Ѓорче 1932
тој сум...
Сигурно ќе биде трето место ретардираниот,ако му го пресадат мозокот на Фергусон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, трите месеца што го тренираше Суарез са најбитни у кариерата на истиов, да не беше Де Бур ништо
Ериксен и Вертоген 6 месеца ги тренираше, исто најбитни у нивните кариери, за другиве играчишта што ги наброја не ми се прае муабет.
Свака чаС
![]()
Од памет ги спомнував играчите, отприлика од 2010та до лани. Ама пошто се праиш паметен изгуглав и освен Суарез сите тие набројани играчи ги тренирал повеќе од 2 години.
Ја се слагам дека квалитетот на Ајакс е опаднат у задње време и веќе не искачаат такви класа играчишта како Сидорф, Снајдер, Давидс, Киву, Ибра и компанија. Но и овие играчи не се за фрлање у никој случај. И у такви лимитирани услови, без трансфери и со играчи од нивна школа у последниве 5 години од кога Де Бур им е тренер сепак имаат аут трансфери што се за респект, не значи дека ако Тотенхем ги купил дека не се квалитетни.Ме газат годинете, али јбг се трудим, морам колку толку да пробам да одржим ритам, со вас новиве убер смешни форумски битанге !!
Како што кажав, освен Суарез све другото играчишта на 30 године у Тотенхем играат
Покрај тоа што стагнира неколку сезоне, доволно сум видел од Милан уште да си го сметам за гигант у споредба со второразредни тимчиња ко Тотенхем !!
Нема врска се зезав, Де Бур е добар тренер, се надевам нема да го покаже тоа у Интер
Више кој сум овде, како сте задоволни од работата на Аусилио, пошо читав Фасоне сакал да го убеди да дојде кај нас
Овој по што го примети дека не го бива? По изразот на лице? По тоа што има различни очи.Апсолутно!Ако остане со овие играчи тврдам дека де кур нема да биде у први 3 у Италија.Ако биде поштено се поздравувам со сите тука и го гасам акаунтов за сва времена.
Еве лупај букмарк на овој пост слободно [emoji4]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Изгледа не си ја играл последнава верзија на менаџерот.Тој од Ајакс некое детиште сакал да си го донесе Де бур,некојси Базоер,среден ред играл
Мело е психички растроен и може да послужи еднаш во 10 утакмици. Медел е селска верзија на Џенаро, а за Кондо ќе се најде место. Мора и добра клупа.Зашо Густаво кога ги имате Кондогбиа, Мело и Медел? Исти тип на играч... Ги имате и Брозович и Банега како покреативни...
Мислам дека напраивте грешка со носењето на Кандрева, пошо он е тип на играч каков што сакаше Манчини во 4-2-3-1... Де Бур фура 4-3-3, а и да игра 4-2-3-1 ќе му требаат брзи крила...
Така да ако се носат уште засилувања најмногу мислам дека ви требаат бекови, штопер за замена и офанзивно крило или полушпиц...
Ќе биди, ќе бидиКурвата повторно ке се состане со Де Лауреантис.
Доколку притиска за трансфер мислам дека треба да им дадеме фер контра понуда... Ињсиње(25м)+Габијадини(20)+10-20м кеш = Икарди
take it or leave it
Од Де Бур не очекувам чуда, но реално е да очекуваме да не врати во лигата на шампионите.
Наполи го загуби Игуаин што според мене значи дека е двојно послаб од лани. Рома го загуби Пјанич, исто нема да биде посилна од минатата сезона.
Ова мора да биде наша сезона.
Toa i ja vikam, ne mora ni da doplatatКурвата повторно ке се состане со Де Лауреантис.
Доколку притиска за трансфер мислам дека треба да им дадеме фер контра понуда... Ињсиње(25м)+Габијадини(20)+10-20м кеш = Икарди
take it or leave it