Фан Клуб: Интер

Интер - Каљари
Киево - Интер
Интер -
Јувентус
Удинезе - Интер
Интер -
Сасуоло
Лацио - Интер

На 6 кола до крајот веќе не е потребно ништо посебно за да се мотивираат играчите и да покажат што знаат.
Ако навистина поседуваме квалитет како што мислиме, не гледам натпреват кој би го загубиле...

Најтешко ке биде последното коло и гостувањето во Рим, дома со второлигашиве не смееме ни да помислиме на пораз а незгодно ке биде и во Удине.

5 победи со ред, бод во рим и пласирани сме во ЛШ!
Освен Каљари и Сасуоло ( а и со нив ќе се мачиме, во најдобар случај на среќа 1-0 од прекин и ќе се браниме со Сантон), евентуално бод со Удине и Киево и тоа е тоа.

Си се надева бе човекот, шо.. :rolleyes:
Најискрено колку и да сме апла блиску до ЛШ со вакви срамотни изданија ко со Торино и Аталанта не заслужуваме да играме. Веќе преку куров ми дојдоа, милион шанси имаа за да се одлепат и сега мирно да си го проследиме крајот на сезоната без да се тресеме за ЛШ, ама они наоѓаа начин да играат 1-1 со Кротоне и Спал, да губат бодови во 90+ минута, да не можат шанса да створат со факинг Аталанта итн итн. Нека се ебат у гз сите до еден.

По 115ти пати пишувам,не е проблемот во играчите или тренерот.Нешто многу поголемо смрди во клубов.Таква посрана атмосфера владее со години.Кој и да дојде кај нас одеднаш заборава да игра,па потоа го продаваме и повторно е супер играч.Си го ладат сите колку плата да земат,кур ги боли за другото.
Не може бе со години да им земаме играчи на Лацио и Рома и повторно да се пред нас.И што сеа, тренерот не чини? Оти во Рома чинел?

Најискрено колку и да сме апла блиску до ЛШ со вакви срамотни изданија ко со Торино и Аталанта не заслужуваме да играме. Веќе преку куров ми дојдоа, милион шанси имаа за да се одлепат и сега мирно да си го проследиме крајот на сезоната без да се тресеме за ЛШ, ама они наоѓаа начин да играат 1-1 со Кротоне и Спал, да губат бодови во 90+ минута, да не можат шанса да створат со факинг Аталанта итн итн. Нека се ебат у гз сите до еден.

Ама кажи како ти турка карактер... ?
Страшна работа.

Мене психички ме имаат изреметено уште поодамна.

so atalanta realno imaa 2 odlicni priliki, 1 na 1 so golman plus i rafinja u vtoro, pa i perisic so glava, rabotata e ostatokot od igrata, a i izborot na igraci, se gleda deka pak se sozdava haos u toj segment vo timov, se odnesuvaat isto ko posle porazot so udinese i ne e ic slucajno toa.

Edna od pricinite zasto spaleti nikad ne osvoil serija A e faktot sto ne znae kako da gi stabilizira rabotite koga ke doe rezultatska destabilizacija na negoviot tim, makar bilo i nereseno. Psiholoski normalno e igracite da padnat posle eden los rezultat, kaj site timovi toa e slucaj ne sme i nie isklucok, rabotata e sto ima timovi sto imaat trener koj odma ke gi krene i narednata utakmica ke izlezat na teren krajno motivirani i ke isplukaat 1 galon krv na teren, i ima treneri koi voopsto ne mozat da doprat do igracite, teraat sekoj den isto, trening i cao prijatno. Pamtam odma posle murinjo zameruvaa igracive deka Rafa takov bil, ne se zamaral so niv nadvor od terenot, samo profesionalno toa sto mu e zadaca si go obavuval i tolku.

I sekako tuka e forsot na invalidite santon i diambrosio, utre ako iskoci pak santon na teren tesko deka ke ja izgleam do kraj, navreda za covestvoto e toj covek da igra za vakov klub, pa uste i milioni da lapa.[DOUBLEPOST=1523916666][/DOUBLEPOST]
По 115ти пати пишувам,не е проблемот во играчите или тренерот.Нешто многу поголемо смрди во клубов.Таква посрана атмосфера владее со години.Кој и да дојде кај нас одеднаш заборава да игра,па потоа го продаваме и повторно е супер играч.Си го ладат сите колку плата да земат,кур ги боли за другото.
Не може бе со години да им земаме играчи на Лацио и Рома и повторно да се пред нас.И што сеа, тренерот не чини? Оти во Рома чинел?
Pa u lazio ruzi da ne cvetaat u toj pogled, sekoja godina baraat navivacite da si bega lotito, go bojkotiraa i sve, 0 evra budzet, so otpadoci od igraci napravija tim ...
Ova sto im se desava nema vrska so tie raboti, inace ne deka u Roma fantasticen bese Spaleti ama uspevase barem vo LS da gi plasira, inace tamu ja spuka so toti i red drugi glavni igraci, citaj sto sve vikaat del od niv godinava za nego, ne deka bilo sve super dur gi vodel.
Vsusnost toa sto go zboruvaat igracite na roma za nego, najverojatno mu se deshava i so del od shminkerive kaj nas, fakt e deka ne e poznat trener po super odnos so svoite fudbaleri, nit pak bil poznat motivator i slicno.

