DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Паласио наводно рекол ДА за трансфер во Аталанта
ајмоооо бацај смечеееее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборувајте ми за тоа како Икарди не вреди 80 до 100 милиони.Гаљардини за 30 миљони. Од кај излезе па овој сеа...
Па кој курац бекој? Средина треба
Gagliardini-Inter, affare fatto: domani o dopodomani a Marbella, l'esordio a Udine? Attesookdi Suning, i dettagli
Овие скоро и го договориле![]()
Зборувајте ми за тоа како Икарди не вреди 80 до 100 милиони.Еј Гаљардини 30 милиони од мртвата Аталанта, а на Џони и Урко Икарди за 40 милиони им е топ дил и одма требало да го дадат.
![]()
Знаев дека за ова ќе ме цитираш, фигуративно ја ставив таа цифра. Конкретно Урлинг на почетокот на сезоната трипаше да го шитнеме за 30 милиони + Габиандини, јас искрено поглуп муабет немам чуено во мојот живот. Ти викаше дека 50 милиони се полна капа за Икарди, па откако се изнадава голови сезонава некако ти се зголеми критериумот и отиде накај 80 милиони.Ти улав си?..знајш колкава разлика ти е од 30 до 80 милиони?..дали се читаш што пишуваш?..море за 80-90 милиони треба теренот да го ора и три позиции да покрива..не тресете глупости пичка му мајчина
Како на пример Мартиал?Ти улав си?..знајш колкава разлика ти е од 30 до 80 милиони?..дали се читаш што пишуваш?..море за 80-90 милиони треба теренот да го ора и три позиции да покрива..не тресете глупости пичка му мајчина
Како на пример Мартиал?
Или Јамес Родригез?
Или Игуаин?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Е арно де, нека се 60-65, што па имаше Марсијал постигнато у животот за да го платат толку? Од друга страна Икарди е капитен на Интер, најдобар играч веќе две сезони по ред... Можда и безвезе муабет правиме пошо нема да си иде, ама ме нервираат муабетите од типот: Абе дај го за 50 милиони и ограби ги... Ептен ќе ограбиш некој ако го дадеш својот капитен и најдобар играч за тие пари, а смрдливи Аталанта и Палермо можат на своите играчи да им вадат по 40-50 милиони како од шала. И овој Џони па запнал дека Икарди не играл на големо натпреварување, океј ај кажи ми Пасторе кај играше за да го плати ПСЖ 45 милиони евра? Па и за Марсијал важи муабетов.Има право Џони, не сте прочитале убаво за Марсијал, тој АКО ги исполни клаузулите ќе ја достигне трансферот таа сума од 80 милиони евра. Сега за сега околу 60-65 негде им се платени на Монако.
Е арно де, нека се 60-65, што па имаше Марсијал постигнато у животот за да го платат толку? Од друга страна Икарди е капитен на Интер, најдобар играч веќе две сезони по ред... Можда и безвезе муабет правиме пошо нема да си иде, ама ме нервираат муабетите од типот: Абе дај го за 50 милиони и ограби ги... Ептен ќе ограбиш некој ако го дадеш својот капитен и најдобар играч за тие пари, а смрдливи Аталанта и Палермо можат на своите играчи да им вадат по 40-50 милиони како од шала. И овој Џони па запнал дека Икарди не играл на големо натпреварување, океј ај кажи ми Пасторе кај играше за да го плати ПСЖ 45 милиони евра? Па и за Марсијал важи муабетов.