Фан Клуб: Интер

Значи пацерланана ако го стават Пиоли дефинитивно можат у гз да се ебат и Занети и цела управа. Дај боже да грешам па на секоја победа Џонтра да прави грмехехехе и да ме спомнува се да му ебам.

Значи пацерланана ако го стават Пиоли дефинитивно можат у гз да се ебат и Занети и цела управа. Дај боже да грешам па на секоја победа Џонтра да прави грмехехехе и да ме спомнува се да му ебам.

Ако го донесат Пиолои ( а ќе го донесат ) рачунај дека он е краткорочно решение т.е. до крај на сезона , а тогаш ќе се атакува на Симеоне .
Пиоли последните 2 сезони имаше добри партии со Лацио . Ја искрено се надевам дека неможе да биде полош од Де бур , холанѓанецов се губеше у простор . Секоја утакмица нови стартни 11 . Немаше стартни 11 и немаше стартна формација .

До крај на сезона или може до март, оти ко што тргнало бетер од Палермо сме со менување на тренери..

Официално Де Бур повеќе не е тренер на Интер..уште по поразот против Аталанта требаше да реагираат каде ја прели чашата..за клуб како Интер не е дозволиво да се има три порази со ред и од 14 натпревари да се има 7 порази..

Иако не сум по менувањето тренери ама 7 порази од 14 натпревари е 50% ефект што е повеќе од катастрофално,тоа е всушност дното кога ќе се земи фактот од 100 милиони евра вложени во нови засилувања .што е многу многу е.

И не објаснувајте многу дека имаме слаби играчи кога Милан,Наполи и Рома немаат ништо подобри состави ама имаат далеку подобри резултати....барем за Сампдорија,Палермо,Болоња и Каљари имаме играчи да ги згазиме.

Официално Де Бур повеќе не е тренер на Интер..уште по поразот против Аталанта требаше да реагираат каде ја прели чашата..за клуб како Интер не е дозволиво да се има три порази со ред и од 14 натпревари да се има 7 порази..

Иако не сум по менувањето тренери ама 7 порази од 14 натпревари е 50% ефект што е повеќе од катастрофално,тоа е всушност дното кога ќе се земи фактот од 100 милиони евра вложени во нови засилувања .што е многу многу е.

И не објаснувајте многу дека имаме слаби играчи кога Милан,Наполи и Рома немаат ништо подобри состави ама имаат далеку подобри резултати....барем за Сампдорија,Палермо,Болоња и Каљари имаме играчи да ги згазиме.
Se soglasuvam, pa koa ke procitam sto pisuvaat mislis sme gi zemale Scheloto i Riki Alvarez a ne Brazilski, Portugalski i Argentinski reprezentativci.

caretaker ako se zima se zima nekoj od klubot, ili leonardo ko sto sakal, pa posle toa da bide del od tehnickiot tim odnosno da ja ima funkcijata od PSG, Pioli e trener, ne eban caretaker, normalno deka ne go sakam u tim ko bilo sto al apsurd e da zemes nekoj duri i ko pioli i na kraj da mu reces cao zasto sakas da dojde Simeone, ne e fer i sozdava toa losa slika za timot, duri i LS da obezbedi Pioli on pak ke bide izbrkan ako e dogovoren Simeone.

@Џони Вајсмилер da, neame slabi igraci vo napad i sredina, ama odbranata ni e najlosa u svet.

Бенитез,Мацари,Леонардо,Страмачиони,Манчини,Де Кур....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

eve ako dojde simeone, i sonego nisto nese opravi i bideme katastrofa kako dosea ,posle so prajme ?
Kako go cekate simeone kako gospo da e, kako da sigurno so nego za titula ke se borime i ls do 1/4 finale sekoja godina bez problem.

На мајка ти у пичка Тохир.
На мајка ти у пичка Аусилио.
На мајка ти у пичка Морати.
На мајка ти у пичка кинез.

Па све ви ебам ваше најмило, не дека го бранам Де Бур ама реално дојде на крај на лето и до сега имаше точно 0 поддршка од било кој од клубот, му рекоа само терај и ништо поише, го избркаа на крај.
Убаво рече тој Тронкети Провера од Пирели, па тим не се води од Кина од Занзибар или од Бурунди, што е најтрагично уште не ни знаат што сакаат сега во моментов, ама битно тренерот го избркаа.
Морати што моментално е 0 фактор у клубов мрчи од страна Леонардо да бил тренер, стари не кур замарај пројде твоето, не замарај.
Тохир не ни знае кај се наоѓа, татко му умрел кур го боли за фудбал, го донесе Де Бур и се изгуби, не постои.
Аусилио одкога доби директорска функција многу се искурчи некако све му ебам кељаво, не си ти газда на клубот па да кажуваш закони, замара за некои италијански тренери.
Занети он како македонски политичар ми извртува муабети и приказни.
Кинезите ни не знаат што сакаат, нејќеле италијанец за тренер, сакале нешто друго, сеа ќе ги чекаме 1 недела да дојдат од Кина па да седнат на состанок со сите 450 души што кажуваат правила у клубов па да најдат решение за тренер.

Пак ќе се вратам на Де Бур, не доби апсолутно никаква подршка од било кој од клубов, дојде си донесе стручен штаб од Холандија и почна, на 1 недела пред прво коло, никој од клубов не се најде да му објасни некои работи, да му стаат човек што разбира како идат работиве во калчото, Барези рецимо, Станковиќ.. ко Мурџо коа дое.
Па не иде тоа така бе, не дека немаше грешки и он ама што да праи пустиот, а и дел од тоа играчите што се курчат и што изиграваат фактор у клубов и ете ти, отиде сезоната у курац.
Така се губат тренери, ќе дојде у клуб и ќе се појават нереализирани играчи како Хандановиќ, Медел, Едер, Брозовиќ, Перишиќ, Мело и ќе му ебат матер на тренерот пошто ги терал да играат пресинг, Едер богот го извадил у 60та минута, на Брозовиќ му рекол да игра против Бер Шева а Перишиќ 1 утакимица седел на клупа. Па пичка ли ви матрна и на вас да ви ебам све по дома. Абе мрш.

И сеа ќе дојде некој пустош, закоравен италијанец, умренко класичен како Пиоли, зимоска ќе го прашаат што играчи сакаш и ќе ти рече Бијондини и Маскара и ако има можност Чофани и Пучијарели.. пошто не знае за нешто боље, ќе заврши некако 4-5то место и овие ќе си речат еј па добар е бе, од ноември ја водеше екипата, супер заврши, еве му уште една сезона можда нешто и убоде и класика следната сезона ова време ќе добие нога и пак јово на ново доека не им скурчи на кинезите и не не баталат и нов претседател да ни биде Прециози и ок позз да му се деси на тимов проклет, да бог да прогласи стечај.

Све ти ебам Интер.

Со почит, на мајка ти у пичка!

Реално , управата ни е тиња , катастрофа невидена , дегенерици ни го водат клубот , незналици .
Го бркаат манчини при крај на летни подготовки а ако знаат да кажат зашто ја ќе ги частам ручек . Ако останеше он реално ќе бевме у први 3 . Знам дека нема капацитет за скудето ама ќе бевме у први гарантирам .
Го носат Де Бур . Реално човеков го фрлија у оган , он ти е класична колатерална штета . Од овие 14 утакмици он на пола од нив ротира први 11 и пробува стартни формации а што реално се праи на летни подготовки . За неговата фолозофија да се имплементира треба минимум 6 месеци со овие играчи кои лутаат у просторот , почнувајќи од одбраната .
Сега го носат Пиоли . Значи тој не е caretaker . Ова само ми дава надеж дека Сименоне е договорен а не дека на лето ќе го договараат . Црно сценарио е доколку го избркаат и Пиоли а неможат да го донесат Симеоне .
Може новава управа ги бива за маркетинг и зголемување на приходи ама фудбалско знаење имаат 0 . Харалампие , Ѕинго и оној на ЕВН што беше од на Љубчо партијава поише разбираат фудбал од нив .
Преку кур ми се ...

Реално , управата ни е тиња , катастрофа невидена , дегенерици ни го водат клубот , незналици .
Го бркаат манчини при крај на летни подготовки а ако знаат да кажат зашто ја ќе ги частам ручек . Ако останеше он реално ќе бевме у први 3 . Знам дека нема капацитет за скудето ама ќе бевме у први гарантирам .
Го носат Де Бур . Реално човеков го фрлија у оган , он ти е класична колатерална штета . Од овие 14 утакмици он на пола од нив ротира први 11 и пробува стартни формации а што реално се праи на летни подготовки . За неговата фолозофија да се имплементира треба минимум 6 месеци со овие играчи кои лутаат у просторот , почнувајќи од одбраната .
Сега го носат Пиоли . Значи тој не е caretaker . Ова само ми дава надеж дека Сименоне е договорен а не дека на лето ќе го договараат . Црно сценарио е доколку го избркаат и Пиоли а неможат да го донесат Симеоне .
Може новава управа ги бива за маркетинг и зголемување на приходи ама фудбалско знаење имаат 0 . Харалампие , Ѕинго и оној на ЕВН што беше од на Љубчо партијава поише разбираат фудбал од нив .
Преку кур ми се ...
Јас коа зборев дека управата не знае кај тера,некои тука ѕид со глава бутаа :D

Со среќа Де Бур. Да си најдиш подобар клуб или барем клуб со подобра управа од онаа на Интер...

de bur dojde u apla pogresen moment i vreme vo inter, odnosno golem klub, slicno kuman napravi so Valensija koga propadna a i oni bea katastrofa so funkcioniranje, pa mislam se vrati vo feenord i eve vo anglija konecno se oformi ko soliden trener. Realno De Bur i vo situacijata vo koja sto bese potfrli, ali toa e samo poradi faktot sto ne e ocigledno kadaren vo vakvi uslovi nesto da iznudi poveke ( retko koj i e ), potona i toa e toa, vo sekoj slucaj so sreka neka mu e u idnina, ubeden sum deka ke napravi ime od sebe i u trenerskiot svet, steta sto so inter ne uspea vo toa.

Morati e inace mnogu smesen coek, go butka leonardo a go izbrka od inter, insistirase da se vrati mancini a go izbrka prethodno od inter, tipot na stramacioni mu go dade timot da go vodi i da pocinja nova sezona, najmalce ima pravo bilo sto da zbori u ovaa situacija, a ova se odnesuva i na Tronketi, ete ti go Morati so cela familija u Inter, blizok do tim i sve pa kakvi sve sranja se izdesija, donese trener ( Gasperini ) i go trgna posle 2-3 utakmici.

Upravata inace treba najmnogu da e tuka za finansiska potpora, ovaa momentalnata, i za da se sredi finansiskoto rabotenje na timov, za nisto drugo, ko so PSG kade bea doneseni niza luge sto se grizea za toa kako ke funkcionira i izgleda timot na teren, ko Leonardo na primer i red drugi, nema veze ova sto go zbori Tronketi, united so fergi e klasicen primer za toa, taka da neka ne blada.

Ako sakaat caretaker, ili ovoj od mladincite ili Leonardo, ako ne sakaat caretaker, Blan plus Leonardo, vo momentov toa e najdobra solucija i nemam nisto protiv, bem ti simeone, ke go cekam ja nego i burgos da doagaat tuka da shamaraat sve zivo i divo, batali, nema vreme timov za cekanje.

Кинезите му го врачиле одказот на Де Бур преку Скајп хаха легенди сме значи :tapp::pos:

Каква глупост им беше само бркањето на Манчини кој беше каков таков авторитет и со полуиграчи пак вадеше некои резултати, вака сеа у круг ќе се вртат цело време со нови тренерчиња. Да го оставеа Манчини со новиве играчи сигурен сум дека ќе им обезбедеше топ 3.
само шо разликата е шо чоекот ама ич кур не го болеше летово, ама ич и гајле ми е шо мислите ама тој е крив за ситуацијава, матер еба на припремите, сите екипи како цска софија не лупаа од земја, од поарниве екипи по 5 примавме без проблем а манчини кур го болеше, му го дадоја тимот на де бур таков скапан со нула физичка подготвеност и му лупнаа викенд-четврток и ела оправај ги,Медиумите уште против Јуве почнаа со шпекулации да вршат притисок дека ќе се случи смена во на тренер, човекот не не му дадоја време ни италијански да поднаучи у пичку матер да фатат, дали имало некој проблем или фракција во екипата со него незнам, ама реално ова беше срамота невидена шо се случи. управава е толку срање шо наместо да научат со грешката со манчини кога му дадоја втора шанса и на крајот го испуцаа на почеток од сезона, сега де бур го јадеше на отепана екипа во целина, неспремна и неорганизирана.

мурињо си шампионска екипа 16 место беше пред нова година, неможеа никако да го опраат челзи лани и хидинк го донесоја, цела сезона така пропадна, овие мислат ако сменат тренер по 3 месеци ќе крени тимот.
турете му курот на интер годинава,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom