D
Darko_ufo
Гостин
Значи пацерланана ако го стават Пиоли дефинитивно можат у гз да се ебат и Занети и цела управа. Дај боже да грешам па на секоја победа Џонтра да прави грмехехехе и да ме спомнува се да му ебам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи пацерланана ако го стават Пиоли дефинитивно можат у гз да се ебат и Занети и цела управа. Дај боже да грешам па на секоја победа Џонтра да прави грмехехехе и да ме спомнува се да му ебам.
Se soglasuvam, pa koa ke procitam sto pisuvaat mislis sme gi zemale Scheloto i Riki Alvarez a ne Brazilski, Portugalski i Argentinski reprezentativci.Официално Де Бур повеќе не е тренер на Интер..уште по поразот против Аталанта требаше да реагираат каде ја прели чашата..за клуб како Интер не е дозволиво да се има три порази со ред и од 14 натпревари да се има 7 порази..
Иако не сум по менувањето тренери ама 7 порази од 14 натпревари е 50% ефект што е повеќе од катастрофално,тоа е всушност дното кога ќе се земи фактот од 100 милиони евра вложени во нови засилувања .што е многу многу е.
И не објаснувајте многу дека имаме слаби играчи кога Милан,Наполи и Рома немаат ништо подобри состави ама имаат далеку подобри резултати....барем за Сампдорија,Палермо,Болоња и Каљари имаме играчи да ги згазиме.
Јас коа зборев дека управата не знае кај тера,некои тука ѕид со глава бутааРеално , управата ни е тиња , катастрофа невидена , дегенерици ни го водат клубот , незналици .
Го бркаат манчини при крај на летни подготовки а ако знаат да кажат зашто ја ќе ги частам ручек . Ако останеше он реално ќе бевме у први 3 . Знам дека нема капацитет за скудето ама ќе бевме у први гарантирам .
Го носат Де Бур . Реално човеков го фрлија у оган , он ти е класична колатерална штета . Од овие 14 утакмици он на пола од нив ротира први 11 и пробува стартни формации а што реално се праи на летни подготовки . За неговата фолозофија да се имплементира треба минимум 6 месеци со овие играчи кои лутаат у просторот , почнувајќи од одбраната .
Сега го носат Пиоли . Значи тој не е caretaker . Ова само ми дава надеж дека Сименоне е договорен а не дека на лето ќе го договараат . Црно сценарио е доколку го избркаат и Пиоли а неможат да го донесат Симеоне .
Може новава управа ги бива за маркетинг и зголемување на приходи ама фудбалско знаење имаат 0 . Харалампие , Ѕинго и оној на ЕВН што беше од на Љубчо партијава поише разбираат фудбал од нив .
Преку кур ми се ...
само шо разликата е шо чоекот ама ич кур не го болеше летово, ама ич и гајле ми е шо мислите ама тој е крив за ситуацијава, матер еба на припремите, сите екипи како цска софија не лупаа од земја, од поарниве екипи по 5 примавме без проблем а манчини кур го болеше, му го дадоја тимот на де бур таков скапан со нула физичка подготвеност и му лупнаа викенд-четврток и ела оправај ги,Медиумите уште против Јуве почнаа со шпекулации да вршат притисок дека ќе се случи смена во на тренер, човекот не не му дадоја време ни италијански да поднаучи у пичку матер да фатат, дали имало некој проблем или фракција во екипата со него незнам, ама реално ова беше срамота невидена шо се случи. управава е толку срање шо наместо да научат со грешката со манчини кога му дадоја втора шанса и на крајот го испуцаа на почеток од сезона, сега де бур го јадеше на отепана екипа во целина, неспремна и неорганизирана.Каква глупост им беше само бркањето на Манчини кој беше каков таков авторитет и со полуиграчи пак вадеше некои резултати, вака сеа у круг ќе се вртат цело време со нови тренерчиња. Да го оставеа Манчини со новиве играчи сигурен сум дека ќе им обезбедеше топ 3.