Фан Клуб: Интер

Паласио наводно рекол ДА за трансфер во Аталанта :vozbud: ајмоооо бацај смечеееее

Го шитнаа Беса а сега се препороди во Верона, не игра веќе напаѓач и крило или што ти ја знам туку класичен организатор на играта... Мислам дека Интер ќе зажали што така лесно се ослбоди, сезонава има 5 гола и 2 асистенции но сите акции почнуваат од него, во Италија се пишува дека е еден од најзаслужните за добрите игри на Верона која е прво место во Серија Б, има само 23 години.

Гаљардини за 30 миљони. Од кај излезе па овој сеа...
Зборувајте ми за тоа како Икарди не вреди 80 до 100 милиони. :) Еј Гаљардини 30 милиони од мртвата Аталанта, а на Џони и Урко Икарди за 40 милиони им е топ дил и одма требало да го дадат. :)

Зборувајте ми за тоа како Икарди не вреди 80 до 100 милиони. :) Еј Гаљардини 30 милиони од мртвата Аталанта, а на Џони и Урко Икарди за 40 милиони им е топ дил и одма требало да го дадат. :)

Ти улав си?..знајш колкава разлика ти е од 30 до 80 милиони?..дали се читаш што пишуваш?..море за 80-90 милиони треба теренот да го ора и три позиции да покрива..не тресете глупости пичка му мајчина

Дали Интер во Гаљрдини ќе го добие новиот Ранкоиа во среден ред хахах

Се надевам дека нема ама многу ме потсеќа на Рано у тоа фацата и плус висок е. Дај еднаш и Интер нека погодат добар млад играч, или барем да не го упростат. Со неговото доаѓање мислам дека Кондгобија ќе го јаде стапот е камо Кондогбија да играше на нивото како што изигра со Лацио...

Ти улав си?..знајш колкава разлика ти е од 30 до 80 милиони?..дали се читаш што пишуваш?..море за 80-90 милиони треба теренот да го ора и три позиции да покрива..не тресете глупости пичка му мајчина
Знаев дека за ова ќе ме цитираш, фигуративно ја ставив таа цифра. Конкретно Урлинг на почетокот на сезоната трипаше да го шитнеме за 30 милиони + Габиандини, јас искрено поглуп муабет немам чуено во мојот живот. Ти викаше дека 50 милиони се полна капа за Икарди, па откако се изнадава голови сезонава некако ти се зголеми критериумот и отиде накај 80 милиони. :) Поентата ми е дека кога може тим ко Аталанта да си ги цени играчите и да ги продава за високи суми тогаш може и Интер, не зборам само за Икарди него општо.

Како на пример Мартиал?
Или Јамес Родригез?
Или Игуаин?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Како на пример Мартиал?
Или Јамес Родригез?
Или Игуаин?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

За Иугаин беше платена откупна клауза..тој не вреди 90 милиони да се разбериме....за Џејмс беше во околности откако изигра одлично СП и доаѓаше од Монако каде претходно го плати 40 милиони па мораше да извадат максимум од него посебно од клуб како Реал Мадрид,Марсијал беше платен 50 милиони фунти што тогаш некаде беа 60 и кусуро милиони евра ..не знам од каде излегоа 80-90 за него?..ама за него оправдани се парите бидејќи реално Марсијал е играчиште и има огромен капацитет.

Икарди колку што знам не изигра некое големо натпреварување па да привлечи внимание,постигннува голови за екипа која се наоѓа на 7-дмата позиција во Сериа А,не е неопходен за да ја искешира некој откупната клауза за него,и не е играч што прави разлика...за 80-90 милиони треба да гази а Икарди не е таков индивидуалец да се разбериме,што ја претерувате ја претерувате....јас да сум полн со пари и газда на некој клуб никогаш нема да ми текни Икарди да го ангажирам,па и уште да ми бараат 90 милиони...60 милиони евра е максималната цена на Икарди со надавање што можи да се извлечи моментално.

Ама не ни треба да се продаде,не знам од каде излезе овој муабет

Има право Џони, не сте прочитале убаво за Марсијал, тој АКО ги исполни клаузулите ќе ја достигне трансферот таа сума од 80 милиони евра. Сега за сега околу 60-65 негде им се платени на Монако.

Има право Џони, не сте прочитале убаво за Марсијал, тој АКО ги исполни клаузулите ќе ја достигне трансферот таа сума од 80 милиони евра. Сега за сега околу 60-65 негде им се платени на Монако.
Е арно де, нека се 60-65, што па имаше Марсијал постигнато у животот за да го платат толку? Од друга страна Икарди е капитен на Интер, најдобар играч веќе две сезони по ред... Можда и безвезе муабет правиме пошо нема да си иде, ама ме нервираат муабетите од типот: Абе дај го за 50 милиони и ограби ги... Ептен ќе ограбиш некој ако го дадеш својот капитен и најдобар играч за тие пари, а смрдливи Аталанта и Палермо можат на своите играчи да им вадат по 40-50 милиони како од шала. И овој Џони па запнал дека Икарди не играл на големо натпреварување, океј ај кажи ми Пасторе кај играше за да го плати ПСЖ 45 милиони евра? Па и за Марсијал важи муабетов.

Е арно де, нека се 60-65, што па имаше Марсијал постигнато у животот за да го платат толку? Од друга страна Икарди е капитен на Интер, најдобар играч веќе две сезони по ред... Можда и безвезе муабет правиме пошо нема да си иде, ама ме нервираат муабетите од типот: Абе дај го за 50 милиони и ограби ги... Ептен ќе ограбиш некој ако го дадеш својот капитен и најдобар играч за тие пари, а смрдливи Аталанта и Палермо можат на своите играчи да им вадат по 40-50 милиони како од шала. И овој Џони па запнал дека Икарди не играл на големо натпреварување, океј ај кажи ми Пасторе кај играше за да го плати ПСЖ 45 милиони евра? Па и за Марсијал важи муабетов.

Пасторе е АМФ играч што прави разлика,добар играч,млад 21-22 години(тогаш беше),одличен дриблер со добра вештина и контрола на топката,играч што правеше разлика на теренот и игра што дефинитивно знае да игра фудбал...и сега е таков само ПСЖ не ги гледаме во Француското па не знаеме многу информации за нив....

А Икарди не е играч што прави разлика да се разбериме..мислам не е за 80-90 милиони..50 милиони евра е неговата реална цена што е тамам досега според постигнатото,60 максимум со надавање дури според мене и тоа е многу..да дајш за Икарди 80 милиони евра треба да си ментално ретардиран...сигурно Реал,Манчестер Сити и ПСЖ да страдаат од напаѓачи нема првин на Икарди да помислат бидејќи игра во клуб што е на катастрофалното 7-дмо место во мочаната Сериа А а тој клуб има шампионски амбиции за разлика од Палермо ...значи нешто не е во ред штом тим што троши 100 милиони евра на лето за засилувања на полусезона да се наоѓа на 7-дма позиција и воедно за нивниот најдобар играч да бара 80-90 милиони евра...тоа е максимално несериозно да се помисли..а Палермо амбициите му се само опстанок бидејќи не дава ниту денар за играчи.

Друг пат размислувај кога ќе ја споредиш ситуацијата со Пасторе/Палермо бидејќи испаѓаш смешен и неинформиран ,а верувам дека не си глуп да направиш компарација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom