- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.495
- Поени од реакции
- 119.354
Ја не сум викал дека титула ќе земеме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...и не си викал дека Манчини е ѕвер, и дека Ханда брани со рамо т.е. го гаѓаат...Ја не сум викал дека титула ќе земеме.
Мене ли ми се обраќаш?Ако дај ми постови кај сум се курчел ?А ти си брука жива бе брат!Тргни од глупостите што ги пишуваше за јуве,до тоа флоп бил дибала,интер шампион ќе бил и тн и тн...Abe nema ti si Baba Vangja. Ti, ona i Nostardamus... A do 18 kolo u kladilnica kako Jack vlagase i gi dupcese drugarcinjata za Juventus i Milan
Едно време ко стигна во Интер, немаше изиграно 2 утакмици пријателски, а го споредувавте со Погба, нешто исти били, дури Кондогбија и физички по спремен! Епа штом е физички по спремен, пуштете го нека ора некоја парцела во МиланоСо овие очајни бекови, што сакате повеќе... А и со Кондогбија, Брозович, Мело (ќе јаде црвен ако не го извади - тоа е сигурно).
Се радуваат на 0-1 ко мали деца Силвињо и Манчини, се тријат ко пички некои на клупа... Пациенти бе, 0 игра, ваков распад-систем може само Манчини да направи...
Еве ви го Манчини бе, еве ви го и Кондогбија - според сите флоп невиден, според вас уште се тешите дека ќе научи да игра фудбал... сеа дојдовте на моето да ги пцуете сите... Верувате у 3то место, нели?
ете,му го спремив на време куферот на Манчини ака педерско шалче.
Пак доаѓа на нашето ... секоја текма различни 11 различна клупа различна тактика. Еве сл нека почне со Манај.
Се надевам 5 1 ќе изгубиме и ќе го клоцнат
ovoj manone ili kako i da e odma da potpise za inter haha tipot so tri asistencii go izdupi inter
Ти зема да се надеваш и даде гол Икарди
Ај да се надеваме дека 5-2 ќе изгубиме...
Лазања, Хајлендер... на следната кој ќе ни даде гол??? Зоро!?