Фан Клуб: Интер

Ова требаше да е фаул у напад, моеше да се повреди Медел откако ја шутна босанската глава на Пјаниќ. Кујзне колку му трнее ногата на Гари сеа хехехеехе

Дали е нормален бе Љаиќ за Мело??????!?!?!?!?!?![DOUBLEPOST=1458423147][/DOUBLEPOST]Абе дали е нормален овој ретардиран тренер ццц

Важно го внесе Манај за Биабијани , сега примија гол , па Љајиќ за Мело , лудак.

Џони, не утепаа Рома, 1 во 1. :pos: Експертиза на дело. :D

Вакви шугави голови само Интер може да прими а и да даде. Ти ебам тоа Наинголанот да ти ебам.

Нагатомо дека не знае да игра одбрана и го претрчуваат сите. (y)

Шо се дешаваше на утакмицата бе?..на работа останав цела вечер да му изнаебам втора смена неможев да ги гледам..дај Џонтра и Дарко стручњаците нека ми кажат како изиграа Нагатомо и Ди Амбросио за да знам дали да спијам рает

Шо се дешаваше на утакмицата бе?..на работа останав цела вечер да му изнаебам втора смена неможев да ги гледам..дај Џонтра и Дарко стручњаците нека ми кажат како изиграа Нагатомо и Ди Амбросио за да знам дали да спијам рает
Бекојте, бекојте бекојте, и тогаш Бекојте на Рома па на Интер, па бекојте од лево па од десно, па Бекојте у одбрана па у напад... У гобала тоа беше цел наптревар.

Дамбо класика поима нема.
А за Нагатомо кој што важи за човек кого секоја топка го прелетува, сите го дриблаат позади и го претрчуваат денеска најбрзиот играч у лига, суперсајонскиот Мохамед Салах ниту еднаш повторувам ниту еднаш ниту го издрибла ниту го претрча Самурајот. :D

Абе ова Интеров маме да му ебам, очигледно играат со едно 70% од своите можности, не е возможно кога ја имаш топката и коа сакаш да нападнеш да си толку опасен а сето тоа го праиш 3-4 пати на една утакмица.
Па нападни бе да му ебам мајката, ова денеска требаше да се добие со 2 разлика, ваква Рома која е у серија од 10 победи у низа а е боса ко Моника Белучи коа ја растегнаа у Малена, мораше да се добие, мо ра ше.
Вака ништо не сме напраиле со бод јебем ти бод.

Овој нонетачифша освен за фаули не знам за што друго би го земал у тим,па Пушкаш и Бонацоли беа измислени за него ...

Луд е Манчини само тоа ќе кажам, без разлика што ќе се случи до крај на сезона мора да се избрка гадот.

Eder bolje od Ikardi? Podobro igrale so nego? Koj ja pisha taa smeska?
Podobro sansa na Manaj da mu se dadese, dzabe frleni pari za 30 godisnjak.

Steta sto piclevo od trener se pickase cela sezona, ostanuvame uste edna sezona bez LS.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom