Фан Клуб: Интер

Крфта да ви а ебам скапана!!!
Второ полувреме пресвт да видам одма да ви го ебам племето голо

Де бе на секој натпревар ќе ме прашуваш? 100 пати ти кажав до сега дека си стојам на тоа, пиши ми таму на крај на сезона за истово.
Гледаш дека се заебавам со тебе :)
Ако сакаш у секој момент ја прекинуваме кладбата,само сакам малку поише респект од тебе.Стара тепана кучка сум јас,барем кога е интер у прашање :D

Гледаш дека се заебавам со тебе :)
Ако сакаш у секој момент ја прекинуваме кладбата,само сакам малку поише респект од тебе.Стара тепана кучка сум јас,барем кога е интер у прашање :D
Никако прекинување, сеуште мислам дека имаме еден од појаките тимови во Серија А и пошироко минус 7 играчи што треба да си одат и плус 4-5 квалитетни засилувања. Како и да е топ 3 ако не се на крај на сезона срамота! Али не повелкувам кладба, не се секирај.

Графички приказ на замислите и играта не Де Куер

football.jpg

Со оваа игра и нерешено ќе биде супер ако извадиме. Незнат кај терат.

Абе ај што играат на нафрлувања играат, ама да му ебам мајката ги вежбаат ли воопшто... Срамота

Ете го тој зицер на Икарди, секоја 2 утакмица има вакви зицери... После поразов никој нема да го спомне Икарди како еден од виновниците!

Овој глупакот едер еднаш даде така гол од слободен и си мисли се ќе дава да ти ебам нубот. И овој тренер знае дека има право на три замени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom