- Член од
- 3 јануари 2015
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 204
bem ti zivott.......
Inace mislam deka seuste mozeme do treto mesto.Vie sto mislite?

Inace mislam deka seuste mozeme do treto mesto.Vie sto mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eder bolje od Ikardi? Podobro igrale so nego? Koj ja pisha taa smeska?
Podobro sansa na Manaj da mu se dadese, dzabe frleni pari za 30 godisnjak.
Steta sto piclevo od trener se pickase cela sezona, ostanuvame uste edna sezona bez LS.
Ало луд еден ''Darko_Ufo експертиза'' пред да дојде во Интер на полусезона имаше 12 гола, сега што Интер не победи криви се бекојте и Едер?Дарко уфо експертиза на дело.
Не дела е лош Едер до толку, онака, се добро праи, трча, се открива, проигрува, се бори ама некако завршница му фали, не е конкретен, му фали некое голче.
Манај никако не треба веќе да добива шанси, кој кур боље Телес да го стаеше у напад, овој нинџава 5 наивни фаули напраи. Чао иди играј за младинци не умарај.[DOUBLEPOST=1458424806][/DOUBLEPOST]
Дарко уфо експертиза на дело.
Не дела е лош Едер до толку, онака, се добро праи, трча, се открива, проигрува, се бори ама некако завршница му фали, не е конкретен, му фали некое голче.
Манај никако не треба веќе да добива шанси, кој кур боље Телес да го стаеше у напад, овој нинџава 5 наивни фаули напраи. Чао иди играј за младинци не умарај.[DOUBLEPOST=1458424806][/DOUBLEPOST]
А кај глеаш дека ја го кривам Едер негде?Ало луд еден ''Darko_Ufo експертиза'' пред да дојде во Интер на полусезона имаше 12 гола, сега што Интер не победи криви се бекојте и Едер?
А тоа што ретардираниот на клупата не знае цела сезона на кај тера со тимов тоа е пролазно... Со овој тим сеа требаш да биде Интер закован на прво место.
ЛевандовскиА кај глеаш дека ја го кривам Едер негде?
Дарко уфо експертиза е за муабетот твој дека Интер ќе биде многу појак без Икарди у состав. Ова никако не може да биде точно... т.е може ама ако место Икарди игра некој шпиц од класата на Кун, Суарез.
Ако Љајиќ не е материјал за ЛШ, тогаш ќе треба 90% од тимот да го смениме..Ne znam zasto site go furate Ljajic tolku,mene iskreno ic ne mi se svigja kako igra,dobro za ekipava momentalno e ok,ali ako se vleze u ls,normalno I ako se zemat podobri igraci trea poditno da si ide.
Ако Љајиќ не е материјал за ЛШ, тогаш ќе треба 90% од тимот да го смениме..