Фан Клуб: Интер

neka zeme manicni skudeto sezonava ima da idam do milano da mu go ispusam, samo za da iskupam za toa sto sum go rekol za nego, ama do togas, ke stojam na stavot deka e vtororazreden trener i deka ne e nesto wow, negovo e da me demantira sto sekako ne e nesto sto ne bi sakal da se desi.
Za mene uspeh vtoro ili treto mesto ne e, za nekoj mozebi e, za mene ne e nekoj wow rezultat tuku razocaruvacki ishod, da gledas zad grbot na rival, sepak za inter praime muabet a ne za ekipa za koja igranje vo LS e pod difolt uspeh.

Tocno deka posle mizernite sezoni i toa e premija, ali Inter sezonava ima tim za titula, fakt, a so dopolnitelni zasiluvanja vo Januari samo ke se zacementira istiot.

@Syn Отом,потом господине..пополека се ќе си дојди на ред бидејќи реално не сме во таква состојба да бараме преку лебот погача уште во првата сезона...

@Syn Отом,потом господине..пополека се ќе си дојди на ред бидејќи реално не сме во таква состојба да бараме преку лебот погача уште во првата сезона...
ta preku kur ako e prva asalna sezona posle niza godini, kakov leb be kakva pogaca :), konte od mrtov juventus naprai sampion bez poraz, do lani negoviot efekt na rabota se osekase, izgazi, sto kur ako e prva sezona posle niza katastrofalni koga deluvaat odlicno i go imaat Ona potrebnoto za najvisok plasman, prvi se na tabela, imaat odlicen tim i igraci, izbalansirano im e sve, konecno najde mancini prav format i pristap koj valjda ke go neguva od sea pa nagore, eve veke 4 meca istoto go igraat, doaga januari koga Sigurno ke donesat uste eden do dvajca fudbaleri so nadez deka barem eden ke e nekoj univerzalec za napad ...

Toa sto bilo bilo, za Inter praime muabet, realno, sezonava se ide na titula, ne na LS, sto sakaat neka zborat po mediumi, celta za Inter e sekogas ista makaj na krajot i 8mi zavrsat.

Лестер може да не се надева на титула и ЛШ да му биде бинго ☺ , али ние сме Интер и не гледам причина во моментов да не сметаме на титула после ваков статус во Декември. Во првиот месец точно скептик бев бидејки знаев дека цела година нема шанси да тепаш по 1-0 , Фиорентина ни го потврди тоа ..
Но сега Манчини излеа го вклопи системов и формацијава , па освен победите имаме и игра .
Наполи и Рома немаат ништо подобри играчи од нас , Јуве зема залет али факт е дека е послаб 40 посто од лани .
Долги години немало мртва трка меѓу Интер и Јуве за титула , или ние сме биле прејаки или они .
Мислам дека оваа година ке има борба до самиот крај , рачунајте дека и Јуве ке купува зимоска , за нас се збори Икарди се нуди голема пара за него .
Ако го даваат нека не биде под 40 , само се надевам ке остане до лето ке ни треба за титула ☺

Убаво изиграа, убава победа, на кој досега сме се мачеле по обичај, се надевав на победа, а откако го видов составот, сум презадоволен од победата!

Иначе, ваквите утакмици треба да се добиваат за да се освои скудетото, иако тоа не е целта.

На момент помислив дека го читам Сунѓерот БОБ

На момент помислив дека го читам Сунѓерот БОБ
Ja do pred nekoj den go prijavuvav deka mu e dupli akaunt na sungerot, od redakcija me ubeduvaa deka ne e, konecno me ubedija i tivko placev vo pernica deka postojat dvajca, mozebi zatoa nikot mu e me2 ...
Ovoj e ustvari onaa lignjata ili so i da e toa

spongebob_and_patrick_star-4857.jpg

Zatoa gleam go nema po naselba izglea izbegal u gostivar da raboti u kafana so nego,pa slucajno na pauza go zgresil sungerot akauntot i se pustil od kaj ovoj i ete sto bidna,si izleze na videlina

Mладите ги ишлакале младичите на Милан 2-0 сабајлево.Фин викенд за нерозаурите,нема што (y)
Уште вечер Фиорентина да догура до барем Х би било бомбона.Наполи со онаа одбрана е небитен :D

Mладите ги ишлакале младичите на Милан 2-0 сабајлево.Фин викенд за нерозаурите,нема што (y)
Уште вечер Фиорентина да догура до барем Х би било бомбона.Наполи со онаа одбрана е небитен :D
12366403_768906479904423_8679355883723279511_n.jpg

Ovoj pa zemal so jizz u gakji se sheta za ikardi, preku kurov od ikardi ako dojde dobra para so koja mancini ke donese univerzalci u napadot bolji od nego

Да бе гледам...
Се радувате на некое типче од Бока, на вакви универзалци ли мислиш?

Да се даде за 50 ама после тоа Ројс или нешто над.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom