DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.584
- Поени од реакции
- 4.610
Треба да земат пример од мене, или да земат да ме утепатСите на бивши ѕвонат коа се пијани, само ДонРистовски пишува у фан клуб Интер <3

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да земат пример од мене, или да земат да ме утепатСите на бивши ѕвонат коа се пијани, само ДонРистовски пишува у фан клуб Интер <3
Се спремаш ли за остав од форумов?Дефинитивно Де Куер треба да лета заедно со Сантон и уште неколку кловнови али битно за Барбоса и Јоветич нема место ни на клупа.
Се спремаш ли за остав од форумов?Дефинитивно Де Куер треба да лета заедно со Сантон и уште неколку кловнови али битно за Барбоса и Јоветич нема место ни на клупа.
Па нема кој друг. Добро си игра на таа позиција мада според мене треба игра понапред, место Брозовиќ.. ама сеа за сеа нема играч за таа позиција. Медел е казнет, Кондогбија повреден.Не знам кој побрзо да го отерам у пичку матер . . . Само не ми е јасно кој кур Де Бур го игра Жоа Марио племејкер ала Пирло?!? Нормален е??!?
Не е рекоба паласиоСега паласио ќе ја среди работава не му се секирајте праавиме пресврт 2-3 за нас![]()