Saka da igra ubav fudbal i sve toa e ok ama u fudbalot uvek ima raboti koi nemaat veze samo so taktikata ili trening metodite, ako ne dopres do igracite, ne gi motiviras i slicno dzabe i taktika i roster i sve, isto bese i so mancini koga go imavme ibra, koga i on i vieira i uste par drugi igraci pokazuvaa nedisciplina i nezadovolstvo ( baska klanovi i podelbi sto imalo u ekipava za sto samiot ibra ima zboreno ), istoto nego mu se desavase i vo siti so baloteli, tevez ...

Последно уредено:
Џабе, кога ти свесно го почнуваш натпреварот со играч помалку (Сантон), кога во Декември ќе ти текне дека треба и играчи од клупа да добијата шанса да се уиграат не може на друго место да бараш кривица. Кривицата е кај Спалети и никој друг.

Ама кажи како ти турка карактер... ?
Страшна работа.

Мене психички ме имаат изреметено уште поодамна.
Брат ако ми веруваш после задњиве две текми со Торино и Аталанта со пола свет се скарав, со девојка ми, со мајка ми, со роднини со све живо и неживо, е до толку ме фрустрираат гомнава. Нарочито бев нервозен после Торино пошо свињите еднаш пројдоа центар и гол ни дадоа, а ние утнавме 90 000 шанси. Само не сфаќам како е можно такви дигресии во игра да имаме, Сампдорија и Верона рутински добиени и 8 постигнати голови, со Милан ок игравме и ајде ете немавме среќа, па после со Торино дузина промашени шанси и задњи 20 минути не знаевме кај тераме и сега со Аталанта фијаско од секој можен аспект, два паса не можеа да сврзат. Кој кур им е бе, сега треба највеќе да стискаат и да играат добро, немам објаснување жими се...

Има право Александар од погоре, мора да има нешто и внатре во клубот, не може со Манчини први на полусезона на крај -30 бода од првиот завршуваме, сезонава исто, кој кур...

Го поштувам премногу Занети, вистинска легенда на тимот, ама не е он за спортски директор или што и да е, треба под итно да се стави некој авторитетен и стабилен човек, а не овој мекушов да им ѕенѕа со раменцата на кинезите. Добро видовте некогаш сезонава некој натпис во весник со изјава од Жанг, Тохир, Занети или било кој да го критикува Спалети? Па не го тренира Вардар бе, Интер е ова, после онакви фијаска против Кротоне, Спал, Виола, еве и сега со Торино и Аталанта, абе трошка притисок не му прават, затоа и се глупира ќелавото со Сантон во состав и остали глупости што ги прави.

Брат ако ми веруваш после задњиве две текми со Торино и Аталанта со пола свет се скарав, со девојка ми, со мајка ми, со роднини со све живо и неживо,.

dr-evil-crying1.gif

za boldon, ne lazi, odlicno stoese so mario periodov.

Стално на памет ми паѓа случајот со Алегри. Никогаш не сум го сметал за кадарен тренер. Во Милан сметам дека беше трска, плитар, дно, а со Јуве ги ниже титуливе. Да испука така брзо толку левели... - не ми се верува :kafence:

Или па можда грешам со заклучоков...

@Syn
Можеби и во Рома не чинел,ама сепак завршуваше таму каде што завршуваше.Не може шампион да биде покрај Јуве со толку подобри играчи.
Еве ај Спалети не чини годинава,до лани кој не чинеше?15 тренери имаме сменето последниве 7 години,сите не чинат?Ами играчиве?Кондогбиа тенџере тешко кај нас,ене го во Валенсија кнап е.Да не ги редам сите,мислам дека ти е јасно што сакам да кажам.
Уствари немора ни да правиме споредби од минатото,види го мечот со Милан а потоа види го последниов меч.Во рок од 10 дека се двата меча.Само немој да ми речеш дека само Спалети е крив за сето тоа,затоа што нема смисла.А ако играчите играат кога им сака курот или не играат кога сакаат да бркаат тренер, да ти се посерам во клубот.8 години истово сценарио се случува.
Башка тоа што се отепавме препукување за кинезите и трансферите,поголем дел од постовите изминативе 2 сезони ми се за истово.Не може бе сите да забораваат да играат кај нас и при еден помочан кикс да незнаат кај тераат.Баш и летово викав дека пресудно за сезонава е како ќе реагираме после некој кикс,и еве точно сум проценил.Не треба некој посебен памет за да го предвидиш нештово,со години се случува истото.Цел систем е срање.

ako i vecer ne pobedat ne zasluzuvat nikade da igrat ni LS ni LE

Јувентус, Лацио и Удинезе се тешки натпревари ама ако сакаме ЛШ мора да се атакува на 3 бода.

Аkо навистина имаме проблем со Каљари, Киево и Сасуоло тогаш нема потреба да се страмиме во ЛШ.

Лацио има потежок распоред од нас, Торино, Фиорентина, Аталанта па и Сампдорија се покажаа солидно сезонава.

По се изгледа ке решава и последното коло, во директна пресметка, па нека победи подобриот.

Нека му даде некој шеќерче и вода на Спалети... лошо сонувал излеа чим се решил да му даде шанса на Карамох прва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom