- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.599
- Поени од реакции
- 119.690
5 победи со ред, бод во рим и пласирани сме во ЛШ!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен Каљари и Сасуоло ( а и со нив ќе се мачиме, во најдобар случај на среќа 1-0 од прекин и ќе се браниме со Сантон), евентуално бод со Удине и Киево и тоа е тоа.Интер - Каљари
Киево - Интер
Интер - Јувентус
Удинезе - Интер
Интер - Сасуоло
Лацио - Интер
На 6 кола до крајот веќе не е потребно ништо посебно за да се мотивираат играчите и да покажат што знаат.
Ако навистина поседуваме квалитет како што мислиме, не гледам натпреват кој би го загубиле...
Најтешко ке биде последното коло и гостувањето во Рим, дома со второлигашиве не смееме ни да помислиме на пораз а незгодно ке биде и во Удине.
Најискрено колку и да сме апла блиску до ЛШ со вакви срамотни изданија ко со Торино и Аталанта не заслужуваме да играме. Веќе преку куров ми дојдоа, милион шанси имаа за да се одлепат и сега мирно да си го проследиме крајот на сезоната без да се тресеме за ЛШ, ама они наоѓаа начин да играат 1-1 со Кротоне и Спал, да губат бодови во 90+ минута, да не можат шанса да створат со факинг Аталанта итн итн. Нека се ебат у гз сите до еден.Си се надева бе човекот, шо..![]()
Најискрено колку и да сме апла блиску до ЛШ со вакви срамотни изданија ко со Торино и Аталанта не заслужуваме да играме. Веќе преку куров ми дојдоа, милион шанси имаа за да се одлепат и сега мирно да си го проследиме крајот на сезоната без да се тресеме за ЛШ, ама они наоѓаа начин да играат 1-1 со Кротоне и Спал, да губат бодови во 90+ минута, да не можат шанса да створат со факинг Аталанта итн итн. Нека се ебат у гз сите до еден.
Pa u lazio ruzi da ne cvetaat u toj pogled, sekoja godina baraat navivacite da si bega lotito, go bojkotiraa i sve, 0 evra budzet, so otpadoci od igraci napravija tim ...По 115ти пати пишувам,не е проблемот во играчите или тренерот.Нешто многу поголемо смрди во клубов.Таква посрана атмосфера владее со години.Кој и да дојде кај нас одеднаш заборава да игра,па потоа го продаваме и повторно е супер играч.Си го ладат сите колку плата да земат,кур ги боли за другото.
Не може бе со години да им земаме играчи на Лацио и Рома и повторно да се пред нас.И што сеа, тренерот не чини? Оти во Рома чинел?
Џабе, кога ти свесно го почнуваш натпреварот со играч помалку (Сантон), кога во Декември ќе ти текне дека треба и играчи од клупа да добијата шанса да се уиграат не може на друго место да бараш кривица. Кривицата е кај Спалети и никој друг.По 115ти пати пишувам,не е проблемот во играчите или тренерот.Нешто многу поголемо смрди во клубов.Таква посрана атмосфера владее со години.Кој и да дојде кај нас одеднаш заборава да игра,па потоа го продаваме и повторно е супер играч.Си го ладат сите колку плата да земат,кур ги боли за другото.
Не може бе со години да им земаме играчи на Лацио и Рома и повторно да се пред нас.И што сеа, тренерот не чини? Оти во Рома чинел?
Брат ако ми веруваш после задњиве две текми со Торино и Аталанта со пола свет се скарав, со девојка ми, со мајка ми, со роднини со све живо и неживо, е до толку ме фрустрираат гомнава. Нарочито бев нервозен после Торино пошо свињите еднаш пројдоа центар и гол ни дадоа, а ние утнавме 90 000 шанси. Само не сфаќам како е можно такви дигресии во игра да имаме, Сампдорија и Верона рутински добиени и 8 постигнати голови, со Милан ок игравме и ајде ете немавме среќа, па после со Торино дузина промашени шанси и задњи 20 минути не знаевме кај тераме и сега со Аталанта фијаско од секој можен аспект, два паса не можеа да сврзат. Кој кур им е бе, сега треба највеќе да стискаат и да играат добро, немам објаснување жими се...Ама кажи како ти турка карактер... ?
Страшна работа.
Мене психички ме имаат изреметено уште поодамна.
Брат ако ми веруваш после задњиве две текми со Торино и Аталанта со пола свет се скарав, со девојка ми, со мајка ми, со роднини со све живо и неживо,.