Фан Клуб: Интер

Изгледа ништо од тоа, а реално и немаше логика да се трампа Муриљо за Гарај.
Нејќе овој да иде у Русија што е и логично, им рекол на нашиве дека трансфер доаѓа у обзир само ако стигне понуда од Премиер лига. Е сеа ако стигне јака понуда може и да се шитне па со дел од тие пари да се земе Гарај. Читав за овој околу 10 милиони евра би биле доволно, ја не би го шиткал Муриљо ама ако стигне понуда од 20 милиони нашиве сигурно ќе ја прифатат.

Тотенхем и Атлетико форсираат за Икарди, Тотенхем не постојат, Симеоне ти ако сакаш да го тренираш Икарди дојди у Интер и не кур замарај. :D
Зашто воопшто сакаат да го продадат Муриљо? Таман имате одличен тандем назад Муриљо Миранда овие курот си играат. Башка што е млад и само подобар и подобар ќе станува. Не се ваљда до отлку ментални...

"4-5 тимови се подобри од Тотенхем во ПЛ" - пошо ние немаме 4-5 тимови кои се појаки од нас во Италија :rolleyes::pos:
"УЛТРА богати сопственици" кои како што им ја гледам политикава пак сакаат да ги продадат најдобрите на сите позиции (Икарди, Муриљо и др.) а да донесат нови анонимуси со кои ќе се мачиме наредните 5 години. Да, ваква е политиката на УЛТРА богатите сопственици.

Па сега да играме со Тотенхем јас се кладам со кој сака дека ќе губиме со 3-4 гола разлика.

Ај наброј ми 4-5 појаки екипи од Интер во Италија и после ја ќе ти набројам 4-5 појаки екипи од Тотенхем во Англија.

Ај наброј ми 4-5 појаки екипи од Интер во Италија и после ја ќе ти набројам 4-5 појаки екипи од Тотенхем во Англија.

Можи како појаки да набројам тимови кои не победија 2 пати сезонава?
Фросиноне 1.
...
...

Доволно е! :ROFLMAO:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ја па уште најдов пак да влегувам во дискусија со ликов.

fun fact: Интер-Фросиноне 5-0 во двомечот сезонава.

Доволно е! :ROFLMAO:

Не можеш да влезеш а да не излезеш како серко, верувај. ;)

Не знам што подразбираш под "појаки", али јас еве ти кажав тим со кој имавме две средби, а и двете ги изгубивме, не знам шо сакаш фазла... :pos:

За Јуве, Наполи, Рома да не зборувам, во секој поглед беа подобри од нас.

Али ок, ако мислиш дека сега ќе го победиме Тотенхем во меѓусебна тогаш во ред.

Види го дечково стварно не разбира. Што си ми кажал бе пријателе, Фросиноне ми го спомнува а на двата дуела сезона вкупен резултат 5-0 за Интер, што си ми кажал, поима немаш.

Пошто се изнасмеа а врска немаш, еве ти реков наброј ми 4-5 појаки екипи од Интер моментално во Италија, не ми трескај глупости Фросиноне.
Ете си даваш одговор, се на се може сметаме само 3 екипи појаки од Интер. 1, Јуве кој е доста појак од Интер и тоа никој не го негира плус Рома и Наполи кои не се ништо појаки од Интер ама ете нека стојат.

Во Англија Челзи, Сити, Манчестер, Арсенал па и Ливерпул се појаки екипи од Тотенхем и тоа ќе се види сезонава.
А и нигде не реков дека мислам дека Тотенхем ќе го победи Интер во меѓусебна утакмица, тоа ти си праиш филмови во главата ко и за многу работи.
Божем е битно кој кого ќе победи у меѓусебен дуел за да се докаже дека Тотенхем не е никаков фактор у фудбалов пред Интер.

Те тролам бе нрд, не се нервирај! :icon_lol:
Нема појаки од нас! :rolleyes:

Не, сериозно сега. Јуве, Наполи и Рома се појаки батали тоа, нема врска со споредбата Интер-Тотенхем, пошо тоа и беше суштината на муабетот (Интер-Тотенхем)

Интер како клуб (историски, трофејно и по ред др. работи) е поим за Тотенхем, али имаат подобра игра од нашава, можда не изгледа така кога играат против Челзи да речиме, али нас ќе не згазат.

Плус тоа сите сакаат да играат во ПЛ, да го земиме Ламела за пример... колку тимови беа заинтересирани за неговиот потпис, накрајот замина во Тотенхем.
За добра пара оти да не, сега тоа им е приоритет јбг.

Уствари не, чекај, во право си за Фросиноне, сме ги победиле, појаки сме од нив остај ги.
Со Сасуоло не знам како стоиме, гледам двете сме ги изгубиле :unsure:
:pos::pos::pos:

Последно уредено:
Во Англија Челзи, Сити, Манчестер, Арсенал па и Ливерпул се појаки екипи од Тотенхем и тоа ќе се види сезонава.

Сити и Ливерпул сега засега не е појаки екипи од Тотенхем да не се лажиме..Челзи и Арсенал се дискутабилни за дискутирање колку се појаки..а Јунајтед мислам дека е поквалитетна екипа моментално.

Овој Пјаца крило игра или у средина? Никад не сум го глеал.
Денеска прочитав дека e fatta, мада после демантирал, не дека многу многу ќе се прашува он ако Мамиќ одлучи да го шитне, само чудно ми е малце одеднаш договорен за 15 милиони.
Толку ли е добар? Кој друг освен Стекот се разбира, го гледал да каже збор два?
@TheTrooper ти беше за нив мислам. Певај. :D
Добар е добар.
Лева,десна, дриблинг, снага, брзина. Атлетичен дриблер што знае да даде гол.[DOUBLEPOST=1467567117][/DOUBLEPOST]
Овој Пјаца крило игра или у средина? Никад не сум го глеал.
Денеска прочитав дека e fatta, мада после демантирал, не дека многу многу ќе се прашува он ако Мамиќ одлучи да го шитне, само чудно ми е малце одеднаш договорен за 15 милиони.
Толку ли е добар? Кој друг освен Стекот се разбира, го гледал да каже збор два?
@TheTrooper ти беше за нив мислам. Певај. :D
Добар е добар.
Лева,десна, дриблинг, снага, брзина. Атлетичен дриблер што знае да даде гол.

Наводно сте заинтересирани за Вермален. Вие давате 8, ние бараме 10 милиони :D

Јоветич и Муриљо, за Витсел и Гарај можеби ке имаше некоја смисла, ама ова:

Premium Sport: "Dogovor postignut, Garay + 10 miliona za Jeison Murillo!"

10 милиони и 10 години постар играч... глупост на векот!

Сити и Ливерпул сега засега не е појаки екипи од Тотенхем да не се лажиме..Челзи и Арсенал се дискутабилни за дискутирање колку се појаки..а Јунајтед мислам дека е поквалитетна екипа моментално.
Е ај Џони ова објасни ми го. Првите две не се појаки, ок, Челзи и Арсенал дискутабилни, а Јунајтед поквалитетна. Ме занима како ги заклучи овие работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom