Фан Клуб: Интер

Брозович е феномен во смисла како можи да ја менува формата во две последователни утакмици, секоја чест :)). Некој погоре напиша Перишич деака изиграл утакмица најдобра досега, факт е изигра одлично, голот, пеналот итн, но сепак мен оф да меч според мене е Брозович, типот вчера беше сеоски Пирло :)), каква топка му пушти на Перишич кога беше направен пеналот, ма каков Пирло бе овај ораше и назад , која мотивиација ја имаа само тие си знаат, дали брзиот гол, дали немајќи притисок покрај убедливиот пораз од 0-3, мистерија :)) . Јебига пеналите, мада тука Манчини место Манај можеше да го менува Ханданович, и ќе испаднеше можи педерски спрема Каризо , ама факт е дека пеналите му се ултра јака страна.. то е то..
Сума сумарум, жално е да изгледаш ваква утакмица па да се молиш да ја повторат иста игра во наредниот период, а капацитетот на овај тим е токму ваква и уште подобра игра.
FORZZA INTER

bolje vcera da gi sokapea pak, otkolku vaka, samo pokazaa kolku im e predesetkuvan potencijalot sto go poseduvaat, ova e rezultat na izjavite na Ausilio, Tohir i Zaneti, ovoj prviov udri all in posle juve, mater im iznaeba na igracite, Tode isto postavi uslovi, Zaneti isto indirektno ko sto znae on, diplomatski, posoci na niza loshi raboti u timov ...
So vakov pristap, igranje so muda, bez respekt, strav, pipmlanje, druga ke bese slikata na tabela, ali toa e, se posra nacisto Mancini u novava godina, vcera vlegoa u mec kade za da idat dalje moraa da dadat 4 gola, a da ne primat gol u megjuvreme, uste edna pricina zasto taka deluvaa, ko nekoj drug nov tim, aj bas da vidime sea so Palermo dali ke go imaat istiot pristap, a i u site naredni mecevi, zasto Ova se bara.

Ikardi za penal ruletot ke bese bolje da vleze ali nema veze, tuka veke sreka e u prasanje, ili pa Handa, ko Van Gal koga menjase golman u produzenie na svetskoto,

Sega site sme vo dilema: dali Inter izigra na nivo zasto moze i znae da igra vaka ili bese samo eden blesok. Dali Juventus so "najdobriot rezerven sostav vo svet" dozvoli vaka da se izigra ili ednostavno Inter moze da igra vaka na sekoja utakmica. Abe za onoj selski tim bevme Real, Barselona i Baern vo edno. Sea ako se vratime na igrata bez ideja definitivno nesto mu fali na Mancini citam pak Ikardi vo prva ke go vrakjal, abe izigraj bar uste edna utakmica so ovoj napad, vezea napred!

Нема везе, нека игра Икарди, место Едер ќе го стаи и чао пријатно, ништо нема да се смени, само ќе бидеме поконкретни и во воздушните дуели. Едер се сјеба вчера, мислам дека нема да биде у комбинација за дуелот со Палермо.

Нема везе, нека игра Икарди, место Едер ќе го стаи и чао пријатно, ништо нема да се смени, само ќе бидеме поконкретни и во воздушните дуели. Едер се сјеба вчера, мислам дека нема да биде у комбинација за дуелот со Палермо.
Eder im eba mater, 100 sansi napravi za soigracite za razlika od Ikardi koj ke ceka sansi, mada nekad znae i on da izigra dobro i da napravi asistencija no e mnogu postaticen od Eder

Eder im eba mater, 100 sansi napravi za soigracite za razlika od Ikardi koj ke ceka sansi, mada nekad znae i on da izigra dobro i da napravi asistencija no e mnogu postaticen od Eder
Не заебавај Икарди игра одлично, само не се прават акции за него. Како да даде гол кога позади него играат Паласио, Дамброзио, Телес, Нагатомо, Мело, Медел, Миранда и Муриљо? Кој да му подаде? Ако игра со постава како вчера ќе видиш како ќе игра и Икарди.

Слична утакмица имавме пред неколку години со Тотенхем, таму мислам изгубивме 3-0, дома 3-0 тепаме, во продолжение 3-1 завршува Адебајор гол ни даде.
Вчера Брозо, Перишич, Едер изгинаа, одлична утакмица беше, да видиме сега Манчини дали ќе изигра со слична формација или пак ќе тера со неговите никакви формации и цел тим одбрана а на средина Мело, Медел и Кондогбија.

Sent from my 6045X using Tapatalk

Klucno na ovoj natprevar bese presingot i postavenosta na timot daleku od sopstveniot gol.

:kafence::kafence::kafence::kafence:
12799028_10153517198054389_5087346056059917570_n.jpg

Вчера све на куп му собрав на Паласио.
Криво ми е малце сеа, жал ми е за Паки.... ама да му ебам матер, од такт ме извади. :mad:

Иначе Едер издиша вчера и затоа влезе Манај. И ја мислам дека да можеше Едер до крај у последна минута ќе влезеше Хандановиќ за пеналите. Овој Карицо апла аматерски делуваше, ај што не погоди страна па и тоа парадите ко децана мали, за голот на Заза стоеше ебате.

Хуан многу јако игра последниве неколку утакмици кај што добива шанса, вчера издоминира со Заза и Мората иако и Дамбо изигра топ утакмица на штопер. Можда е подобро малце Хуан да игра на местото на Муриљо, овој ептен падна у форма.
Иначе коа сме кај Дамбо, боље овој торлаков да го форсираат на штопер, има памет само малце тактика и скок да научи и може да испадне некој чист просек од штопер за у Џенова. Или па за тешка резерва тука кај нас да потпуни квота на домашни играчи. :icon_mrgr: Ко бек апла ништо не разбира.

Вчера Нагатомо од што ништо не разбира и што е камен у одбрана Куадрадо и Лиштајнер ниедна шанса немаа по таа страна. хехе :X3:

Криво ми е малце сеа, жал ми е за Паки.... ама да му ебам матер, од такт ме извади. :mad:

Иначе Едер издиша вчера и затоа влезе Манај. И ја мислам дека да можеше Едер до крај у последна минута ќе влезеше Хандановиќ за пеналите. Овој Карицо апла аматерски делуваше, ај што не погоди страна па и тоа парадите ко децана мали, за голот на Заза стоеше ебате.

Хуан многу јако игра последниве неколку утакмици кај што добива шанса, вчера издоминира со Заза и Мората иако и Дамбо изигра топ утакмица на штопер. Можда е подобро малце Хуан да игра на местото на Муриљо, овој ептен падна у форма.
Иначе коа сме кај Дамбо, боље овој торлаков да го форсираат на штопер, има памет само малце тактика и скок да научи и може да испадне некој чист просек од штопер за у Џенова. Или па за тешка резерва тука кај нас да потпуни квота на домашни играчи. :icon_mrgr: Ко бек апла ништо не разбира.

Вчера Нагатомо од што ништо не разбира и што е камен у одбрана Куадрадо и Лиштајнер ниедна шанса немаа по таа страна. хехе :X3:

Ти реков дека сум во право. :kuracc:

жал ти паднало,абе ти си само за стап у гз ти ебам тоа пешлакот ! :D

абе земи изругај ко да нема утре,како можеше бе од цел гол еј,од цел ебан гол да ја погоди пречката крв ти ебам,па ако ти се тресат нозе и не си сигурен во твојата нога, дај му на Медел да шутира бе копиле едно,барем ќе ја опали и ќе му искрши раце на Нето,да ти ебам тоа папакот аргентниски.

Ја имавме утакмицата во раце да направиме голем пресврт против актуелниот шампион,ама и тој Карицо е крив да му ебам тоа нозете,ниту една страна не погоди и ниту еднаш не се фрли,ептен амаетерски делуваше.Боље Паласио да бранеше и да не шутираше,ќе фатеше еден пенал,барем за тоа го бива,да му ебам кретенот глуп.Земи раскини си го договорот и терај у Индепендиенте да ти ебам мамицата килава

Против Палермо ако не се одигра исто како вчера,пресинг,шанси и само пресинг,идам за Милано и Манчини ќе го обесам пред Џузепе Меаца.

Каков огромен потенцијал има тимов,тоа е чудо.Манчини е крив што ги гуши и им дава некои кретенски задачи

Многу ќе згреши Манчини ако Љаиќ не го игра прва постава со Палермо, главен мотор е во екипата и он го поставуваше темпото на игра плус со коњот многу добро се разбираат и се надополуваат.

А читам ќе почнувал со Перишиќ, Икарди, Едер/Паласио

Јас па прочитав дека со Медел-Брозо, а напред Биабиани-Љаиќ-Перишиќ и пред нив Икарди.

Абе овај вашиот ретардосот го игра Едер уопште прва постава или тек тук?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom