Фан Клуб: Интер

9939ec4a-76ca-494f-a082-f5d496696f8c.jpg

Јас мислам сакаме ние или нејќеме гадот ќе го гледаме до крај на сезона.

Ја не сум викал дека титула ќе земеме.
...и не си викал дека Манчини е ѕвер, и дека Ханда брани со рамо т.е. го гаѓаат...
Манчини го бранеше ко да ти е роден брат, али ок - еве полесно ти е веќе, не си кажал дека титула ќе земе Интер.

Кондогбија исто дека е добар, и тоа не си кажал... Дека му треба време... му треба време, да... за да ни ги земе уште 5 години тие Х милиони што му следат и да си го прчи курот црнчугата глупа, нема никаква разлика од Марига и од Пеле... или Фадига.
Едино овој скотов го плативме 40м ко мајмуни, по желба на Манчини, да не спомнувам што Шаќири и Ковачич отидоа...[DOUBLEPOST=1454849017][/DOUBLEPOST]гледајте ги само овие “центаршутеви“ на ТЕЛЕс и Нагатомо... ова е да се чудиш. Луѓе, играте и вие фудбал (дел од вас), ова е просто немогуче вакви топки да даваш, а да си професионален фудбалер. Не можам да се изначудам...

Последно уредено:
Abe nema ti si Baba Vangja. Ti, ona i Nostardamus... A do 18 kolo u kladilnica kako Jack vlagase i gi dupcese drugarcinjata za Juventus i Milan
Мене ли ми се обраќаш?Ако дај ми постови кај сум се курчел ?А ти си брука жива бе брат!Тргни од глупостите што ги пишуваше за јуве,до тоа флоп бил дибала,интер шампион ќе бил и тн и тн...

Ради твоите бљувотини срам ми е у серија а темата да се појавам,не избрука до коска сите интераши на форумов!
Пс.Не треба да си баба ванѓа за да видиш некои очигледни работи,треба само да си глуп или слеп за да не ги воочиш

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Со овие очајни бекови, што сакате повеќе... А и со Кондогбија, Брозович, Мело (ќе јаде црвен ако не го извади - тоа е сигурно).

Се радуваат на 0-1 ко мали деца Силвињо и Манчини, се тријат ко пички некои на клупа... Пациенти бе, 0 игра, ваков распад-систем може само Манчини да направи...

Еве ви го Манчини бе, еве ви го и Кондогбија - според сите флоп невиден, според вас уште се тешите дека ќе научи да игра фудбал... сеа дојдовте на моето да ги пцуете сите... Верувате у 3то место, нели?
Едно време ко стигна во Интер, немаше изиграно 2 утакмици пријателски, а го споредувавте со Погба, нешто исти били, дури Кондогбија и физички по спремен! Епа штом е физички по спремен, пуштете го нека ора некоја парцела во Милано :D :D

Ова игра ли е бе?!

Нека се распуштат нека не не резилат ебате копилињата. Кои се тие нафрлања бе? Верона не пердаши...

Пак доаѓа на нашето ... секоја текма различни 11 различна клупа различна тактика. Еве сл нека почне со Манај.

Се надевам 5 1 ќе изгубиме и ќе го клоцнат[DOUBLEPOST=1454849504][/DOUBLEPOST]И не. Ако се вратиме некако ме боли кур.

Пак доаѓа на нашето ... секоја текма различни 11 различна клупа различна тактика. Еве сл нека почне со Манај.

Се надевам 5 1 ќе изгубиме и ќе го клоцнат

Ти зема да се надеваш и даде гол Икарди :)
Ај да се надеваме дека 5-2 ќе изгубиме...

Лазања, Хајлендер... на следната кој ќе ни даде гол??? Зоро!?

ovoj manone ili kako i da e odma da potpise za inter haha tipot so tri asistencii go izdupi inter

Ти зема да се надеваш и даде гол Икарди :)
Ај да се надеваме дека 5-2 ќе изгубиме...

Лазања, Хајлендер... на следната кој ќе ни даде гол??? Зоро!?

Моцарела

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom