Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.044
Сите вие што сакате да му свршите на Спалети на главата келава среќничка

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сите вие што сакате да му свршите на Спалети на главата келава среќничка
Ако не го избркаат Спалети џабе е све ова.

Неспособен тренер све му ебам по список.

Лацио сами се победија а огромно фала и до Роки што го свирна тој пенал. Ја не би го свирнал.

Икарди кур да ми бричи со зицериве што ги промашува. Смрдле.

Фоооорцааааааа!

Пс: директно влагаме или квал?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595

Лацио сами се победија а огромно фала и до Роки што го свирна тој пенал. Ја не би го свирнал.

Фоооорцааааааа!

Директно.

Член од
29 јули 2014
Мислења
129
Поени од реакции
40

Фоооорцааааааа!

direkno....najumrenio igrac ni nosi liga sampioni..hahha

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.044

Фоооорцааааааа!

Хахаха ти верувам, ама оризариве ке го наградат. Инаку исти момент на Лацио се деси како на Интер со ѓубрентус

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
Fala na De Fraj( nase dete) fala na Lulic, najmnogu fala na Krotone i Zenga. Ja krenav zgradata kaj mene, ke me prijavi v policija nekoj :)

Член од
26 јули 2015
Мислења
85
Поени од реакции
40
Не паничете, со Рома и Лацио ќе има борба до крај за тоа фамозно 4-то место и Интер ќе оди во ЛШ. Јас лично преферирам да истото се избори во последниот натпревар во Рим со Лацио (05.05.2002, if you know what i mean & you know what i mean :sneaky:).
Инаку вчера ќе беше ептен греотно Фиорентина да не освој барем 1 бод, така да :vrtioci:.
3-4 засилувања за секој дел од теренот и идната сезона ќе киниме нерви во натпреварување +.
Премногу за ова мое срце напатено :shok2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Конечно и ние да се израдуваме :D

Кој е прв стрелец сега дека исто имаат двајцата?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Честитки до сите,време беше да се вратиме во ЛШ на голема врата.

Со неколку асолни засилувања на клучните позиции не очекувам да се направи нешто повеќе во ЛШ,доволно е што се вративме во тоа натпреварување,ами да се загризе кон Скудетото.

ЛШ со овој состав да се направи нешто повеќе од поминување групи е рамно на научна фантастика.

И да,им наплативме за тој проклет 5 Мај,последно коло на Олимпико...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Fala na De Fraj( nase dete) fala na Lulic, najmnogu fala na Krotone i Zenga. Ja krenav zgradata kaj mene, ke me prijavi v policija nekoj :)
Lulic to Inter confirmed. :D

Заслужена победа пошто изгинаа на терен последните пола саат. Искрено не ги кривам за примените голови пошто во ваква утакмица нервите им се во плафон. Така да гледајте и од нивна гледна точка. Е сега што се сами криви што не играа како на стероиди цела сезона е друга работа, ама за вечерва ми е многу мило што тепавме со пресврт, слично како што го сркнавме против Јувентус.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Многу ми е мило што издвоивте пласман во ЛШ. И јас го прославив голот на Весино.

Се гледаме во ЛШ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.466
Значи прво и основно Хандановиќ мора да лета од тимов. Па да ти ебам голманот никаков, леле луѓе не е можно вакво гомно да брани за Интер....... Барем ако не бивало во нешто низ историјата тоа се голманите, секад сме имале добри голмани. Па ќе ти ебам месечарот ја на тебе, врска да се немало, абе не знае да процени нафрлена топка, линијаш умрен гомнарски, иди еби се у гз. Значи не знам дали го приметувате, на секоја топка што 100% не му оди во него или не е 100% сигурен дека ќе стигне до неа он ОСТАНУВА УКОПАН ВО МЕСТО.

Нејсе, преку кур и Ханда и све, ме боли кур за него, сеуште не ми се верува дека ја свртевме... Човече Интер да добие клучна утакмица после негатива, поздрав хахаха. Имавме еден тон среќа, Спалети треба да претрпи огромни критики за формацијата и поставеноста на играчите денеска. Што беше она бе, Кандрева и Перишиќ по лева страна, Кансело сам десно?? Нека се отруе да му ебам ненормалниот, имаше среќа што ни свирнаа пенал иначе никад немаше да ја свртиме.

Како и да е фала богу нешто добро за нас, ова многу ќе значи за самодовербата и градењето на тимот во иднина.

И за крај, некој вторник и среда, некој четврток фрљоеххеехехехехехеехехехе

Kajgana Shop

На врв Bottom