Фан Клуб: Интер

valero mi deluva izgubeno a santon nzn dali voopsto i igra covekot

Каква пичка од тренер да ти бил спалети еј :)))))
Гатузо што до вчера се тегавеше у грчка лига, и у втора талијанска, па тренираше деца у Милан, поише муда има од кељавиов, а и мозок. У прво почнува со дифеса е тре формација, се усеруе максимално матер му ебава аталанта, у второ мења, со други зборови фрла у бунар 45 мин од преважна утакмица, ради негови глупи тактички замисли.
Нема гз да стави еден од младите у средина, а го вади рафиња кој е једина врска со нападот, умре све откако излезе овој. Би го 'ркнал у фаца ради пичкарскиот карактер што го има, највише сум мрзел вакви лузери и пички у било кој спорт, би го избркал без око да ми трепне макар и по некоја случајност ако донесе ЛШ ( у ситуација конте да е достапен ).

Карамо го става у 90та минута : )))), знам дека ние овде на форум врска си неаме ама нека ми објасни некој еве која е логиката на ваквата измена, кога бркаш ( наводно ) победа. Што очекуе овој дека може да изнуди млад играч за 3 мин, што ќе промени у игра, каков импакт ќе има ...
Ова е само еден од неколкуте примери за тоа колку е изгубен моментално спалети, изгуби од мацари и у хаос влезе, незнае кај тера, мења формации се губи едноставно.

Последно уредено:
Otkaz trebase vo periodot od dekemvri do mart, sega so otkaz samo dopolnitelno bi se iskomplicirala situacijata.

10 тактики ќе смени ама на Дамбросио ќе му најде позиција. И ќе каже сеа дека тимот е слаб... Само Мурињо моментално е по дно со изјавите. Мрш

Каква пичка од тренер да ти бил спалети еј :)))))
Гатузо што до вчера се тегавеше у грчка лига, и у втора талијанска, па тренираше деца у Милан, поише муда има од кељавиов, а и мозок. У прво почнува со дифеса е тре формација, се усеруе максимално матер му ебава аталанта, у второ мења, со други зборови фрла у бунар 45 мин од преважна утакмица, ради негови глупи тактички замисли.
Нема гз да стави еден од младите у средина, а го вади рафиња кој е једина врска со нападот, умре све откако излезе овој. Би го 'ркнал у фаца ради пичкарскиот карактер што го има, највише сум мрзел вакви лузери и пички у било кој спорт, би го избркал без око да ми трепне макар и по некоја случајност ако донесе ЛШ ( у ситуација конте да е достапен ).

Карамо го става у 90та минута : )))), знам дека ние овде на форум врска си неаме ама нека ми објасни некој еве која е логиката на ваквата измена, кога бркаш ( наводно ) победа. Што очекуе овој дека може да изнуди млад играч за 3 мин, што ќе промени у игра, каков импакт ќе има ...
Ова е само еден од неколкуте примери за тоа колку е изгубен моментално спалети, изгуби од мацари и у хаос влезе, незнае кај тера, мења формации се губи едноставно.

Немој бе вака за Гатузо, ми се кења од комплиментиве...
Тешка ретарда и појма од тренер!
Абер нема од фудбал, ни како играч ни како тренер.

Најмногу мразам карактери од таков тип (помалку во мозок отколку во снага), силеџија, насилник, ИДИОТ!

Немој бе вака за Гатузо, ми се кења од комплиментиве...
Тешка ретарда и појма од тренер!
Абер нема од фудбал, ни како играч ни како тренер.

Најмногу мразам карактери од таков тип (помалку во мозок отколку во снага), силеџија, насилник, ИДИОТ!
Па тоа ми е муабетот, да доловам колку е забеган кељавиов, не ми текнуе кој кажа пред некој месец, а дојде некој у интер мозочен удар добива, ми влече потези што се косат со секоја логика, од упорниот форс на инвалидизирани фудбалери ко сантон и диамбросио, до ставање офанзивен играч у 90та минута ... он дур да се состави со топката ќе свирне крај судијата.

Абе после Милан пишав на темава, тоа за интер беше психолошки удар, и само факторот тренер може да ги оправи после тоа, сместа е евидентен негативниот импакт после тој меч, ако до Милан имавме прогрес у игра, после Милан пак дигресија имаме која апла е очигледна. Али ако се земе во предвид тоа како се понаша спалети тогаш поинаков епилог од ова нема, не може бе сега у овој дел од годината ти целосна промена на систем да праиш, со кој памет фрли у вода 45 минути вчера каде имавме многу среќа што не губевме. Ова е симптом на паника више, а кога тренерот вакви манифестации приредува не можеш да очекуваш тимот да ти игра добро.

Не сум изнервиран ради лошите резултати, одамна веќе ме разочараа за сезонава уште после Декември, али ме иритира фактот што сум приморан 90 минути да глеам ужас и да трошам време на тим кој едноставни пасови греши и утиња зицери 3 кола по ред каде очајно ни се потребни победи. И ко капак на све, доаѓа 90та минута и спалети тогаш внесува напаѓач, со други зборови додава само сол на рана, ништо поише.

