Фан Клуб: Интер

Jas mislam lev bek e povazno, ili dobar e Ansaldi?
Не е добар Ансалди ама како што видов досега е подобар од Ди Амброзио,т.е. постабилен...затоа првично треба да се засили послабата позиција, а потоа да се донеси Родригез(желба на цела Кајгана) за лев бек.

Ансалди од никого не е подобар, очаен бек, убаво вика Џони за ваквите играчи у Зенит, Џенова и компанија ќе игра како Малдини ќе дојде у Интер па макар и у ваков Интер и ќе пропадне како жетон. Дно од играч со тоа помаранџестите макарони на глава и нозете ко трупчиња, игра ради Икарди да им ебам све и на двајцата.

Ако го купи Мурџо Линделоф зимово ништо чудно да го зееме Дармијан, Родригез од Волфзбург би бил перфекција.

Ансалди од никого не е подобар, очаен бек, убаво вика Џони за ваквите играчи у Зенит, Џенова и компанија ќе игра како Малдини ќе дојде у Интер па макар и у ваков Интер и ќе пропадне како жетон. Дно од играч со тоа помаранџестите макарони на глава и нозете ко трупчиња, игра ради Икарди да им ебам све и на двајцата.

Ако го купи Мурџо Линделоф зимово ништо чудно да го зееме Дармијан, Родригез од Волфзбург би бил перфекција.

Не е секој играч за голем клуб..јас сигурен сум и Мертенс со Инсиње да дојдат во Интер ќе бидат просечни играчи и ќе потонат,ако Наполи е подобар клуб од нас веќе години наназад

Toj Darmian e D'Ambrosio dvojka.[DOUBLEPOST=1483127787][/DOUBLEPOST]The Sun: “Inter on the verge of accepting £43 million for Brozovic”

Ова според вас добар бизнис е или не? За Епик Брозо да лапнеме над 50 милиони евра?

Inter has 106 million fans in China, the second best in the country

Исто и Милан има од прилика толку фанови а Реал е на прво место со 127 милиони, не е чудо зашто Кинезите загризаа за Интер и Милан.

Последно уредено од модератор:
Среќна Нова Година интераши!
Бидете ми здрави среќни и весели!Ајде па наредна година едвај да чекаме да дојде февруари за да го гледаме Интер како ќе го мели баерн/реал у 1/4 финале ЛШ. [emoji1]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

kanavaro ke ja zgolemi ponudata za banega, ako bide nas 25m najverojatno ke bide prifatena.
So tie pari ke se kupuva nekoj od atalanta, ne mozam da se setam na imeto, a duri i na youtube nema,nisto posebno za nego...

Гаљардини за 30 миљони. Од кај излезе па овој сеа...

Abe toj Galiardini sezonava proodel i odma 30 milioni, ama ajde demek Italijanive povekje da go sakaat Inter. Ne moze so poluodigrana sezona 30m da vredi.

Samo kupuvame a prodavanjeto slabo ni ide nesto nema li nekoj sto si odi od inter osven melo

kanavaro ke ja zgolemi ponudata za banega, ako bide nas 25m najverojatno ke bide prifatena.
So tie pari ke se kupuva nekoj od atalanta, ne mozam da se setam na imeto, a duri i na youtube nema,nisto posebno za nego...
Ја колку шо знам за брозгара е заинтересиран канаваро.
Ако го дадат банега за овој гаљардини за мене кинезиве не се више оризари,туку гомнари!

Ја колку шо знам за брозгара е заинтересиран канаваро.
Ако го дадат банега за овој гаљардини за мене кинезиве не се више оризари,туку гомнари!

А Брозо за Гаљардини ти одговара?

Јас лично не сакам да си оди никој у средина од Брозовиќ, Кондогбија и Банега за Марио не ни правам муабет.

Мело и Медел може да ги дадат, друг никој не е прифатливо ако сакаме да го надоградуваме тимот.

Ваљда идат на италијанци ради она правилото што важи за Серија А, 4 италијанци или од академијата. Како гласеше точно не се сеќавам, ама тоа е единствена логика на ваков трансфер.

А Брозо за Гаљардини ти одговара?

Јас лично не сакам да си оди никој у средина од Брозовиќ, Кондогбија и Банега за Марио не ни правам муабет.
Па ако треба да бирам у секој случај пре би го дал Броз за 50милиони,него Банега за 25.
А искрено би го дал само циганот и евентуално медел.И нека не играат курот,одбранана е медрано а они за средината се фатиле...
пс.За овој галјардини ни кондогбија не би го трампал

Последно уредено:
Па ако треба да бирам у секој случај при би го дал Броз за 50милиони,него Банега за 25.
А искрено би го дал само циганот и евентуално медел.И нека не играат курот,одбранана е медрано а они за средината се фатиле...
пс.За овој галјардини ни кондогбија не би го трампал
Едино Брозо и Кондогбија за Верати... Пошто од двајцата можат да извадат едно 80-90 милиони и да ги лупнат на Верати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom