тури му го курот него,нема дрога во сладоледот,затоа треска глупости.
Од кур ке си касне,само да изеде гомна против Интер што се косат со секоја логика
За мене се однесува ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тури му го курот него,нема дрога во сладоледот,затоа треска глупости.
Од кур ке си касне,само да изеде гомна против Интер што се косат со секоја логика
Сладолед иди бе брат пуштај и се на Ирена на фејсбук и јавувај му се на Стекот у ниедно време те молам.Дечко, и Болоња и Џенова имаат титули, па испод просек екипи се...
Не јади гомна копиле ќе земе стварно ќе ми се јави после и ќе ти ебам се на тебе.Сладолед иди бе брат пуштај и се на Ирена на фејсбук и јавувај му се на Стекот у ниедно време те молам.
Џенова и Болоња последен пат освајале титули пред прва светска војна. Во нивно време биле гиганти, Интер уште 50 години да не освои ниедна титула нормално дека ќе биде подпросек екипа.
Иди пиши у фк Баерн дека ќе ги елиминирате, кажи и на Стефи дека ја мислиш и не примарај.
Ова му е втора утакмица на Дамбо како централен, мислам и со Наполи у купот играше така.Централен дефанзивец го ставил![]()