Фан Клуб: Интер

Да бе гледам...
Се радувате на некое типче од Бока, на вакви универзалци ли мислиш?

Да се даде за 50 ама после тоа Ројс или нешто над.
Никогаш ова нема да се случи, ќе се земи некој потенцијал вајлда, што трча и што знае со топка да игра надвор од 16ник. Во наредниве години не очекувај ѕвезди во тимот освен ако интер не ги направи.

Да бе гледам...
Се радувате на некое типче од Бока, на вакви универзалци ли мислиш?

Да се даде за 50 ама после тоа Ројс или нешто над.
ne go znam toj neznam sto igrac e od boka ama gleam slicen na ikardi bil, ja mislev ne e ...
Inace toj profil da, ali dali rojs ili ne neznam, na takov profil na fudbaleri, rojs e veke gotov proizvod, ikardi ne e, da ti dade nekoj 50m evra za ikardi koj nema minuta izigrano na golemo natprevaruvanje, dali za klub ili reprezentacija seedno, e vishe od premija, baska sto retko koj bi dal tolku za staticen igrac od napadot denes. Neam nisto protiv ikardi da se razbereme, ovoj stekov mi sripa vcera na fejs ke go zgazev, ali rekov, ako stigne takva astronomska ponuda ne treba ic da mu ja mislat za da go prodadat.

Шта речи, бушење... Секако остануваме први, а со некои од конкурентите ќе ја зголемиме разликата со оглед на тоа што имаат меѓусебни дуели... Форца нерешено
2 out of 3... One to go ;)

Тоа е тој фан клуб кај шо после победа никој не се радува туку се прават споредби кој шо рекол за Манчини за после да се билда егото со хехехехе постови.
Отепеш невиден.

Може и полошо да биде, консензуално да го пцуеме Манчини, играчите, управата.

Боље е вака, бар ни е интересно у фан клуб.

Појче сакав Фиорентина да победи и да ни се залепи, отколку Јувентус да премини 5-то место! :boksix:

Абе види вака, имавме 5-0-0 на стартот и сите збореа дека тепаме на среќа, по 1-0, со чудни голови. Дојде Виола, се деси што се деси, почнавме пак да тепаме и повторно муабетите за среќа. Еве почнавме и по 4 комада да даваме, пак викате чекајте, ништо не се знае. Во ред, ќе си чекаме ние до мај, па тек тогаш ќе го правиме муабетот. Иначе играта во последно време ако не ве разубедува дека играме одлично и дека и тимот и Манчио се одлични ондак правац на лекар.
Love God, иди давај совети за љубов и не замарај, а и на кајги и фали како си поминал на зумба и дали ајдамерот на здравје радово е поскап на кило или во коцка, ебате пасивно агресивниот љубовџија.

Love God, иди давај совети за љубов и не замарај, а и на кајги и фали како си поминал на зумба и дали ајдамерот на здравје радово е поскап на кило или во коцка, ебате пасивно агресивниот љубовџија.
Иди ти прашај ја жена ти дали ќе те пушти на кафе па дојди објаснувај, ти ебам тоа бурмата што ти се глеа на секоја слика на ФБ.

Иди ти прашај ја жена ти дали ќе те пушти на кафе па дојди објаснувај, ти ебам тоа бурмата што ти се глеа на секоја слика на ФБ.
Ццццц ... Не станувај пасивно агресивен да ти ебам инсектот кој те не вара.

ne go znam toj neznam sto igrac e od boka ama gleam slicen na ikardi bil, ja mislev ne e ...
Inace toj profil da, ali dali rojs ili ne neznam, na takov profil na fudbaleri, rojs e veke gotov proizvod, ikardi ne e, da ti dade nekoj 50m evra za ikardi koj nema minuta izigrano na golemo natprevaruvanje, dali za klub ili reprezentacija seedno, e vishe od premija, baska sto retko koj bi dal tolku za staticen igrac od napadot denes. Neam nisto protiv ikardi da se razbereme, ovoj stekov mi sripa vcera na fejs ke go zgazev, ali rekov, ako stigne takva astronomska ponuda ne treba ic da mu ja mislat za da go prodadat.
Па не е ист ко Икарди бе.

Појче сакав Фиорентина да победи и да ни се залепи, отколку Јувентус да премини 5-то место! :boksix:
Ние ќе ви се зaлепиме не плaшете се:kuracc:

Ние ќе ви се зaлепиме не плaшете се:kuracc:

barcelona_3_1_juventus-584641.jpg

Koj bi rekol deka u novata godina vlagame prvi, a na sstart od sezonava bev so stavot da sme pri vrvot barem vo ovoj del od godinata zasto januari dopolnitelno ke se zasilat ...
Sega za sega podobro od ocekuvanjata veruvam na site, vo Januari pametno samo da se izigra, da se rashiri rosterot so pokvalitetni igraci, pred se aludiram na alternativi za klupa, da se otarasat od nekolku igraci bi bilo super pocnuvajki od Nagatomo, i Mancini bukvalno ke gi ima, ne deka i sega gi nema, site uslovi za atak na titulata.
Atmosferata u timot na najvisoko mozno nivo, igraat od vikend za vikend, odlicen izbor na igraci, pronajdena dobitna kombinacija ... konecno, sto poveke od ova ? Sega e momentot da pokaze deka poseduva sampionski mentalitet, a ne luzerski, mada ima osvoeno golemi tituli ali uste mi e na taa granica, i debelata krofna ima lapano 2 tituli u spanija pokraj barsa i real, i osvoil LS ali glejte go kolku e mizeren i beden.

Kako i da e, edno e sigurno, klubot polega no sigurno dobiva progres i se vraka tamu kade sto pripaga, na sekoe pole pocnaa odlicno da funkcioniraat, promenite vovedeni od novata uprava pocnuvaat da vroduvaat so plod.

Абе, кај ви е Додо од Рома што го земавте, зашо не добива шанса? Нели младо надежно бразилче беше..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom