Фан Клуб: Интер

Од Фан Клубов Јувентус појче се коментира во Фан Клуб Интер отколку во првиот.

Од Фан Клубов Јувентус појче се коментира во Фан Клуб Интер отколку во првиот.
Па не е забрането дури не е тролање и провоцирање колку што знам, и не испровоцирав јас или реков погрешно баш ме интересира за Едер. Т.е. Ме интересира за сите тимој во Италија уопште :)

Па не е забрането дури не е тролање и провоцирање колку што знам, и не испровоцирав јас или реков погрешно баш ме интересира за Едер. Т.е. Ме интересира за сите тимој во Италија уопште :)

Не бев испровоциран, чисто констатирав само.

Не бев испровоциран, чисто констатирав само.
Не реков дека си испровоциран не ме сваќај погрешно туку едноставно делува како - Шо кур барате да коментирате овде- зато те прашав :)

Никој не знае у Интер кој е прва а кој е втора постава... Освен Хандановиќ и Миранда за другите ништо не се знае.

Не реков дека си испровоциран не ме сваќај погрешно туку едноставно делува како - Шо кур барате да коментирате овде- зато те прашав :)

Јас нити сум коментирал во друг фан клуб, нити гледам потреба од истото. Едноставно не ме интересира, нити имам отворено што се дискутира.
Не ме сфаќај погрешно и ти сега, зборувам строго за мене лично и не алудирам за и вие така да гледате на работите. Ако не гледаш во тоа бесцелно (непотребно) губење време ок.
Сепак секој има право да коментира кај сака, нели? :)

Јас нити сум коментирал во друг фан клуб, нити гледам потреба од истото. Едноставно не ме интересира, нити имам отворено што се дискутира.
Не ме сфаќај погрешно и ти сега, зборувам строго за мене лично и не алудирам за и вие така да гледате на работите. Ако не гледаш во тоа бесцелно (непотребно) губење време ок.
Сепак секој има право да коментира кај сака, нели? :)
Нема зошто да те сватам погрешно нит да судам или да кажам дека нечие мислење е грешно :). Ете кога сакаш ако сакаш кога сакаш дојди коментирај слободно (ова па ко моја куќа да е :D ).

Најјак напад би имале со Икарди како шпиц, позади него Љајич како креатор, лево Перишиќ а десно Бијабијани или Едер доколку овој може да игра по десна страна.

Икарди оваа сезона се повеќе е инволвиран во акциите (кога не е тотално одсечен и удвоен) за разлика од лани каде беше класичен чекач. На средина ни треба Брозович и еден од Медел или Кондогбија за да ја префрламе половината побрзо.

Абе вие не можете да разберете дека со Љаиќ, Едер и Брозовиќ напред ќе се прават премногу шанси затоа што добро се движат, на Перишиќ му оставија толку многу простор што изигра како Роналдо... И сеа фатил глупакот Манчини се мисли кој да игра дали Љаиќ или Едер, па затоа ќе гледаме мртва игра.[DOUBLEPOST=1457211133][/DOUBLEPOST]Абе не знам што му има направено Манчини на Тохир ама Манчини Џуниор потпишал за DC United :pos:. Го цицаат дебелото како пијавици. :icon_lol:

Последно уредено од модератор:
Со кој тим ке стартаме бе аргати?

Со кој тим ке стартаме бе аргати?
12805702_1012757198811710_2221960775186232143_n.jpg

После натпреварот со Јувентус требаше Брозович повторно да стартува, ќе имаше Љајич партнер за проигравање. Паласио претпоставувам ќе дрифта по страните а Љајич ќе игра централно во улога на плеј.

Сеедно, треба и со овој состав да ги тепаме Палермо. Нема изговор.

Паласио!?
Ах бееее....Памет на стари години многу тешко доаѓа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Пак Паласио, да дае Господ 0-10 да изгубиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom