Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fixedПрати ливчето да ја видиме колку е тешка. 25 ден макс викам јас, али и онака Интер не дава гол вечер.
Jas neznam ovie kinezive sto gledat odma sve bi isteral od toj klub od ciataci pa do igarci sve pod spisok bi odnel u kurac edna faking sampdorija ni pokaza fudbal kako se igra a imame multimilionski igraci pa da gi ebam i nesposobnite ako nemozat edni vakvi smrdezi da pobedat.
Овие пак другите како овај Фреди Гуарин или Берзекер и фан клубот на Милан што ги потценваат играчите на Интер колку се смешни..
Е добро бе ајде објаснете што играчи имаат Сампдорија,Палермо,Каљари,Аталанта и Киево што неможиме да ги победиме?..КОЈ КУР СЕ ОВИЕ ТИМОВИ?.па сите заедно немаат потрошено повеќе од 20 милиони ова лето и ние губиме од ебаните просечни Италјански тимови..барем за овие имаме дрим тим..кој кур се Наполи и Рома ете објаснете?..демек тие пак екипишта имаат со супер звездите Џеко,Салах и Пероти па затоа се борат за врвот.....не ме ебајте бе..Интер има колку толку играчи и страмота е вака да губат од кој ќе стигнат.
Значи во Италија само Јувентус има екипа..за другите екипи треба под секакви околности да ги победуваме без мака(посебно овие горе наведените) со овој тим..затоа не тресете глупости дека немаме играчи кога Самдприја со Кваљарела,Силвестре и Муриел не победува и ни ја крие топката
Да се надоврзамОва шо го гледав не беше фудбал, ова беше ПОГРЕБ. Да ви ебам тоа умретите кучиња.
На полусезона 6 МЕСЕЧЕН ПОМЕН нека му дадат на Интер да ви ја ебам тоа капела институцијата.
Да го ебам и Де Бур со таа крстената вода шо ми ја пиеше цел натпревар. Да ја ебам управата умрета да му ебам тоа погребалното друштво да ве ебе Погребњак. Да ве ебам у тоа ѓевречарите без зденки. дкдкдбфјдкњкејфиеие7џ7оњиеиеи МРШШШШШШШПШППГПГПРП[DOUBLEPOST=1477865236][/DOUBLEPOST]Сите играчи со се тренер и управа со кандило да ги тепаш и со тимјан да ги отрујш.