Па тоа ми е муабетот, да доловам колку е забеган кељавиов, не ми текнуе кој кажа пред некој месец, а дојде некој у интер мозочен удар добива, ми влече потези што се косат со секоја логика, од упорниот форс на инвалидизирани фудбалери ко сантон и диамбросио, до ставање офанзивен играч у 90та минута ... он дур да се состави со топката ќе свирне крај судијата.

Абе после Милан пишав на темава, тоа за интер беше психолошки удар, и само факторот тренер може да ги оправи после тоа, сместа е евидентен негативниот импакт после тој меч, ако до Милан имавме прогрес у игра, после Милан пак дигресија имаме која апла е очигледна. Али ако се земе во предвид тоа како се понаша спалети тогаш поинаков епилог од ова нема, не може бе сега у овој дел од годината ти целосна промена на систем да праиш, со кој памет фрли у вода 45 минути вчера каде имавме многу среќа што не губевме. Ова е симптом на паника више, а кога тренерот вакви манифестации приредува не можеш да очекуваш тимот да ти игра добро.

Не сум изнервиран ради лошите резултати, одамна веќе ме разочараа за сезонава уште после Декември, али ме иритира фактот што сум приморан 90 минути да глеам ужас и да трошам време на тим кој едноставни пасови греши и утиња зицери 3 кола по ред каде очајно ни се потребни победи. И ко капак на све, доаѓа 90та минута и спалети тогаш внесува напаѓач, со други зборови додава само сол на рана, ништо поише.
Па да му даеме отказ... :kafence:
Што се чека?

Да ја усере још повише работата, па да добие отказ...

После сезонава мислењето на поголем дел од фан клубов:
Ако Не се пласираме ЛШ = Спалети е крив
Ако се пласираме ЛШ = Кинезите се заслужни.

Па да му даеме отказ... :kafence:
Што се чека?
Oтказ миљон посто добива на крај од сезона, ако не се пласираат у ЛШ, мада ја реков и у една таква ситуација би му го репнал, на сметка на конте али или некој таков калибар на менаџер.

После сезонава мислењето на поголем дел од фан клубов:
Ако Не се пласираме ЛШ = Спалети е крив
Ако се пласираме ЛШ = Кинезите се заслужни.
да бе газдите се криви овој што мења формација со аталанта гости, што сантон требаше да му игра офанзивен бек, што после 15 мин мења позиции на играчи, шркинијар иде лево, диамбросио десно, а тимот делува ко прв пат да играат заедно.
Сите сносат дел од вината од управа до играчи, ама за фактот што до ноември беа први и немаа пораз а ги поминаа сите тешки гостувања, а после 3 месеци заборавија фудбал да играат има само еден кривец, а тоа е тренерот, зашто тука проблемот не беше до немање квалитет, истото ко и со манчини, незнаење и ништо повеќе, ќе дојде едно бранче на неуспех и се дозволуе цунами да го потопи тимот.
Еве истото и сеа се деси, дојде ремито со Милан и пак потонаа.
Само што управата не можеш да ја смениш, таа ќе е, тренерот, аусилио, играчите, све тоа е подложно на промена.

Ќе ти го зеам и Мурињо ко пример, со севиља и монтела, индиспониран 2 дуела со нив, 300 пати бољи тим има, и поскап и све, али џабе, ко тренер кога ќе ги испуштиш конците се дешаваат такви срања, играта е тиња, ништо едноставно не штима. Коа некој од таков калибар има такви моменти, не глеам зашто ве изненадува фактот што на спалети истото му се дешава, само кај овој траеше 90 дена a сеуште трае коа ќе видиш.

Интер - Каљари
Киево - Интер
Интер -
Јувентус
Удинезе - Интер
Интер -
Сасуоло
Лацио - Интер

На 6 кола до крајот веќе не е потребно ништо посебно за да се мотивираат играчите и да покажат што знаат.
Ако навистина поседуваме квалитет како што мислиме, не гледам натпреват кој би го загубиле...

Најтешко ке биде последното коло и гостувањето во Рим, дома со второлигашиве не смееме ни да помислиме на пораз а незгодно ке биде и во Удине.

5 победи со ред, бод во рим и пласирани сме во ЛШ!

Интер - Каљари
Киево - Интер
Интер -
Јувентус
Удинезе - Интер
Интер -
Сасуоло
Лацио - Интер

На 6 кола до крајот веќе не е потребно ништо посебно за да се мотивираат играчите и да покажат што знаат.
Ако навистина поседуваме квалитет како што мислиме, не гледам натпреват кој би го загубиле...

Најтешко ке биде последното коло и гостувањето во Рим, дома со второлигашиве не смееме ни да помислиме на пораз а незгодно ке биде и во Удине.

5 победи со ред, бод во рим и пласирани сме во ЛШ!
Nie nemozevme torino i atalanta da gi pobedime pa da ne zboruvame za lazio i juve.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom