D
Darko_ufo
Гостин
Mnogu ke me iznervira ako pokraj vakva sredina pocne da go forsira Medel kako nezamenliv dmc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
16м клаузула.И кај нас кога дојде Јоветиќ истото го правеше првите неколку натпревари сите бевме у транс, се утепа давање решавачки голови и после.... После легендата Манчини го ''одмараше'' и сите ја знаеме понатака приказната. Можно е Јоветиќ да е таков играч на почеток да експлодира па понатака да губи желба кој го знае, што е до мене сакам да успее човекот, сепак е уште играч на Интер, не знам дали е договорена откупна клаузула може ќе извадиме 25 милиони.
хахаха НЕ.Икарди изјавил дека можно е во блиска иднина да ја продолжи кариерата во Кина, хахаха.
Тинаџин со Канаваро ги заголицкале Интер, ги прашале за 110 милиони колку што е клаузулата овие се ваделе дека таа не важи од сега туку од наредно летохахаха НЕ.
Рано му било за Кина, можеби во иднина коа ќе остаре.
Би требало на Спорт Клуб.Утре играме со Болоља во купот. Можеби шанса за Барбоса од прва минута.
Пренос ке има на некоја тв?