Фан Клуб: Интер

ау па се потепаа другиве у пм да ги видат фантастичните тренинг методи на манчини хехехехе
да видат како тој со истите ни приредувва секој викенд тики така ... за сиромашни, ширум фудбалските терени во Италија.

p.s. @beneamata одамна ни рикна тоа бе, немаше луѓе што ќе се нафатеа редовно да го ажурираат, а и боље вака на фејс, бем ти и сајт и се.

Последно уредено:
Жезус не е ни фудбалер. Кловн е.
И не е Хесус.

Хесус е..не е Жесус..мене ме боли стапот како го викаат во Бразил и во Италија..ние сме во Македонија и пишуваме/зборуваме на Македонски јазик и најприлагодно за нас е Хесус..

Хесус е..не е Жесус..мене ме боли стапот како го викаат во Бразил и во Италија..ние сме во Македонија и пишуваме/зборуваме на Македонски јазик и најприлагодно за нас е Хесус..

Ок, за тебе Дејвид Бекам е Давид Бекам!
Опрости. :pijanco:

Жезус е!

Ок, за тебе Дејвид Бекам е Давид Бекам!
Опрости. :pijanco:

Жезус е!

Да објаснам подетално..него го викаат Жесус бидејќи немааг Х во нивната азбука односно речник(се мисли на луѓето од португалско говорно подрачје)..а ние имаме Х во нашата азбука и речник па затоа си го нарекуваме Хесус.

Ионака не е битно,како сакаш викајго само веќе кога се фати да се дообјаснуваме за ова тогаш вредееа репликите бидејќи 100% сметам дека сум во право;)

Да објаснам подетално..него го викаат Жесус бидејќи немааг Х во нивната азбука односно речник(се мисли на луѓето од португалско говорно подрачје)..а ние имаме Х во нашата азбука и речник па затоа си го нарекуваме Хесус.

Ионака не е битно,како сакаш викајго само веќе кога се фати да се дообјаснуваме за ова тогаш вредееа репликите бидејќи 100% сметам дека сум во право;)

Што друго зборВаш вака... освен Португалски? :icon_lol:

КуроФ ме боли како е правилно да ти кажам право, е сега се напнав стварно. Кај ме нервира што врска нема од фудбал, па сеа и со имево да му се нервирам.
Ајјјт в касапница, пошо за фудбал се видело дека не го бива.

Леле овај со имињата ја утнал, добро бе пред 2 години се праеше муабетот во Серија А темата.

Прво и основно правило во било кој јазик кога и да почниш да го изучуваш - ИМЕТО НЕ СЕ МЕНУВА, не немале буква ваква или таква нема благе везе изговорот е битен.

Во Ерменија значи ако одиш ти си Микхтарјан :popce:

И бекови НАЈПРИЛАГОДНО е БЕКОЈ. :)
Најприлагодно е крилести бекој.

Миранда суспендиран е изгледа ради акумулација на жолти картони а Јоветич истегнал мускул и нема да настапува. Мора да ја тепаме оваа за да го искористиме киксот на Фиорентина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom