Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само трампа за Кандрева
Нема шанси да даде Интер 60че за Сусо, мислам дека е само шпекулација, ќе помине брзо.
Брат и јас го сакам Сусо ко играч, стварно ми е квалитетен само што тогаш кога се ложеше на него у фул форма ваљда беше на mdmaГо сакам Сусо, еве и Пеџа може дс потврди, ама ако го земат Мејер за 0 евра, и Каљехон за 20че да извадат 50-60 милиона за Сусо, не би имал ништо против.
Со шпиц ко Икарди 346 асистенције ќе има догодина![]()
Брат и јас го сакам Сусо ко играч, стварно ми е квалитетен само што тогаш кога се ложеше на него у фул форма ваљда беше на mdma![]()
Ливерпул игра како што игра затоа што има квалитетни играчи и квалитетен менаџер, не затоа што Кутињо е „префорсирано бразилче кое едини фудбалски квалитет му е што личи на Пато“Проблемот е што ти и ден денес не си ме разбрал мене.
Ја никад не сум се ложел на Сусо, само викав дека е подобар играч од тоа префорсираното Бразилче кое едини фудбалски квалитет му е што личи на Пато
Како игра Ливерпул без него, изгледа у право сум бил
Nisto nie sekogas zavrsuvame so sporotivni igraci od tie sto ne povrzuvat.Na strana toa sto e skap Suso, dokolku e vistina toa bi znacelo otkazuvanje od Malkom, a vcera se iznacitav deka so igracot e završena rabotata.
Di Marzio vcera od usta ne go izvadi Inter
Imase napisano deka ni bile ponudeni Arnautovic i toj desniot bek ( ne znam ni kako se vika ) od Stouk.
Isto i za Zapakosta dosta se pisuva, ke vidime od 1 juli sto od ova ke bide.
Nisto nie sekogas zavrsuvame so sporotivni igraci od tie sto ne povrzuvat.
Да не ме разберат погрешно фановите на Милан, имате навистина добри играчи за кои би се заинтересирале сите клубови (Донарума, Бонучи, Ромањоли, РОдригез, КЕси Бонавентура, Чалханоглу, па и Кутроне станува играчиште) ама Сусо е само еден обичен просек и ако толку ви се допаѓа чувајте го![]()
Брозович плус пари за Сусо?
60м за Сусо???
Не си правете филмови, Сусо е само просечен играч кој не вреди ни пола од Броз на пример.
Кандрева и некое милионче би било ок, не дека нешто ке добиеме и така ама ајде помлад е некоја година...
Ние на Перишич не ми извадивме 60м лани кога еден Манчестер го бараше.
Се надевам дека е само шпекулација и нема никаков интерес за играчот.
Да не ме разберат погрешно фановите на Милан, имате навистина добри играчи за кои би се заинтересирале сите клубови (Донарума, Бонучи, Ромањоли, РОдригез, КЕси Бонавентура, Чалханоглу, па и Кутроне станува играчиште) ама Сусо е само еден обичен просек и ако толку ви се допаѓа чувајте го![]()