Фан Клуб: Интер

INTER (4-3-3): Handanovic; Ansaldi, Miranda, Murillo, Santon; Brozovic, Joao Mario, Banega; Candreva, Icardi, Eder

Зашто сеа пак Сантон го убацува, нека почне со Нагатомо исто, беспотребна замена.

Зошто го нема Барбоса ниту на клупата за резерви?..се посраа со него цело лето цинтрони ни ги направија,па презентации,па реклами,па не знам што..за на крајот да не го играат,да не постои буквално..нека оди нека се истреби во некој поасолен клуб како Дортмунд,Тотенхем,Севиља,Виљареал да поигра малце,да види фудбал..што кур бараше во проклет клуб како Интер да дојди да се мочам во Де Бур да се мочам..ајде разбирам да не е спремен нема да го ставиш ама ебани 3 месеци да не е спремен ?..и Јоветич исто?..што има проблем Де Бур со овие не разбирам.

Абе кој играч дојде кај нас се испусти да му ебам мајката да му ебам,гробница за секакви играчи сме,не само за таленти..ајде ќе речиш до тренерот е..ама 100 тренери се сменаа и сите кој од кој поненормални се(Мацари е убедливо на прво место)

И пак по старо се шири по крилата мислиш 3 играчи како Крауч чекаат во шеснаестеник.

Брозовиќ човекот толку не умее да даде гол тоа е невозможно. Едноставно или тој е копук или нема среќа.

Покрај ваков Ансалди, Сантон изгледа на сосема пристоен и коректен бек.

Смешно е ова веќе со екипава.

колку лошо поставување на муриљо за голот еј чудесија, и не залагање воедно...ансалди тој е лимитот, сантон исто миранда сам ништо не можи да смени, средината без идеја крилата прелоши, не знам кој а е идејата да се изостават јоветич и габигол, како укочени играт во грч едноставно

Дефинитивно Де Куер треба да лета заедно со Сантон и уште неколку кловнови али битно за Барбоса и Јоветич нема место ни на клупа.

Дефинитивно Де Куер треба да лета заедно со Сантон и уште неколку кловнови али битно за Барбоса и Јоветич нема место ни на клупа.
Се спремаш ли за остав од форумов?

Не знам кој побрзо да го отерам у пичку матер . . . Само не ми е јасно кој кур Де Бур го игра Жоа Марио племејкер ала Пирло?!? Нормален е??!?

Се спремаш ли за остав од форумов?

Сега паласио ќе ја среди работава не му се секирајте праавиме пресврт 2-3 за нас :)

Не знам кој побрзо да го отерам у пичку матер . . . Само не ми е јасно кој кур Де Бур го игра Жоа Марио племејкер ала Пирло?!? Нормален е??!?
Па нема кој друг. Добро си игра на таа позиција мада според мене треба игра понапред, место Брозовиќ.. ама сеа за сеа нема играч за таа позиција. Медел е казнет, Кондогбија повреден.

Еј оној Барето со косицата како мутантите од Wrong Turn земал не доминира у средина, ќе се обесам.

Сега паласио ќе ја среди работава не му се секирајте праавиме пресврт 2-3 за нас :)
Не е рекоба паласио :D
Каква утакмица беше тоа еј!!!Сум се радувал како мало дете у пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom