Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Се слагам за болдираново, нарочито за Син, да го рашљакаме по тоа гигантската кењара, ко на бабун да му ја напраиме.

Дарко, дај бе тргни го Пеџа од аватар упм, не можам више да го гледам.
И Џонтра, да се здроби од мавање, и така нема да одговараш кривично за таков пуст и очаен створ. Дно од човек.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
decko bladas, nikoj ne bese da se prodade snajder, apsolutno nikoj. duri i sea sakame da se vrati bar poveketo.
Запрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте,"стар бил", "многу плата ви земал", сакавте да ги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).

Да не се навраќам пред 2 години на темава и да барам коментари пред 1000 од овде.
Сигурен сум, знам за шо сум се расправал. :tvg:

И нареден пат цитирај ме, не биди пиче!
Случајно видов дека си се обратил, и можеше да не ти вратам... што не е во ред, нели? ;)

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.560
Запрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте "стар бил", "многу плата ви земал", сакавте даги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).

Да не се навраќам пред 2 години на темава и да барам коментари пред 1000 од овде.

Случајно видов дека си се обратил, и можеше да не ти вратам... што не е во ред, нели? ;)
Камби го прозиваа и Занети бе, не Снајдер. Никој не го мразел Снајдер од фан клубов, т.е. не посакувал да си оди.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Камби го прозиваа и Занети бе, не Снајдер. Никој не го мразел Снајдер од фан клубов, т.е. не посакувал да си оди.
Да се имам расправано во групана на фб? хмм..

Утре баш ќе пребарувам во темава, и баш да знаеш прво ќе пребарувам со твое име и на Џонтра :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам за Снајдер ама у право е Стекот, Занети и Камби беа прозивани последните години пошто не користеа ич, поготово Камбијасо.
И ја бев еден од тие, признавам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.560
Да се имам расправано во групана на фб? хмм..

Утре баш ќе пребарувам во темава, и баш да знаеш прво ќе пребарувам со твое име и на Џонтра :P
Не пребарувај за мене, јас велев дека Нагатомо ќе биде долгогодишна СТЕНА на бековската позиција... До душа погодив, долги години е во Интер. :ROFLMAO::ROFLMAO:

А јас нема шанси да сум викал Снајдер да си иде, пошо ми беше омилен играч. И сега одма би го собрал од Галата.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Знам за Камбијасо и Занети, за Камби можи и се слагав, али ептен ми беше грдо на душава и ме погаѓаше Занети ко ќе го ругавте. :/

Ок нема везе, мислам дека сум во право и за ова со Снајдер. Јас кога ќе пекав по него и кога го спомнував вие ми се нафрлавте. :)
А се имам расправано и со идиоти на фб не велам не, батината сакаа некаков си подмладок... :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мартин Касерес на фри трансфер.
Еркин може да се трампа за Кришито.

Тури печат.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.027
Мартин Касерес на фри трансфер.
Еркин може да се трампа за Кришито.

Тури печат.
И резервирај му престој во најблиската болница, уште пред да дојде. И така лекарите мора да работат нешто. (последните 2 сезони во Јувентус, максимум една недела беше здрав)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И резервирај му престој во најблиската болница, уште пред да дојде. И така лекарите мора да работат нешто. (последните 2 сезони во Јувентус, максимум една недела беше здрав)
И тоа што викаш, мада коа е здрав е добар играч, за Ранокија и Андреоли е Малдини да го ебам. :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.027
И тоа што викаш, мада коа е здрав е добар играч, за Ранокија и Андреоли е Малдини да го ебам. :D
Тука нема збор. Игра на секоја позиција во одбраната, во Јуве има играно и како CB и како лев и десен бек, па и во 3-5-2, Конте го играше како крило :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Запрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте,"стар бил", "многу плата ви земал", сакавте да ги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).

znaci bladas, B l a d a s :), na snajder ko prvo mu udrija mobing, mozese da se vrati vednas posle pobedata nad juve na gosti 1-3, ama zasto ne sakase smaluvanje na plata posle prodolzen dogovor od pred godina dve, mu udiraa mobing, duri i stramacioni velese deka e podgotven za igra a ne igra, zasto i nego preku kur mu dojde ...
Toj period Inter zemaa zalet i samata uprava go stopirase istiot a Snajder na toj tim ke legnese ko dzoker u poker, mu se puvaa demek i bez nego se jaki go koristea toj dobar period na inter i na kraj site znaeme kako toa zavrsi.

Odma posle toj mec so juve sledese poraz od atalanta i problemi za timot, edvaj se cekase snajder da dojde ali toa ne se sluci, go izbrkaa ko kuce skitnik, baska bese klucen igrac u legendarnata 2010, retko koj go rugal, i daleku bese od star, on u momentov ne e star za da bide pak del od inter, a ne pa togas, baska i za mali pari si zamina, mocleno koutinjo za poveke go prodadoa. Na kambi se ostavase koj stigne toa da, jebiga, se pretera so nego.

Taka da greska u koraci napravi sea, nisto strasno. E sea ako se nasla nekoja budala sto sakal snajdi da zamine ok e, se deshava ali u globala 99.9% od navivacite na inter toj period najmalce sakaa on da si odi, pamtam i mu zabranija da tvita a cel tim koristese tviter, pa zena mu javno gi prozivase inter i objasnuvase sto i kako se slucuva.

Inaku najgolemata greska ne bese toa, nego godina dena prethodno sto zimoto ne go zemaa tevez so Ranieri ko trener koga bese, i so nego imaa serija pobedi koja kulminirase so milan kako gosti, 0-1 i negativa od prviot samo 3 boda ako ne se lazam, i tevez na tacna go imaa ali morati ispadna kurnaz i ne doupropasti, tevez da dojdese taa zima LS ke bese zagarantirana, a moze i titula ili 'rzenje do posledno kolo. Al aj da ne se navrakam na toj period koga kulminirase i nishtenjeto na inter po 2010ta.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
kur me boli dal nekoj cital ili ne, najnebitnata rabota u zivotot mi e toa, da se zamarav, ako nisto drugo na кirиliцa ke piшuvav. hehe
a i ne sum kriv so na гемче citate

Kajgana Shop

На врв Bottom