Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas gi gledav mrtvilo od igra site mrdat okolu krugot na centarot i nisto poveke samo podavanje nisto ozbilno bezvredno izgubeni 80 minuti mislejki dobar fudbal izleze mrtvilo i posle zosto italjanskiot fudbal bil sranje toa nema ni D od derbiНе ги гледам јас второлигашиве, само статистика видов на резултати.

Супер инфо, сите тука не занимаше дека ти бришеле коментари.Администраторчињана ваши од Интер Клуб Армата кои пичкичиња, бришат коментари.
Па и што се чудам, секаде е таа практика, зошто не и кај нив.
Само криво ми е што врска немаат а се праат фраери.
#BunchOfDicks
Супер инфо, сите тука не занимаше дека ти бришеле коментари.

Da te ebe siptarot sto na Marakana go pusti dronot. OOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOO vodka i dzin, to je sada in, dobra lova brza kola ribe oko stolaaa.А и кога сме кај замарањето со офтопици, ти си на тронот
Што се чудиш, ако си пишувал тоа што мене ми објаснуваше, добро е што не си баниранАдминистраторчињана ваши од Интер Клуб Армата кои пичкичиња, бришат коментари.
Па и што се чудам, секаде е таа практика, зошто не и кај нив.
Само криво ми е што врска немаат а се праат фраери.
#BunchOfDicks
Што се чудиш, ако си пишувал тоа што мене ми објаснуваше, добро е што не си баниран![]()