Фан Клуб: Интер

Причината за која почнав да навивам за Интер..:cuc:
.recoba.jpg

Каква играчина беше Чино еј..штета што играше во еден слаб Интер со еден куп просеци ама тој Интер имаше далеку повеќе мадиња и карактер од овие денешните пички ,барем против Милан и Јувентус излегувавме со два пара мадиња и касапевме ако ништо друго..уште се сеќавам на неговите проектили против Рома и многу голови со левата нога...еден од најдобрите играчи во историјата на клубот...техника,брзина,шут,цврстина,дриблинг..се имаше мајсторот

Интер 3- 2 Сампдорија .... Никад ама НИКАД нема да ја заборавам утакмицата .... Тие играчи ако ништо друго стварно играа со срце за клубот.

оваа утакмица секогаш ке ме прај горд интериста, ова утакмица ти дава емоции исто колку цела 2009/2010 сезона, pazzo Inter, pazzo Recoba...
и вонвременското дерење на Скарпини, nulla è impossibile per questa Inter! срцето в грло :)
Grazie RECOBA!

Причината за која почнав да навивам за Интер..:cuc:
.Прегледај го приврзокот 142538

Каква играчина беше Чино еј..штета што играше во еден слаб Интер со еден куп просеци

Интер 3- 2 Сампдорија .... Никад ама НИКАД нема да ја заборавам утакмицата .... Тие играчи ако ништо друго стварно играа со срце за клубот.

Тој тим беше далеку од просек (Џони), беше многу опасен и играше преубав фудбал. Јас не паметам да имавме слаби утакмици. Резултатот можи да изгледаше мртов ама се играше богат фудбал. Не беше досаден и многу ретко, да не речам никогаш не бев разочаран од залагањето на фудбалерите.

А не ко сега...
Шо бе, од ова попросек не сме биле бе! Само Мартинс вредеше колку сите напаѓачи сега шо ги имаме.

Не се важи тоа пошто играле во лига без конкуренција. :misticen:

Би го мењал Интер 2004/05 со овој.

Не се умарајте,тохир има контрола над ситуацијата...
Кај и да е за 5-6 години рангот на удинезе и џенова не ни гине

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Тој тим беше далеку од просек (Џони), беше многу опасен и играше преубав фудбал. Јас не паметам да имавме слаби утакмици. Резултатот можи да изгледаше мртов ама се играше богат фудбал. Не беше досаден и многу ретко, да не речам никогаш не бев разочаран од залагањето на фудбалерите.

А не ко сега...
Шо бе, од ова попросек не сме биле бе! Само Мартинс вредеше колку сите напаѓачи сега шо ги имаме.

Јас не мислев за 2004/2005 туку мислев на сезоните кога бевме најслаби 2001,2002,2003,2004 ...2002 бевме малце подобри кога за влакно ни избега титулата...кога во тимот ни играа Шуќур,Ди Бјаџо,Грешко,Окан,Карагунис,Георгиатос,Кристиано Занети,Алмеида..(омилените играчи на @курајбер :D)...многу бевме слаби упичку матер ама Рекоба со Виери ни беа единствените светли точки во тимот ..какви проектили изведуваше Рекоба со левицата:cuc:

Јас не мислев за 2004/2005 туку мислев на сезоните кога бевме најслаби 2001,2002,2003,2004 ...2002 бевме малце подобри кога за влакно ни избега титулата...кога во тимот ни играа Шуќур,Ди Бјаџо,Грешко,Окан,Карагунис,Георгиатос,Кристиано Занети,Алмеида..(омилените играчи на @курајбер :D)...многу бевме слаби упичку матер ама Рекоба со Виери ни беа единствените светли точки во тимот ..какви проектили изведуваше Рекоба со левицата:cuc:

Абе седи чоек, сега ко че ги видам Мело, Броз, Дамброзио и другиве не ми дава срцево да речам дека овај тим е добар. Да не зборувам зa тимот пред неколку сезони со Переира, Скелото, Џонатан, Мвила, Бота, Таидер... ај да скратам и да не се нервирам. Ова е најлошиот Интер во историјата, нема полош брат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom