Фан Клуб: Интер

Едноставно мора сега да се добијат следните два натпревари каде играме со преслабите Палермо(гости) и Пескара(дома)..тука немаат право на кикс бидејќи после Пескара следи дербито во Торино против Јувентус(веројатно ќе не претепаат).

Ваква серија на победи сме немале од 2008/2009 сезоната кога Ибрата газеше за нас,барем колку толку се вметнува победнички менталитет и играчите и покрај негативата од еден гол не се предаваат и двапати ја вртат со ред.

Искрено не ја гледав денес и неможам да коментирам за играчите но исто така ме радува што победија без најдобриот играч според мене Брозович кој во последните 2 месеци игра одлично и е алфа и омега во средниот ред на Интер,ама стои фактот дека одбраната е мизерија и немаме асолни бекој(сто години трубам за ова).

A оваа сезона после поразот од Сампдорија од 1-0 реално ојде јабана..треба све живо диво да изгазиме до крајот за да бидиме во Топ 3 а тоа е научна фантастика[DOUBLEPOST=1484434367][/DOUBLEPOST]Иначе на третиот гол на Едер забележете ја реакцијата на 2-јката на Киево и баш ме интересира што ќе искоментирате

Последно уредено:
Едноставно мора сега да се добијат следните два натпревари каде играме со преслабите Палермо(гости) и Пескара(дома)..тука немаат право на кикс бидејќи после Пескара следи дербито во Торино против Јувентус(веројатно ќе не претепаат).

Ваква серија на победи сме немале од 2008/2009 сезоната кога Ибрата газеше за нас,барем колку толку се вметнува победнички менталитет и играчите и покрај негативата од еден гол не се предаваат и двапати ја вртат со ред.

Искрено не ја гледав денес и неможам да коментирам за играчите но исто така ме радува што победија без најдобриот играч според мене Брозович кој во последните 2 месеци игра одлично и е алфа и омега во средниот ред на Интер,ама стои фактот дека одбраната е мизерија и немаме асолни бекој(сто години трубам за ова).

A оваа сезона после поразот од Сампдорија од 1-0 реално ојде јабана..треба све живо диво да изгазиме до крајот за да бидиме во Топ 3 а тоа е научна фантастика
Доста бе со таа уста погана ќе ни ја дупнат глаата, ќе не претепаат... Газиме само да прекине да игра Паласио (иако имаше асистенција)

Спаваш ли мирно Фреди Гуарине?!??!?!

Доста бе со таа уста погана ќе ни ја дупнат глаата, ќе не претепаат... Газиме само да прекине да игра Паласио (иако имаше асистенција)

Спаваш ли мирно Фреди Гуарине?!??!?!

Погледнија реакцијата на 2-јката на Киево при третиот гол..многу ме интересира зошто онака ноншалантно ја тргна ногата?..можеби чоекот ја имаше 4+ пишано или така му е наредено :D..да ти ебам местачкото првенство

Погледнија реакцијата на 2-јката на Киево при третиот гол..многу ме интересира зошто онака ноншалантно ја тргна ногата?..можеби чоекот ја имаше 4+ пишано или така му е наредено :D..да ти ебам местачкото првенство
Нема дамка во победава, Интер го утна/голманот го фати невозможното, требаше 5-0 да биде, Кондо изигра на ниво за Гаљардини да не ни зборам, детето без грешка изигра, ладнокрвен играч. Икарди превзема одговорност и пресвртот е на негов терет.

Сеа се враќа и Брозо и одма имаме проблем, кој ќе лета од средниот ред? Греота ќе биде да го сендат сеа Кондогбија на клупа пошто толку ќе му биде ќе нема враќање назад.

Нема дамка во победава, Интер го утна/голманот го фати невозможното, требаше 5-0 да биде, Кондо изигра на ниво за Гаљардини да не ни зборам, детето без грешка изигра, ладнокрвен играч. Икарди превзема одговорност и пресвртот е на негов терет.

Сеа се враќа и Брозо и одма имаме проблем, кој ќе лета од средниот ред? Греота ќе биде да го сендат сеа Кондогбија на клупа пошто толку ќе му биде ќе нема враќање назад.

Имаат натпревар против Болоња во купот на сред недела,таму можи да ги одмора Кандрева,Кондогбија,Перишич,Икарди,Миранда,Марио,Ди Амбросио(не ми се верува дека ова го пишам) и секако ако не го стави Габриел на тој натпревар дај боже дијабетес да фатат Пиоли,Занети и Икарди заедно..и секако нека играат Паласио и Едер нека си ебат мајките..и Банега исто така со Галардини-Брозович на средина па за во одбрана нека ги стави Ранокија,Андреоли,Нагатомо и Сантон куроглајот.

12.169 km] Gagliardini
11.417 km] D'Ambrosio
11.321 km] Perišić
11.261 km] Kondogbia
10.979 km] Candreva

HANDANOVIĆ 6,
D'AMBROSIO 5,5,
MIRANDA 6,5,
MURILLO 6,5,
ANSALDI 6,
GAGLIARDINI 7,
KONDOGBIA 7,

JOAO MARIO 6,
EVER BANEGA 6,
CANDREVA 6,5,
ICARDI 8,
PERIŠIĆ 8,5,

EDER 7,
PALACIO 6,
*PIOLI* 7,5.

Ако не падне брз гол во второ ќе биде потоп! Сеа капитенот треба да се покаже на дело.
И? :D

Иначе океј е Дамброзио, ја сум се помирил со тоа ама Ансалди човече :sick: абе на што личи она за кур не го бива човекот. Нагатомо ако ништо друго барем се шуња напред трча нешто праи ќе добие фаул некад ама овој со тоа дебелите нозе ко трупци нигде не користи, очаен играч.

Така е Даре. :D

Иначе како изигра Гаљардини бе, ја глеав утакмицата ама на роденден бев, утакмица на стрим, Македонија на тв плус вино чао само онака глеав и приметив дека тотален шлајм е Ансалди а и Дамбо со него. Ама ме интересира за новиов.

Паласио асистент, Едер стрелец а Габи Барбоса се радува покрај аут линија. :pov:

Така е Даре. :D

Иначе како изигра Гаљардини бе, ја глеав утакмицата ама на роденден бев, утакмица на стрим, Македонија на тв плус вино чао само онака глеав и приметив дека тотален шлајм е Ансалди а и Дамбо со него. Ама ме интересира за новиов.

Паласио асистент, Едер стрелец а Габи Барбоса се радува покрај аут линија. :pov:
Да не го урочиме ама Гаљардини изигра како да вреди 40 милиони, немаше ни една грешка и само двете ненормални одбрани на голманот го спречија да даде гол (два сигурни гола му одбрани). Одлична контрола, добро темпо држи, не се плаши да издрибла и да го смени правецот на игра, едноставно изигра како зрел фудбалер. Којзнае од една утакмица тешко е да се каже ама ако го задржи овој просек тогаш и 30 милиони се грабеж.

____________________________________________________________________________________
Со Болоња треба да ги игра Габриел и Пинамонти во напад, средина Гаљардини, Брозо и Кондогбија... Барем да ни биде интересно да гледаме

Гледав сабајлево некои еxtended highlights, Гаљардини ко да играл 10 години у тимов, скроз опуштен, везе по терен. (y)

Не ја гледав иначе, отварам резултати гледам 14-1 во шутеви и 0-1, класика Интер. Среќа ја свртевме и остануваме во игра за ЛШ. Реално многу значат победиве со пресврт, годинава Киево, Пескара, Удинезе, сите ги добивме откако први примивме гол, плус Икарди ја реши со Торино на крај, значи неколку добиени утакмици во последните моменти што многу значи за самодовербата. Мислам дека е редно да ги рашљакаме Палермо, онака една сигурна и убедлива победа без тресење. :D

^
За ова дојдов да ви побарам таков еxtended highlights неможам да најдам... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom