на пласманот во ЛШ. Мора малку да се приземјиме со очекувањата од трансфер периодов бидејќи сеуште сме под лупа на Фифа.
Се што си напишал за влезни и излезни трансфери убаво звучи на хартија и се согласувам, но повеќе наликува на фудбал менаџер неголи на реалните преговарачки и финансиски можности на клубов.Доколку овие од Барса се толу добри и се согласат на нова позајмица за Рафиња, има шанса и тоа да се случи. Желбата на играчот може да биде пресудна.
Весино најверојатно ке биде продаден за 25-30м а исто се споменува и за Марио, најверојатно околу 20м.
Дури и Брозович може да замине доколку се добие солидна понуда (над 30м).
Тоа може да значи доаѓање и на Дембеле за кој се споменуваше и некаква операцја со кинескиот клуб...
Знам дека е тешко, но не и невозможно.
Има и неколку слободни играчи на пазарот кои може да се корисни... Бадељ, Вилшир, Фернандеш, Карваљо... кои не се ништо положи од Валеро или Гаљардини на пример.
Имаме многу работа ова лето, а најдобар исход би бил:
Аут: Нагатомо, Весино, Валеро, Едер, Кандрева, Марио, Далберт и дел од младите
Ин: Наинголан, Рафиња, Дембеле, Малком, Политано и еден бек. Дел од нив на позајмица.
Дури и Брозо или Гањардини ако се земе некој од ВИлшир/Фернандеш.
Се согласуваме, истото и јас го зборам, ни требаат играчи што ќе имаат импакт веднаш.problemot e sto ne sme vo situacija da cekame i da rizikuvame igrac od vakov kalibar za nekoj sto bi se nametnal kaj nas za 3 godini ( a i toa e znak ? ), toa e edno, i drugo, zaniolo najverojatno samo ke se zrtvuva, ima sansa emmers sezonava da bide prekomanduvan u prv tim ako ne se prodade, a so ogled deka vo LS mora da prijavime i trojca sto ni bile del od akademijata poveke dogini mozno e i da ostane.
Drugite ke se davaat so buy back klauzula pa taka nekako ke se zastitat u slucaj ete da se pokazat u genoa i sasuolo, pak ke se vratat po kratka postapka, a i buy back dilovive sto se spekuliraat ne se skapi, pristojni ceni, do 20m evra, taka nesto.
Наликува на фудбал менаџер бидејќи зборувам за најдобриот можен исход од шпекулации од порелевантни извори...Се што си напишал за влезни и излезни трансфери убаво звучи на хартија и се согласувам, но повеќе наликува на фудбал менаџер неголи на реалните преговарачки и финансиски можности на клубов.
Реков, бидете реални со очекувањата од клуб кој се враќа во ЛШ по долга пауза и е под лупа на Фифа поради ФФП, инаку ќе бидете изгорени и ќе замарате со #sunningout...
@meazza , Политано вредел 20 мил?негде си прочитал или претпоставуваш?
Ја повеќе од 5 не му давам...
Сум се збунил мајке ми... Мислев за Пинамонти збори. Втора збунка ми е ова, што е многу, многу е.Тебе ни 5 не ти бара никој да дадеш, ама реално толку ќе го шитнат. Ко Верди шо вреди 25М, исто и овој.