Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не го избркаат Спалети џабе е све ова.Сите вие што сакате да му свршите на Спалети на главата келава среќничка
Директно.Ако не го избркаат Спалети џабе е све ова.
Неспособен тренер све му ебам по список.
Лацио сами се победија а огромно фала и до Роки што го свирна тој пенал. Ја не би го свирнал.
Икарди кур да ми бричи со зицериве што ги промашува. Смрдле.
Фоооорцааааааа!
Пс: директно влагаме или квал?
direkno....najumrenio igrac ni nosi liga sampioni..hahhaАко не го избркаат Спалети џабе е све ова.
Лацио сами се победија а огромно фала и до Роки што го свирна тој пенал. Ја не би го свирнал.
Фоооорцааааааа!
Ако не го избркаат Спалети џабе е све ова.
Фоооорцааааааа!
Премногу за ова мое срце напатеноНе паничете, со Рома и Лацио ќе има борба до крај за тоа фамозно 4-то место и Интер ќе оди во ЛШ. Јас лично преферирам да истото се избори во последниот натпревар во Рим со Лацио (05.05.2002, if you know what i mean & you know what i mean).
Инаку вчера ќе беше ептен греотно Фиорентина да не освој барем 1 бод, така да.
3-4 засилувања за секој дел од теренот и идната сезона ќе киниме нерви во натпреварување +.
Конечно и ние да се израдуваме
Кој е прв стрелец сега дека исто имаат двајцата?
Lulic to Inter confirmed.Fala na De Fraj( nase dete) fala na Lulic, najmnogu fala na Krotone i Zenga. Ja krenav zgradata kaj mene, ke me prijavi v policija nekoj![]()