Фан Клуб: Интер

bem ti zivott.......
10372138_1174390395906607_7028457197233854781_n.jpg

Inace mislam deka seuste mozeme do treto mesto.Vie sto mislite?

Дарко уфо експертиза на дело.

Не дела е лош Едер до толку, онака, се добро праи, трча, се открива, проигрува, се бори ама некако завршница му фали, не е конкретен, му фали некое голче.

Манај никако не треба веќе да добива шанси, кој кур боље Телес да го стаеше у напад, овој нинџава 5 наивни фаули напраи. Чао иди играј за младинци не умарај.[DOUBLEPOST=1458424806][/DOUBLEPOST]
Eder bolje od Ikardi? Podobro igrale so nego? Koj ja pisha taa smeska?
Podobro sansa na Manaj da mu se dadese, dzabe frleni pari za 30 godisnjak.

Steta sto piclevo od trener se pickase cela sezona, ostanuvame uste edna sezona bez LS.

Не дела е лош Едер до толку, онака, се добро праи, трча, се открива, проигрува, се бори ама некако завршница му фали, не е конкретен, му фали некое голче.

Манај никако не треба веќе да добива шанси, кој кур боље Телес да го стаеше у напад, овој нинџава 5 наивни фаули напраи. Чао иди играј за младинци не умарај.[DOUBLEPOST=1458424806][/DOUBLEPOST]
Ало луд еден ''Darko_Ufo експертиза'' пред да дојде во Интер на полусезона имаше 12 гола, сега што Интер не победи криви се бекојте и Едер?

А тоа што ретардираниот на клупата не знае цела сезона на кај тера со тимов тоа е пролазно... Со овој тим сеа требаш да биде Интер закован на прво место.

Utakmicava bukvalno nisto ne napravi, imase priliki vo nekolku navrati a dremese kako misir. Barem da se otkrivase.
Sega do kraj 8/8 treba da imaat Inter ako sakaat da napravat nesto so borbata za LS. Alii so degenov na klupa nisto od toa.

Ало луд еден ''Darko_Ufo експертиза'' пред да дојде во Интер на полусезона имаше 12 гола, сега што Интер не победи криви се бекојте и Едер?

А тоа што ретардираниот на клупата не знае цела сезона на кај тера со тимов тоа е пролазно... Со овој тим сеа требаш да биде Интер закован на прво место.
А кај глеаш дека ја го кривам Едер негде?
Дарко уфо експертиза е за муабетот твој дека Интер ќе биде многу појак без Икарди у состав. Ова никако не може да биде точно... т.е може ама ако место Икарди игра некој шпиц од класата на Кун, Суарез.

Не искинаа Рома. nOt

Штета што увек се повлекуваме и примаме глуп гол и не знаеме да зачуваме водство. Имаме теоретска шанса за 3 место сеуште, но во пракса треба Рома да киксне 2 пати и да не освои бодови а ние да не кикснеме до крај. Year right. Плус тука се и Фиорентина да уматат сметки. Оваа беше клучна утакмица и не ја искористивме.

Year zero догодина. :D:P

А кај глеаш дека ја го кривам Едер негде?
Дарко уфо експертиза е за муабетот твој дека Интер ќе биде многу појак без Икарди у состав. Ова никако не може да биде точно... т.е може ама ако место Икарди игра некој шпиц од класата на Кун, Суарез.
Левандовски

Па и тоа третото не ни гарантира понатамошен пласман во групна фаза...
Манчини со овај мозок не ја добива таа квалификациона!

Ne znam zasto site go furate Ljajic tolku,mene iskreno ic ne mi se svigja kako igra,dobro za ekipava momentalno e ok,ali ako se vleze u ls,normalno I ako se zemat podobri igraci trea poditno da si ide.

Ne znam zasto site go furate Ljajic tolku,mene iskreno ic ne mi se svigja kako igra,dobro za ekipava momentalno e ok,ali ako se vleze u ls,normalno I ako se zemat podobri igraci trea poditno da si ide.
Ако Љајиќ не е материјал за ЛШ, тогаш ќе треба 90% од тимот да го смениме..

За мојот јубилеен 2,000-ти пост, со огромна радост сакам да споделам со Вас, дека Родриго Паласио утрово се породи.

XMbCt7V.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom