Фан Клуб: Интер

Да бе стварно,ти викаше дека не испазарија добро и беше ептен незадоволен.Ги хејташе кинезите дека не купиле ништо,изгледа сум те помешал со некој друг.

Ne, ne sum rekol deka so malku, pazi MALKU, sreka deka ke bile u borba za titula, tuku deka treba mnogu kocki da im se poklopat za toa, a i sve ke zavisi kade ke bidat u januari, i sto ke kupat vo januari, toa se uslovi sto ne bea ispolneti, narocito vtoriot.
Samo vo takva situacija sum sum kazal deka mozat da se vmesaat vo bitka za titulata, odlicen januarski transfer rok, i inter da e na vrvot do togas, ednoto se sluci, drugoto ne, a i vo istovo tvrdenje apsolutno nisto pogresno nema, pogotovo ako e kazano od nekoj sto naviva za inter.
Ja duri i koga bea vtori, a i prvi, pisuvav deka se nekonstantni i deka seuste ne se vo situacija sto bi im garantirala i igranje vo LS ;)

Za nekakvo si super merkato, nikade nisto ne sum rekol, toa e notorna laga, sekogas ostavam prostor novite igraci da se pokazuvaat, toa e stav koj otsekogas sum go imal i ke go imam, ama deka sum rekol za merkatovo deka e super, nikad be covek, nikad, narocito sto ja imav (mnogu) visoki ocekuvanja od istoto.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Да бе стварно,ти викаше дека не испазарија добро и беше ептен незадоволен.Ги хејташе кинезите дека не купиле ништо,изгледа сум те помешал со некој друг.
deka ne sum gi hejtal, ne sum gi hejtal, vrzani im bea racete u pogled na trosenjeto na pari radi situacijata u nivnata zemja i za toa oni nisto ne mozea da storat taka da imav razbiranje striktno za toa, sto ne znaci deka po sekoja cena ke gi branam i vo idnina ako ne iznajdat resenie za inter da funkcionira ko sto treba.
Ama pak doagame na toa, deka nikade ne sum rekol deka sme imale super merkato, nit pa deka sum bil prezadovolen od istoto ko sto ti tvrdese, a tuka doaga i ocajniot januarski preoden rok, nit pak deka nekade sum tvrdel deka inter ke se bori za titulata.

Inace inter kupija letovo igraci ne e deka ne pazarea ili ne trosea, vesino dojde na insistiranje na spaleti, nad 20m evra, dalbert isto go zemaa, i on nad 20m evra, skrniar ako ne se lazam 17, onoj karamoh 7 ili 8 seedno,pak koga ke vidis se potrosija nad 50 60m evra letovo, mnogu poveke otkolku sto na primer lazio dadoa, pa vidi sto se deshava. Ne mozam za ova suning da gi krivam, tuku tie sto gi pravat izborite, ne deka suning se imuni vo slucajov na kritika, oni vo ovoj kontekst letovo treba da vlecat poteg ako ni se izdesi uste edno fijasko so neigranje vo LS, od trganje na ausilio i ostanat tehnicki kadar pa se do trganje i na spaleti, celosna cistka i rekonstrukcija ke bidat obvrzani da pravat posle uste edna sramna sezona, sve sprotivno od toa gi pravi direktni sooucesnici u nishtenjeto na timot. Ali togas za togas, sea za sea.

Играчиве кои што ги купивме летото се 0 во споредб со тоа што сите го очекувавте.КРАЈ на муабетот.
Значи кога очекуваш нешто и не се исполнува,реално е да се критикува.Просто ко грав.

ostajte tpa sega kako sto igra milan nareden vikend ke ne pobedi lagano.
Дерби утакмица е, моменталната форма на едниот или другиот тим нема никакво значење. Интер игра добро против екипи кои не се бранат со 11 души.

Викендов не очекува едно многу интересно дерби. Милан се мотивирани, играат добро, имаат резултат, немаат некој голем притисок а во тие околности многу лесно се игра фудбал.
Интер од друга страна сеуште се у некој грч, сеуште постојат некои внатрешни проблеми, играта е на очајно ниво. Не знам што да прогнозирам.

Мене искрено не ми текнува на некоја сезона каде вака ни се поклапаат коцките и распоредот за добар резултат на крај на сезона. -Јеби га такво време дојде па мора да се радуваме и на пласман у ЛШ и да го окарактеризуваме (бреј) како успешна сезона.
2 месеци немавме победа и пак останавме у топ 4, сезонава само едно коло бевме надвор од топ 4. Ние у криза, Рома у криза, Лацио завлече 3-4 утакмици без победа исто, Милан се распадна на почеток на сезона.
Ако не ја искористат оваа шанса сезонава и не се пласираат у ЛШ нека се распаднат комотно.

Дербиво е одлична шанса да се средат играчите, да ја пребродат таа мртва криза што ги зафатила, да го тепаат Милан, (Јуве и Наполи да ги тепаат римјаните) и да напраиме голем исчекор у борбата за ЛШ. После ни следи малце заебан распоред па затоа мора добро да се искористи оваа ситуација, поготово што Рома и Лацио имаат утакмици у Европа овој период, доека не испаднат, иако ја се надевам да гураат што подалеку.

Викендов не очекува едно многу интересно дерби. Милан се мотивирани, играат добро, имаат резултат, немаат некој голем притисок а во тие околности многу лесно се игра фудбал.
Интер од друга страна сеуште се у некој грч, сеуште постојат некои внатрешни проблеми, играта е на очајно ниво. Не знам што да прогнозирам.

Мене искрено не ми текнува на некоја сезона каде вака ни се поклапаат коцките и распоредот за добар резултат на крај на сезона. -Јеби га такво време дојде па мора да се радуваме и на пласман у ЛШ и да го окарактеризуваме (бреј) како успешна сезона.
2 месеци немавме победа и пак останавме у топ 4, сезонава само едно коло бевме надвор од топ 4. Ние у криза, Рома у криза, Лацио завлече 3-4 утакмици без победа исто, Милан се распадна на почеток на сезона.
Ако не ја искористат оваа шанса сезонава и не се пласираат у ЛШ нека се распаднат комотно.

Дербиво е одлична шанса да се средат играчите, да ја пребродат таа мртва криза што ги зафатила, да го тепаат Милан, (Јуве и Наполи да ги тепаат римјаните) и да напраиме голем исчекор у борбата за ЛШ. После ни следи малце заебан распоред па затоа мора добро да се искористи оваа ситуација, поготово што Рома и Лацио имаат утакмици у Европа овој период, доека не испаднат, иако ја се надевам да гураат што подалеку.
Како знаат нека си ги тргнат разликите на страна и ко разулавени кучиња нека истрчаат на терен да не им ебам тоа инстаграм примадоните. Тешко дека ќе издржиме до крај за топ 4 затоа што таа битка е изгубена кога со Спал, Кротоне, Џенова и Беневенто од можни 12 бодови (кои за сериозен тим што атакува на топ 4 не смее ни на 10 да помисли ), ние освоивме 5. Сигурно дека против Лацио на гости и Јуве и Наполи ќе ги надокнадиме, да не зборам дека идеме на гости против Сампа, Аталанта и Торино.

Тешко ке биде до 4то место, имаме потежок распоред, а реално и многу посилни се Лацио и Рома.
Со победа во дербито би се вратиле во игра, ке се мортивираат и играчите, ама Милан е апсолутен фаворит, и со бод би бил задоволен.

Барбоса и Мартинез се растурија од голови во бразилското. Како што одат работите, со продажба на Икарди и можеби ке го видиме тој тандем во Интер наредна сезона.

А без ЛШ 99,9% се шансите да замини Икарди а можеби и Скриниар па со тие пари би се градел новиот тим.

Тешко ке биде до 4то место, имаме потежок распоред, а реално и многу посилни се Лацио и Рома.
Абе СЕКАААААААААААААКО дека се многу посилни Лацио и Рома, нарочито мртвата Рома.

Абе СЕКАААААААААААААКО дека се многу посилни Лацио и Рома, нарочито мртвата Рома.
За разлика од нас немаат проблем со мртви екипи. Или ти си убеден дека екипа што со судиска помош ги победи Беневенто има било каква шанса со овој распоред ?

За разлика од нас немаат проблем со мртви екипи. Или ти си убеден дека екипа што со судиска помош ги победи Беневенто има било каква шанса со овој распоред ?
Не алудирав на тоа бе, само на тоа дека Рома е појака од нас. Секако дека Рома нема проблем со мртви екипи, со Верона играа бункер и се бранеа, мизерии се целите.

Не споредувам според играчи или тренер, имаат подобра игра од нас и полесно играат со малите екипи. Ние ја испуштивме можоста да направиме бодови со Џенова, Кротоне, Сасуоло... а сега ке барме во дерби натпреварите... затоа ги сметам фаворити тие 2 екипи, а и Милан ако не победи во недела.

Не споредувам според играчи или тренер, имаат подобра игра од нас и полесно играат со малите екипи. Ние ја испуштивме можоста да направиме бодови со Џенова, Кротоне, Сасуоло... а сега ке барме во дерби натпреварите... затоа ги сметам фаворити тие 2 екипи, а и Милан ако не победи во недела.
Баш тоа немаат друже, толку си ги гледал изгледа...

Лацио да имаат подобра игра од вас, ама Рома реално во слична форма е со Интер последниве месеци и немаат нешто подобра игра од вас.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom