Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.681
- Поени од реакции
- 49.086
neka zeme manicni skudeto sezonava ima da idam do milano da mu go ispusam, samo za da iskupam za toa sto sum go rekol za nego, ama do togas, ke stojam na stavot deka e vtororazreden trener i deka ne e nesto wow, negovo e da me demantira sto sekako ne e nesto sto ne bi sakal da se desi.
Za mene uspeh vtoro ili treto mesto ne e, za nekoj mozebi e, za mene ne e nekoj wow rezultat tuku razocaruvacki ishod, da gledas zad grbot na rival, sepak za inter praime muabet a ne za ekipa za koja igranje vo LS e pod difolt uspeh.
Tocno deka posle mizernite sezoni i toa e premija, ali Inter sezonava ima tim za titula, fakt, a so dopolnitelni zasiluvanja vo Januari samo ke se zacementira istiot.
Za mene uspeh vtoro ili treto mesto ne e, za nekoj mozebi e, za mene ne e nekoj wow rezultat tuku razocaruvacki ishod, da gledas zad grbot na rival, sepak za inter praime muabet a ne za ekipa za koja igranje vo LS e pod difolt uspeh.
Tocno deka posle mizernite sezoni i toa e premija, ali Inter sezonava ima tim za titula, fakt, a so dopolnitelni zasiluvanja vo Januari samo ke se zacementira istiot.