Фан Клуб: Интер

Koj ke gi slusa Dzontra i Stefan kako mu gi ebat kerkite posle nekoj random poraz. :facepalm:
Колку да се пише нешто...
Баш ја и Стекот сме најголеми подржувачи на сите тренери и играчи на Интер. Све што е Интер подржаваме да не поддржи погребална поворка да бог да.

Денеска играме против Мехенгладбах и очекувам колку толку да видам поорганизирана одбрана и разигран среден ред.Очекувам да не изгубиме,најмногу нерешено,пошо омилената екипа на Џони Вајсмилер опасна е во пријателскиве утакмици

Гледав онака уз пиво и муабет без да обрнувам внимание, она на Карвахал голот и Нага имал такви пробиви едноставно му се трганаа сите... Ок ајде баш ме интересира според тебе добри бекови за во Интер, односно кои би можел да ги купи и со кои бекој ти би бил задволен? Ама не некои толку испукани сеа да ми кажеш од Баерн, Реал или ПСЖ...

А добро кој сум јас да кажам кои бекој треба клубот да ги купи?..тие таму во клубот што се скаути,менаџери,директори,тренери што прават?..колку време му треба да увидат дека бекојте ни се катастрофа и треба да се најдат подобри?..зарем не пратат други играчи во Европа и Јужна Америка?.зарем не знаат дека таму ни е проблемот во составот веќе со години?..еве 5 сезона е веќе каде Мајкон го нема и овие сеуште немаат најдено асолен бек ,а секоја година купуваат бекој и од двете страни..сите кој од кој полоши..што прават скаутите и менаџерите ?.

Ај ќе разберев Интер да беше некој отепан клуб што одвај ја поминува сезоната во финансиска смисла,ама вака еден куп пари фрлаат секоја година и неможат асолни бекој да најдат па да се посерам во клубот аматерски..и за играчи можам да ти кажам еден куп..ете Јувентус безпари го купи Дани Алвес на 33 години кој е господ моментално за нашите бекој..што чекаа нашите?..или Ансалди поарен му се виде?..не е работата јас да бидам задоволен туку клубот односно екипата да покажи резултати на теренот а за тоа треба квалитетни бекој а не да се молиме секоја година да се погодат овие просеците што ги носат.

И Нага имал такви пробиви?:pos:..сериозен си?..Нагатомо во својте најдобри години(ако некогаш ги имал) неможи за половиот орган да му се фати на Карвахал дури кога е повреден..за него е друга димензија,исто како Меси со Асани од Вардар да ги споредуваш.

Ако спомнеш зашто не се купи Маријано од Севиља, ќе ти рече а да да да секако дека ќе ти дојди тука од коњ на магаре да се спушта па Севиља моментално е Реал Мадрид за Интер.
Ама затоа јебе кеве свима онима из управе што нису узели Данија Алвеша.

:vozbud:

Ако спомнеш зашто не се купи Маријано од Севиља, ќе ти рече а да да да секако дека ќе ти дојди тука од коњ на магаре да се спушта па Севиља моментално е Реал Мадрид за Интер.
Ама затоа јебе кеве свима онима из управе што нису узели Данија Алвеша.

:vozbud:

Абе каков Маријано,како што спомнав..има стручњаци таму во клубот,скаути,менаџери драпајси мадињата што пратат разно разни фудбалери низ светот..и тие со цела можна технологија во 21 век со сите финансиски средства што ги имаат неможат да најдат некој поарен од Нагатомо и Ди Амбросио и носат просечни идиоти секоја година..па пичка му матер.

Друго е играч кога ќе е под договор а друго е кога му истекува договорот..нам токму тоа ни треба моментално,некој искусен квалитетен бек што е избркан од појаките екипи па колку толку да придонеси за резултатите бидејќи ние моментално немаме бекој..сите кој од кој се полоши.

И да Севиља е Реал Мадрид за Интер моментално иако скоро цел тим го сменаа.

Требаше Врсаљко да го соберат нашиве, иако малце скап за Интерови стандарди сепак можеа да се обидат. Добар играч, млад, ќе се обезбедевме на таа позиција у наредни 5-6 години.

Едвај чекам да почне утакмицата со Гладбах и да гледам непичкарски пристап кон противникот :D

Абе каков Маријано,како што спомнав..има стручњаци таму во клубот,скаути,менаџери драпајси мадињата што пратат разно разни фудбалери низ светот..и тие со цела можна технологија во 21 век со сите финансиски средства што ги имаат неможат да најдат некој поарен од Нагатомо и Ди Амбросио и носат просечни идиоти секоја година..па пичка му матер.

Друго е играч кога ќе е под договор а друго е кога му истекува договорот..нам токму тоа ни треба моментално,некој искусен квалитетен бек што е избркан од појаките екипи па колку толку да придонеси за резултатите бидејќи ние моментално немаме бекој..сите кој од кој се полоши.

И да Севиља е Реал Мадрид за Интер моментално иако скоро цел тим го сменаа.
Знам бе се заебавам.
Свесен сум и јас дека ни требаат бекови моментално ко очи у глава.
Пак ќе се повторам, апла избрзаа со Ансалди и Еркин поготово со турчинот кој зафаќа нон-еу место.

Де Бур сигурно е паметен и уште одма ќе го увиди тој проблем, побарал од управата 4-5 дена да види што има на располагање и што ќе му треба и не треба. Ќе ги види Дамброзио, Сантон сидашот, Нагатомо има да му се сврти памет и одма ќе побара бекови.
Јебале те 50 милиони за Жоао Марио, нека дадат по 25 за Шмелцер и Фабињо и нека не огрее сонце малце. :D

Не очекувам од новиот тренер некои огромни промени вечерва сепак типот е само 2 дена на чело на тимот. Само очекувам поголема борбеност и понапагачки тим од оној на манчини.

Јебале те 50 милиони за Жоао Марио, нека дадат по 25 за Шмелцер и Фабињо и нека не огрее сонце малце. :D

Ако ова се случи(што нема шанси) тогаш ќе ја видите разликата на квалитет на екипа со бекој и екипа без бекој..тамам Шмелцер е ефтин и уште Фабињо да се договори и ќе има забава :D

Нека ги фркнат сите пари на Флоренци од Рома и десната страна ќе ни биде покриена. Флоренци и Кандрева ќе ораат десна, само уште еден асален лев бек зад Перишиќ и чуда ќе се дешаваат. Средниот ред колку толку ни е скоцкан со Банега, Кондогбија, Брозович, Медел. Напад може да се донесе уште некое младо дете, Берарди рецимо или сличен.

Оптимист сум за оваа сезона, сега е моментот да се вратиме во ЛШ и да догураме високо во ЛЕ. Се надевам ќе ја сватат ЛЕ сериозно, очајно ни требаат европски натпревари за да собираат искуство младиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom