Фан Клуб: Интер

ок. Како е времево во Битола? Не ви идам извесно време.
Имам уште некој испит и после то очи нема да ми видите! :P:kuracc:

Катастрофа брат не отепа дождот цел ден упичку матер,па и уште ова со Интер фалеше да ти ебам и Манчини и Ханданович и сите у курац нека одат..Иличич и Калинич против нас се понашаат небаре Меси и Иниеста се,а да дојдат кај нас има да го искршат столчето од седење на клупа пичка му матер нивна..затоа сум револтиран иначе ништо лично кулирај :D

Катастрофа брат не отепа дождот цел ден упичку матер,па и уште ова со Интер фалеше да ти ебам и Манчини и Ханданович и сите у курац нека одат..Иличич и Калинич против нас се понашаат небаре Меси и Иниеста се,а да дојдат кај нас има да го искршат столчето од седење на клупа пичка му матер нивна..затоа сум револтиран иначе ништо лично кулирај :D

Еее види го, па ми префрли на фудбал...

B- Немај гајле, се зафркавам и јас!;)

Еее види го, па ми префрли на фудбал...

B- Немај гајле, се зафркавам и јас!;)

Јас можам да ти префрлам на сто други теми ако сакаш, ама сепак темата е фан клуб Интер,не сум јас како овие скопскиве шанкуриња да одам офф топик и тука да правам муабет за фризури и бради небаре се работи за некакво модно студио а не фудбалски клуб да му ебам тоа педерскиот :D

Ханданович за вториот гол нема ни најмалку кривица.Силен шут,направи колку што можеше.
Не е проблемов во ханданович или било кој играч, до телено наклупа е . Се да му ебам.
Со салам тренер ќе ја заборавевме грешката на ханданович по мечот.Немаше да сме толку мизерни и да плачиме за грешката од голманот.Па две чисти нема манчиов бе, добивам впечаток дека само составот го одредува и кој што сака да си прави никакви замисли како да нема.Сите појаки противници ќе ни ја дупнат глата исто како денеска.

Лошо за мотивацијата, но верувам дека сега ќе работат уште повеќе и многу повеќе ќе се потрудат на теренот, сигурно сватиле дека треба многу сериозно да ја сватат работата, дека не е добро да летат како се најдобри на Италија. Со Сампдорија очекувам сигурна победа, само се надевам ништо страшно не е со повредата на Јојо, бидејќи неможам да го смислам овој Паласио, се надевам исто да се врати Мурило, и Јесус во одбрана.

Може некој да ми објасни зашто Љаич е купен за да грее клупа и да биде замена за репот ?? кој што е замена за сите други?

И зашто Перишич кој што е КРИЛо КРИЛО и само КРИЛО го форсира плејмејкер да му биде ?

Е затоа да му ја ебам шишката!

Сега читам, а не сме приметиле очигледно вчера, Манчини искалкулирал дека 352 формација е идеална за Фиорентина, со Телес лево а Перишич десно, Сантон во одбрана ко стопер, и мечот така го започнал па после пеналот праел некои рокади.
И вие викате перишич лош бил :)))), па и Меси ќе е лош ... ко бек, која е оваа замисла мене тотално нејасно ми е, а ја се чудам што бара Перишич да покрива назад кога го дадоа овие третиот гол, тоа овој бек земал го игра.

Неам зборови, буквално Се вчера беше погрешно, у право се и гдс, не смее да се занемари вината на Манчини без разлика што Ханданович поклони 2 гола, Јојо инаку можно е да не игра со Сампдорија али не е сериозна повредата.

Nagatomo ednas vleze sezonava, i bese eden od onie koi kumuvaa pri golot na ... carpi. :)
Preuzasen e vo odbrana, mancini veli deka bi sakal 11 medelovci u ekipa, medel igra odbrana samo zasto nemase situacija koga bea dostapni istovremeno murilo i miranda, a i melo izgleda ke ima status na prvotimec kaj mancini a so dvajcata u sredina Jok, nikako, taka da medel neka se isproba desno slobodno, za odbrana neam sumja deka ke izgazi za napred ke vidime, u sekoj slucaj Santon e totalno beskorisen vo sekoj mozen segment od igrata momentalno i ne smee veke da priparue u prv tim, baska sto e pute.
Нека го проба Медел на десен бек, Телес лево, Миранда и Муриљо централни и нека биде ко во времето на Мур, Маикон ќе ора по десната страна а Занети ќе си биде дефанзивен. (ок Занети играше и во средина во времето на Мур) А сега нека ора Телес по левата а Медел нека дреме у одбрана по десна. :D

Кој сум бе јас да објаснувам за тактики? :facepalm:

Едит: 0:33 Глејте го копилето што прави после одбраната.

Последно уредено:
што можи повеќе да направи за вториот гол ? вие за инает зборувате бе или ?
Сваќам дека го мразите, ама претерувате.
Крај краева ако имавме тренер како што треба и доликува,ќе ги здробевме а немаше да се молиме на голманот дали ќе извлечел максимумот или не.
Да игравме против барса, да не доминираа цело време и ќе сватев на ханданович да му се фрлавте, затоа што од него најмн ќе зависи.Ама против тим што треба да го издоминираме да се фатиш за голманот а даја пречутиш отепаната игра???? Демек ако не го примеше ханданович првиот гол и ќе победевме 2-0? па никаква игра немаме бе,ми пишувате овде концепто се ебал, кој концепт бе?
ПРОТИВ СИТЕ ЕКИПИ СЕ ТРЕСЕМЕ ДО 90та и победуваме со некој индивидуален гол,вие законцепт ми кажувате

Ова што денес го направи Ханданович, колку што мене ме држи меморијава, мислам дека е може и најмизерното голманско издание на еден голман на екипава у модернава историја на клубов, помизерна голманска партија од оваа ја лично не памтам а тимов го глеам добри 15 години.
Ти у дерби меч вака дезертерски 2 гола да поклониш е јад и беда која мора да биде санкционирана следниов период, денес он ја шитна утакмицата, после 0-1 веќе го дестабилизира цел концепт, после 0-2 све отиде у три лепе, све што можеше денес погрешно да се деси, бидна, почнувајќи од Јоветич, завршувајќи со црвениот на Миранда.

Ужасно издание, да влезам у главата на Манчини вака би размислуел, индивидуалните грешки одлучија, системот е ок.
Ова е лошото, сеа дестабилизирани и рашамарани да ги видиме за недела дена како ќе се понашаат уз истиот систем, криво ми е што после 5 победи вака мизерно поклонија триумф без борба, со Сампдорија ханда не смее да брани али манчини не е ферги, кој после лоши изданија на првите голмани на гол ставаше босоноги резерви, али битно праќаше порака дека ваков курташак е недозволивв за голем тим.

Глеам на нет пишуваат ок е, секој има лош ден, не бе, ваков лош ден е Недопустлив за екипа како Интер.

Честитки btw до навивачите на фиорентина.
Морам да ти реплицирам бидејки знам дека го разбираш фудбалот,за мене Ханда е крив само за првиот гол односно пеналот . За вториот гол јак беше шутот и ја одбрани колку толку , тоа беше среќа на гол линија топката бидејки еднаш од 100 шута така ке отиде топката , за другите два гола воопшто не е виновен .
Само да те потсетам Ханда не спаси со Милан коа го спаси зицерот на Луиз Адријано , да беше 0-1 знак прашалник дали ке ја тепавме ..
Вчера за мене беше најголем проблем играта , т.е да го видиме Манчини при негатива што кад тад ке се десеше понатаму секако ,може добро што се случи вчера за да не летаме толку во облаци бидејки претходните дуели сите знаеме дека ги добивме на сила а две победи во 90 мин.
Ако навистина е јак Интер тоа ке го видевме вчера али ние до 0-3 на терен 11 вс 11 не шутнавме во рамки на гол , Фиорентина ни одржа лекција по модерен фудбал, не за џабе се прво место ..
Сакам да кажам дека Ханда не треба да го кривиме туку да се молиме со Манчини да дадеме гол и после да се браниме ☺,зошто при негатива со таква дефанзивна тактика никого нема да тепаме ☺

Морам да ти реплицирам бидејки знам дека го разбираш фудбалот,за мене Ханда е крив само за првиот гол односно пеналот . За вториот гол јак беше шутот и ја одбрани колку толку , тоа беше среќа на гол линија топката бидејки еднаш од 100 шута така ке отиде топката , за другите два гола воопшто не е виновен .
Само да те потсетам Ханда не спаси со Милан коа го спаси зицерот на Луиз Адријано , да беше 0-1 знак прашалник дали ке ја тепавме ..
Вчера за мене беше најголем проблем играта , т.е да го видиме Манчини при негатива што кад тад ке се десеше понатаму секако ,може добро што се случи вчера за да не летаме толку во облаци бидејки претходните дуели сите знаеме дека ги добивме на сила а две победи во 90 мин.
Ако навистина е јак Интер тоа ке го видевме вчера али ние до 0-3 на терен 11 вс 11 не шутнавме во рамки на гол , Фиорентина ни одржа лекција по модерен фудбал, не за џабе се прво место ..
Сакам да кажам дека Ханда не треба да го кривиме туку да се молиме со Манчини да дадеме гол и после да се браниме ☺,зошто при негатива со таква дефанзивна тактика никого нема да тепаме ☺

Спред мене Хандановиќ е крив за двата гола... Јак бил шутот, ти си го видел шутот? Одеше у агол? Директно одеше у Хандановиќ а он мораше со некоја парада и со една рака да ја мава... Нормален голман би ја избоксувал со две раце, преку половина терен ќе отиде или па би ја избацил во коренер со две раце, колку и да имаше ефе (а немаше многу). Нејќам да ги спорам квалитетите на Хандановиќ со Милан фати зицер но тоа е негова работа, да фаќа невозможни зицери затоа он брани за Интер а не Томе Пачовски... Разбирам голманите да прават киксови, сите прават ама два на ваков важен натпревар? Мора да си има казни па макар и Карицо да стартува нареден натпревар.

Стефо, што да напраи повеќе бе? Единствена (условно кажано) грешка му е што не ја пребаци преку гол.

znaci handa ne go odbrani toj shut, ke si daese avtogol posle odbranata, ene na vvideono na stekot glejte, u nego ide topkata, ne e ni u agol, kur podolg ako bil jak sutot pa fudbal e ova, mnogu posilni shutevi se branele od klasa golmani, ne bese ova do toj stepen silna ko karlos sto sutiral ili sea hulk, ovie shutevi mora da se fakaat, toa deka ne spasuel ok, golman e toa mu e jedina rabota, da brani, so milan imase super den, vcecra go imase najmizernoto golmansko izdanie moze i u kariera, za inter ubeden sum deka poloso branenje nemalo u zadnji 10 godini.

nema koj ne go obvini za dvata gola, ej 2 gola da poklonis u prvi 20 min u derbi e premnogu, neka kaze koj sto saka, naled toa sto mancini od start ja utna, sto palasio ne e ni za u makedonska liga, handa vcera ni eba mater i toa e toa, sea idemo dalje, ke vidime kolku ovoj poraz go destabiliziral timot.
Nekolku raboti posle vcera se sigurni, Santon ne smee veke da bide starter, Palasio ne smee veke da bide starter nitu pak prva opcija od klupa za napadot, Ljaic Mora da dobiva shansa u prv tim zasto e eden od najkvalitetnite igraci, Mancini mora pohrabro da vlaga u duelite a ne da prai rokadi i izmeni u sistem radi faking markos alonso. :facepalm:

Ne e strasno sto izgubija vcera, prvi 6 kola, 15 bodovi, toa e odlicno, ali kine faktot sto taka mizerno poklonija pobeda bez nikakva borba i zelba za nadigruvanje i toa doma, ona izdanie od vcera na cela ekipa u paket so mancini ne smee da se povtori. Imaat super prilika vo januari da se na vrvot, a togas se veteni novi zasiluvanje od pretsedatelot na timot, pa da se vleze ostro u vtoriot del od sezonata i da se atakuva na titula ako dade gospod. :popce:

Нека го проба Медел на десен бек, Телес лево, Миранда и Муриљо централни и нека биде ко во времето на Мур, Маикон ќе ора по десната страна а Занети ќе си биде дефанзивен. (ок Занети играше и во средина во времето на Мур) А сега нека ора Телес по левата а Медел нека дреме у одбрана по десна. :D

Кој сум бе јас да објаснувам за тактики? :facepalm:

Едит: 0:33 Глејте го копилето што прави после одбраната.
Не го ни виде Каличник како шо гледам топката ја следеше а овај му се мушна пред него.

Стефо, што да напраи повеќе бе? Единствена (условно кажано) грешка му е што не ја пребаци преку гол.
Види го бе што прави откако ќе ја одбрани, место да се стрча да ја избие он одеше накај гол линија, а не е дека не ја гледаше топката. Не ме јеби крив е се да му ебам у пичка ја на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom