Фан Клуб: Интер

Лани бевме први на полусезона или Наполи беа пред нас? Ако има некој линк нешто било што , се убив од барање не можам да најдам

Да, трите месеца што го тренираше Суарез са најбитни у кариерата на истиов, да не беше Де Бур ништо :icon_lol:
Ериксен и Вертоген 6 месеца ги тренираше, исто најбитни у нивните кариери, за другиве играчишта што ги наброја не ми се прае муабет.
Свака чаС :aplauz:

:icon_mrgr:

Од памет ги спомнував играчите, отприлика од 2010та до лани. Ама пошто се праиш паметен изгуглав и освен Суарез сите тие набројани играчи ги тренирал повеќе од 2 години.

Еве повели и објасни ми што им фали на Вертонген, Ериксен и Алдервирелд. Сите тројца стандардни првотимци у Тотенхем.
Блинд првотимец у Јунајтед.
Милик трансфер у Наполи.
Ван дер Вил трансфер у ПСЖ и првотимец таму.
Ел Гази пола Европа го бара, лани и Милан беше заинтересиран за него.
Фишер и Андерсен истотака пред 2-3 години беа интересни за пола Европа, не го исполнија баш тој потенцијал ок, првиот у М`Боро заврши сезоанва а овој вториот поима неам кај е и што е.

Не реков дека и другите се некоја светска класа играчишта ама под негова палка станале забележителни низ Европа.
Знам дека си самопрогласен ди мастер трол ама пак ќе ти повторам ич не те бива, боље си со туѓ хумор односно туѓи смешни слики што си ги лепиш на ѕид. :kuracc:

Од памет ги спомнував играчите, отприлика од 2010та до лани. Ама пошто се праиш паметен изгуглав и освен Суарез сите тие набројани играчи ги тренирал повеќе од 2 години.

Ме газат годинете, али јбг се трудим, морам колку толку да пробам да одржим ритам, со вас новиве убер смешни форумски битанге !! :icon_lol:
Како што кажав, освен Суарез све другото играчишта на 30 године у Тотенхем играат :drk:
Покрај тоа што стагнира неколку сезоне, доволно сум видел од Милан уште да си го сметам за гигант у споредба со второразредни тимчиња ко Тотенхем !!
Нема врска се зезав, Де Бур е добар тренер, се надевам нема да го покаже тоа у Интер :icon_mrgr:

Више кој сум овде, како сте задоволни од работата на Аусилио, пошо читав Фасоне сакал да го убеди да дојде кај нас

Почнува да ја личи работава, се покажва каква таква сериозност. Со Де Бур ќе има трчање и залагање. Добро би било да се донеси некое салам бекче, за во средината не е лош Густаво од Волзбург за кој има шпекулации и Гарај во одбраната. Нападот ни е инкогнито со пичето Икарди и неговиот мистрес, јас сум да го товарат во Наполи и та карикатурата од Наполи да се земи + 50-на мил.

Ме газат годинете, али јбг се трудим, морам колку толку да пробам да одржим ритам, со вас новиве убер смешни форумски битанге !! :icon_lol:
Како што кажав, освен Суарез све другото играчишта на 30 године у Тотенхем играат :drk:
Покрај тоа што стагнира неколку сезоне, доволно сум видел од Милан уште да си го сметам за гигант у споредба со второразредни тимчиња ко Тотенхем !!
Нема врска се зезав, Де Бур е добар тренер, се надевам нема да го покаже тоа у Интер :icon_mrgr:

Више кој сум овде, како сте задоволни од работата на Аусилио, пошо читав Фасоне сакал да го убеди да дојде кај нас
Ја се слагам дека квалитетот на Ајакс е опаднат у задње време и веќе не искачаат такви класа играчишта како Сидорф, Снајдер, Давидс, Киву, Ибра и компанија. Но и овие играчи не се за фрлање у никој случај. И у такви лимитирани услови, без трансфери и со играчи од нивна школа у последниве 5 години од кога Де Бур им е тренер сепак имаат аут трансфери што се за респект, не значи дека ако Тотенхем ги купил дека не се квалитетни.
Не знам дали и колку е добар како тренер, има успеси со Ајакс но сепак тоа е холандска лига, ќе го видиме сеа на едно ниво погоре како ќе се снајде. Од тоа што го прочитав за него ми дава некоја надеж дека може да успее, ама да му ебем матер.

Иначе Аусилио е цар, одамна е у Интер, Бранка кога беше спортски директор овој беше неѓто друго у клубот, небитно, откако Бранка си отиде него го поставија за спортски директор и стварно добро си работи човекот, прави добри зделки, добри зделки у смисла начинот на преговарање и плаќање на играчите односно повеќегодишни рати, бонуси и кур се тресе.
Нема шанси да си отиде, ќе потпише нов договор. Тој Фасоне нека не сере да не му ебам тоа кртицата гушава.[DOUBLEPOST=1470694183][/DOUBLEPOST]
13668982_928303593965401_975210516634468980_n.png

Последно уредено од модератор:
Мислам дека ни фали само уште Луиз Густаво во средина да добиема на цврстина и квалитет. Бек секако нема да најдеме.

Зашо Густаво кога ги имате Кондогбиа, Мело и Медел? Исти тип на играч... Ги имате и Брозович и Банега како покреативни...
Мислам дека напраивте грешка со носењето на Кандрева, пошо он е тип на играч каков што сакаше Манчини во 4-2-3-1... Де Бур фура 4-3-3, а и да игра 4-2-3-1 ќе му требаат брзи крила...
Така да ако се носат уште засилувања најмногу мислам дека ви требаат бекови, штопер за замена и офанзивно крило или полушпиц...

Апсолутно!Ако остане со овие играчи тврдам дека де кур нема да биде у први 3 у Италија.Ако биде поштено се поздравувам со сите тука и го гасам акаунтов за сва времена.
Еве лупај букмарк на овој пост слободно [emoji4]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Овој по што го примети дека не го бива? По изразот на лице? По тоа што има различни очи.
Еј коа сме кај тие очи прееска на фб праиме муабет што како и викам абе на овој едното око му е небесно сино а другото тегет и Син вика тоа тегетното повеќе накај црно забегува, црно-плави очи има, роден е за Интер. :pos: Абе све отидено у пичку матер. :D
Не почнувај одма жити се, енигма ни е на сите, остајте му пола сезона-сезона на човеков па ќе го судиме после.
Тој од Ајакс некое детиште сакал да си го донесе Де бур,некојси Базоер,среден ред играл
Изгледа не си ја играл последнава верзија на менаџерот. :D Добар е овој Базоер, добро се развива, исто и тој Тете десниот бек и за него е заинтересиран и тој исто е добар играч на фм, го имав у Лестер 2 сезони го шитнав за 45 милиони на ПСЖ. :icon_mrgr:

Зашо Густаво кога ги имате Кондогбиа, Мело и Медел? Исти тип на играч... Ги имате и Брозович и Банега како покреативни...
Мислам дека напраивте грешка со носењето на Кандрева, пошо он е тип на играч каков што сакаше Манчини во 4-2-3-1... Де Бур фура 4-3-3, а и да игра 4-2-3-1 ќе му требаат брзи крила...
Така да ако се носат уште засилувања најмногу мислам дека ви требаат бекови, штопер за замена и офанзивно крило или полушпиц...
Мело е психички растроен и може да послужи еднаш во 10 утакмици. Медел е селска верзија на Џенаро, а за Кондо ќе се најде место. Мора и добра клупа.

Курвата повторно ке се состане со Де Лауреантис.

Доколку притиска за трансфер мислам дека треба да им дадеме фер контра понуда... Ињсиње(25м)+Габијадини(20)+10-20м кеш = Икарди

take it or leave it

Од Де Бур не очекувам чуда, но реално е да очекуваме да не врати во лигата на шампионите.

Наполи го загуби Игуаин што според мене значи дека е двојно послаб од лани. Рома го загуби Пјанич, исто нема да биде посилна од минатата сезона.

Ова мора да биде наша сезона.

Доколку притиска за трансфер мислам дека треба да им дадеме фер контра понуда... Ињсиње(25м)+Габијадини(20)+10-20м кеш = Икарди

take it or leave it

Од Де Бур не очекувам чуда, но реално е да очекуваме да не врати во лигата на шампионите.

Наполи го загуби Игуаин што според мене значи дека е двојно послаб од лани. Рома го загуби Пјанич, исто нема да биде посилна од минатата сезона.

Ова мора да биде наша сезона.
Ќе биди, ќе биди (y) Ако не оваа, наредната :icon_lol:

take it or leave it
Toa i ja vikam, ne mora ni da doplatat :), insinje i gabijadini za ikardi e win za Inter, ne za napoli, igrac ko Insinje ocajno ni treba, a Gabijadini e eden od najpotcenetite napagaci vo Italija, eve sea na prijtaelskata so Monako 3 gola dade, plus 24 godini ima, a insinje 25, plus i dvajcata italijani.
Inace neslucajno insinje, ja spuka so upravata na Napoli, Inter treba da se glupi da ne go pobaraat, duri i mozat da im ja predlozat ovaa eventualna trampa, ako veke tolku go sakaat Ikardi.

Да да да,и јас мислам дека одличен дил би бил Габијадини и Инсиње да ги пуштат накај Милано,а Икарди да го пратат за Неапол.Карти за сите тројца јас ќе финансирам ако треба.ова би му дошло кога Барса го изеде за Ибра,кога ни го пуштија Ето и брдо пари,нешто слично ќе биде пошо Инсиње е змај играч,а Габијадини ако не се лажам е универзален играч од нападот.

Сам се поеба Икарди кога ка стави курвата за негов агент,си пиша крст на чело

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom