Фан Клуб: Интер

Гаљардини е супер, многу убаво изигра, нека продолжи така (y).
Кеј Дог cè подобар и подобар.

Имаме топ средина за Пиоли да си има слатки маки при избор :D

Статистиката за Гаљардини:

Passing accuracy - 86.2%
Passes - 65
Chances created - 2
Shots - 3
Interceptions - 3
Duels won- 8
created - 2
Shots - 3
Interceptions - 3
Duels won - 8

Еднаш ќе сврзиме неколку победи со ред и конкурентите ќе победваат да му ебам све по список и на Наполи и на Рома и на Лацио..како што сме инкери и Милан утре ќе победи

Добар бил Гаглиардини. Бев против овој трансфер ама ме демантира првата утакмица. Имаме квалитет на тој дел од теренот, ретко кој тим има ваква средина... Мислам дека Пиоли знае да ги ротира играчите и нема да има потреба од продажба на Банега или Кондогбиа.
Да се купи бек и крило (доколку не се смета на Барбоса), и комплетни сме до лето.

Имаме уште еден поздрав од Јојо... За само 3 дена 2 гола и тоа против Реал Мадрид

И кај нас кога дојде Јоветиќ истото го правеше првите неколку натпревари сите бевме у транс, се утепа давање решавачки голови и после.... После легендата Манчини го ''одмараше'' и сите ја знаеме понатака приказната. Можно е Јоветиќ да е таков играч на почеток да експлодира па понатака да губи желба кој го знае, што е до мене сакам да успее човекот, сепак е уште играч на Интер, не знам дали е договорена откупна клаузула може ќе извадиме 25 милиони.

И кај нас кога дојде Јоветиќ истото го правеше првите неколку натпревари сите бевме у транс, се утепа давање решавачки голови и после.... После легендата Манчини го ''одмараше'' и сите ја знаеме понатака приказната. Можно е Јоветиќ да е таков играч на почеток да експлодира па понатака да губи желба кој го знае, што е до мене сакам да успее човекот, сепак е уште играч на Интер, не знам дали е договорена откупна клаузула може ќе извадиме 25 милиони.
16м клаузула.

Икарди изјавил дека можно е во блиска иднина да ја продолжи кариерата во Кина, хахаха.

хахаха НЕ.

Рано му било за Кина, можеби во иднина коа ќе остаре.
Тинаџин со Канаваро ги заголицкале Интер, ги прашале за 110 милиони колку што е клаузулата овие се ваделе дека таа не важи од сега туку од наредно лето :facepalm:. Коа се глупи како да не го очекуваа бумот од Кина па да му ставеа 170 милиони. Сеа ќе му понудат Кинезите 50 милиони од сезона и курвата уште утре ќе се пресели во Пекинг.

Со други зборови ''Спаваш ли мирно Џонтра Волте?''

Ги заголицкале Интер а Сунинг се дупло побогати од тие Тианџин, мислете малце пред да треснете нешто бе. Капитен на Интер, најбољи стрелец у Европа моментално ќе идел у Кина.

Секако дека Икарди на 23 години ќе оди во Кина, а уз пат е капитен и најдобар играч на Интер. Амеба да е нема тоа да го направи, макар имал и милијарда евра неделна плата понудено од мртвите Кинези.

Тешете вие колку сакате на тоа дека имал 23год и дека бил најдобар играч на Интер, али нека донесат 110М јас лично има да му купам билет за Кина.

Не се проблемот парите на Тианџан или Сунинг они секако ги имаат, проблем е клаузулата која можат да ја платат и после коа ќе му понудат баснословна понуда Ванда ќе му се рашири и ќе му каже ако сакаш да се доближиш на 5 метри до ова ќе ја прифатиш понудата и овој дека е МУЛЕ без памет ќе ја прифати... Инаку според мене за во Кина само за 200 милиони би бил задоволен... Јебига таков е пазарот.

Утре играме со Болоља во купот. Можеби шанса за Барбоса од прва минута.

Пренос ке има на некоја тв?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom