Фан Клуб: Интер

Ja не зборев џабе за ансалди и еркин!Такви дегенерици само интер може да домкне од пичка си материне све да им ебам!!

ajde bre toa tie ziva peza da gubas od umreni ekipi. nekoj mora da leta od klubot dali trenerot ili pola igraci da fajkat izlezna vrata toa veke gi pomina site mozni granici da ti ibam i uprava i trener i igraci smrdesni. da mu omrzne na coek od gledanje

Aли еве исто класичен пример каде Икарди директно кине бодови ова веќе е 4 натпревар на ил бомбер. Јас не знам Занети што кур се начукал директор, абе ако не знаеш да ги работиш тие работи не се бламирај, сите тие директори во управа треба да летаат, толку да немаат поима од водење клуб, почнувајќи од подготовки до смени на тренери и се у пичку матер.

Jas neznam ovie kinezive sto gledat odma sve bi isteral od toj klub od ciataci pa do igarci sve pod spisok bi odnel u kurac edna faking sampdorija ni pokaza fudbal kako se igra a imame multimilionski igraci pa da gi ebam i nesposobnite ako nemozat edni vakvi smrdezi da pobedat.

Онај Икарди смрдениот нека го продаат да не го гледам повеќе..некни со Торино се испостраа од радување за сега пак да изгубат?..како што напишав ниту една победа не е битна ако воедно не ги наредат 5 со ред бидејќи веќе сите можни кредити ги потрошија..од 11 натпревари 5 порази:facepalm:..ајде Де Кур фаќај магла .

И Паласио уште го клава, а Јоветич со Барбоса не постојат ниту во записникот да му ебам племето на овај квази тренерот што го бранев пред неколку кола ...мислам поразот со Аталанта ја прели чашата каде имаа три порази со ред..доста беше.

Како е можно бе никој да неможиме да победиме..што екипа е Интер?..неможам да разберам клуб што троши 100 милиони евра на лето и што минатата сезона заврши 4-рти по автоматизам треба да има подобрување..ете купија играчи..ШТО Е СЕГА ПРОБЛЕМОТ?..жените да му ги изнаебам на сите до еден ѓубриња скапани.

И онај Банега сосе Кандрева ако не му се игра нека се изгубат во Свирипичино..најакстрофални денес беа,општо играта беше мизерија..цело второ полувреме една шанса на Икарди и толку..ама што да се очекува кога играта ни беше со нафрлување небаре Брајтон или Евертон од времето на Мојс го гледаме..резил

Jas neznam ovie kinezive sto gledat odma sve bi isteral od toj klub od ciataci pa do igarci sve pod spisok bi odnel u kurac edna faking sampdorija ni pokaza fudbal kako se igra a imame multimilionski igraci pa da gi ebam i nesposobnite ako nemozat edni vakvi smrdezi da pobedat.

Chris-Rock-HUH-WTF.gif

Овие пак другите како овај Фреди Гуарин или Берзекер и фан клубот на Милан што ги потценваат играчите на Интер колку се смешни..

Е добро бе ајде објаснете што играчи имаат Сампдорија,Палермо,Каљари,Аталанта и Киево што неможиме да ги победиме?..КОЈ КУР СЕ ОВИЕ ТИМОВИ?.па сите заедно немаат потрошено повеќе од 20 милиони ова лето и ние губиме од ебаните просечни Италјански тимови..барем за овие имаме дрим тим..кој кур се Наполи и Рома ете објаснете?..демек тие пак екипишта имаат со супер звездите Џеко,Салах и Пероти па затоа се борат за врвот...:facepalm:..не ме ебајте бе..Интер има колку толку играчи и страмота е вака да губат од кој ќе стигнат.

Значи во Италија само Јувентус има екипа..за другите екипи треба под секакви околности да ги победуваме без мака(посебно овие горе наведените) со овој тим..затоа не тресете глупости дека немаме играчи кога Самдприја со Кваљарела,Силвестре и Муриел не победува и ни ја крие топката

Ова шо го гледав не беше фудбал, ова беше ПОГРЕБ. Да ви ебам тоа умретите кучиња.
На полусезона 6 МЕСЕЧЕН ПОМЕН нека му дадат на Интер да ви ја ебам тоа капела институцијата.
Да го ебам и Де Бур со таа крстената вода шо ми ја пиеше цел натпревар. Да ја ебам управата умрета да му ебам тоа погребалното друштво да ве ебе Погребњак. Да ве ебам у тоа ѓевречарите без зденки. дкдкдбфјдкњкејфиеие7џ7оњиеиеи МРШШШШШШШПШППГПГПРП[DOUBLEPOST=1477865236][/DOUBLEPOST]Сите играчи со се тренер и управа со кандило да ги тепаш и со тимјан да ги отрујш.

Овие пак другите како овај Фреди Гуарин или Берзекер и фан клубот на Милан што ги потценваат играчите на Интер колку се смешни..

Е добро бе ајде објаснете што играчи имаат Сампдорија,Палермо,Каљари,Аталанта и Киево што неможиме да ги победиме?..КОЈ КУР СЕ ОВИЕ ТИМОВИ?.па сите заедно немаат потрошено повеќе од 20 милиони ова лето и ние губиме од ебаните просечни Италјански тимови..барем за овие имаме дрим тим..кој кур се Наполи и Рома ете објаснете?..демек тие пак екипишта имаат со супер звездите Џеко,Салах и Пероти па затоа се борат за врвот...:facepalm:..не ме ебајте бе..Интер има колку толку играчи и страмота е вака да губат од кој ќе стигнат.

Значи во Италија само Јувентус има екипа..за другите екипи треба под секакви околности да ги победуваме без мака(посебно овие горе наведените) со овој тим..затоа не тресете глупости дека немаме играчи кога Самдприја со Кваљарела,Силвестре и Муриел не победува и ни ја крие топката

Мултимилионски, екстра, класа, топ...
Што од ова имаме?

Џони, биди мирен! ;)

neshto ne e kako sto treba , ama se somnevam deka toa e trenerot..izgleda deka nesto pogore smrdi.
Nema dr objasnuvane , samo toneme a imame igraci za top3 bez NIKAKOV PROBLEM

Ова шо го гледав не беше фудбал, ова беше ПОГРЕБ. Да ви ебам тоа умретите кучиња.
На полусезона 6 МЕСЕЧЕН ПОМЕН нека му дадат на Интер да ви ја ебам тоа капела институцијата.
Да го ебам и Де Бур со таа крстената вода шо ми ја пиеше цел натпревар. Да ја ебам управата умрета да му ебам тоа погребалното друштво да ве ебе Погребњак. Да ве ебам у тоа ѓевречарите без зденки. дкдкдбфјдкњкејфиеие7џ7оњиеиеи МРШШШШШШШПШППГПГПРП[DOUBLEPOST=1477865236][/DOUBLEPOST]Сите играчи со се тренер и управа со кандило да ги тепаш и со тимјан да ги отрујш.
Да се надоврзам
20161030_233401.png
:pos:

Де Бур ми изгледаше како добар тренер, со некоја своја филозофија, но се гледа дека тоа не и оди баш добро во Италија поготово не во овој Интер, кој беше проектиран за друг тренер со овој ростер на играчи.

Мислам дека ги потроши сите можни кредити, и редно е да си замине, освен тоа јас мислам дека не ги спрема и физички како што треба, поготово не во дефанзива, со Манчини ако имавме силна и стабилна одбрана, со овој напротив, имаме многу слаба одбрана, а истите играчи ги имаме, тактички на дефанзивниот дел има потфрлено и тоа многу.

Де Бур за прв пат бил многу разочаран, сеа пошто од некои е разочаран а веќе ги доадеме Кодгобија и Јоветич, очекувам наредна у прв состав да се појават Дамбо, Гнокури, Паласио, Бијабија ајде шири по крилааа, шири!!! Нафрлај, ајдеееее, нафрлај ако нема никој у шеснаестеник... само нафрлај ајде шири по страните повеќе!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom