Од Фан Клубов Јувентус појче се коментира во Фан Клуб Интер отколку во првиот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е забрането дури не е тролање и провоцирање колку што знам, и не испровоцирав јас или реков погрешно баш ме интересира за Едер. Т.е. Ме интересира за сите тимој во Италија уопштеОд Фан Клубов Јувентус појче се коментира во Фан Клуб Интер отколку во првиот.
Па не е забрането дури не е тролање и провоцирање колку што знам, и не испровоцирав јас или реков погрешно баш ме интересира за Едер. Т.е. Ме интересира за сите тимој во Италија уопште![]()
Не реков дека си испровоциран не ме сваќај погрешно туку едноставно делува како - Шо кур барате да коментирате овде- зато те прашавНе бев испровоциран, чисто констатирав само.
Не реков дека си испровоциран не ме сваќај погрешно туку едноставно делува како - Шо кур барате да коментирате овде- зато те прашав![]()
Нема зошто да те сватам погрешно нит да судам или да кажам дека нечие мислење е грешноЈас нити сум коментирал во друг фан клуб, нити гледам потреба од истото. Едноставно не ме интересира, нити имам отворено што се дискутира.
Не ме сфаќај погрешно и ти сега, зборувам строго за мене лично и не алудирам за и вие така да гледате на работите. Ако не гледаш во тоа бесцелно (непотребно) губење време ок.
Сепак секој има право да коментира кај сака, нели?![]()
Со кој тим ке стартаме бе аргати?