Фан Клуб: Интер

Го боли цеф дали го читаат али затоа кога ќе каже некој дека го чита, ома лајк.
И јас те читам Син.[DOUBLEPOST=1471998689][/DOUBLEPOST]nikad

остајте го syn добар човек е тој само понекогаш влегува во лоши филмови.

Копињаци,

Син куца од 10 години на форумов за Интер и против, немој да кењате многу.

ИоСоно да се појави од негде да ве рашљака треба.

Копињаци,

Син куца од 10 години на форумов за Интер и против, немој да кењате многу.

ИоСоно да се појави од негде да ве рашљака треба.

Рашљакај ги ти ....Билдеру.

vaka taka trojca bile :kafence: , steta dzontra do 4to samo kirilica imal inace 4 ko od shala ke bea. :свиркам:
Урко те читам и ја брату мој, имаш среќа што сме многу блиски пријатели и се поштуваме многу у приватниот живот иначе никад немаше да ти читам толкави мртви постови на латиница. :love:

Урко те читам и ја брату мој, имаш среќа што сме многу блиски пријатели и се поштуваме многу у приватниот живот иначе никад немаше да ти читам толкави мртви постови на латиница. :love:
Битно е пријателството се друго е небитно како и неговите постови (барем така велат другите) ;)

nikad ne sme bile bliski prijateli, niti te postuvam u privaten zivot, samo u zadgroben bi te postuval, deka si mrtov, umren od smrt i ne postois veke.

Немој така Урле, стари комради сме ние, ја ти и Стекот. :masa:

Јојо у Виола. Ајде умри Интер, цркни, распадни се, не постои веќе, зашо преку кур си ми. К?

Јоветиќ ќе го дават а Репуња, Сакатомо, Ранко и Дамбо ќе си го дрват :D.
Седи да го ее кој го ожени бацко ти[DOUBLEPOST=1472074928][/DOUBLEPOST]Ебати управата непојадена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom