Фан Клуб: Интер

тури му го курот него,нема дрога во сладоледот,затоа треска глупости.

Од кур ке си касне,само да изеде гомна против Интер што се косат со секоја логика

За мене се однесува ова?

Дечко, и Болоња и Џенова имаат титули, па испод просек екипи се...
Сладолед иди бе брат пуштај и се на Ирена на фејсбук и јавувај му се на Стекот у ниедно време те молам.
Џенова и Болоња последен пат освајале титули пред прва светска војна. Во нивно време биле гиганти, Интер уште 50 години да не освои ниедна титула нормално дека ќе биде подпросек екипа.
Иди пиши у фк Баерн дека ќе ги елиминирате, кажи и на Стефи дека ја мислиш и не примарај.

Дарко Уфо го банираа у серија а темата за умарање,а пилешкиов мозок го толерираме у наш фан клуб да ни го јаде курот како Интер бил просек клуб!?
Fuck Logic...

Сладолед иди бе брат пуштај и се на Ирена на фејсбук и јавувај му се на Стекот у ниедно време те молам.
Џенова и Болоња последен пат освајале титули пред прва светска војна. Во нивно време биле гиганти, Интер уште 50 години да не освои ниедна титула нормално дека ќе биде подпросек екипа.
Иди пиши у фк Баерн дека ќе ги елиминирате, кажи и на Стефи дека ја мислиш и не примарај.
Не јади гомна копиле ќе земе стварно ќе ми се јави после и ќе ти ебам се на тебе. :confused:

Многу добра дискусија за Интер :bravobe:

Баш ме интересира тркалото на среќата на Манчини каков состав ќе извади за вечер.

Ме заболе за резултат само сакам да играат со срце и да не се бламираат.

12795353_1010363049051125_2134022367306323078_n.png

12805661_1103173866399418_9012208030841274881_n.jpg

Добро бе зашто не му даде шанса на Гонкури кој има многу подобра техника од Медел, стави го Медел нека игра у одбрана кој кур пак Дамбо да прави асистенции, со што заслужи Дамбо пак да биде прва постава?

И онака не менува многу на која позиција игра Дамброзио пак е камен. :D

Туку сега ќе ги прегори Перишиќ и Љајич во тотално небитен натпревар и за викенд ќе го сркнеме од Палермо. :S

Пишав еднаш за периката па не сакам да ме сфатите погрешно како да ви хејтам во фан клубов и сл. Значи толку изгубен менаџер немам видено (знам, знам ми текна на ЛВГ и мене ама не е исто верувајте :icon_mrgr:). Нема шанси да се најде логика во составот што го извади викендов а и овој за вечерва. Значи, на веќе изгубена утакмица оди офанзивно типот а во натпревар во кој му требаа битни бодови изигра со седум-осум дефанзивни играчи. :yid:

Ах да ти ебам пречката како не влезе бар адреналин ке кренеше,јебем ти мајкууу , иначе фаул над фаулите беше ова :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom