Фан Клуб: Интер

И Барса изгубија 4-1 од Селта. И на најдобрите може да им се деси ваков кикс, уживајте. Следните 5 ги тепаме и тоа е тоа. :)
tumblr_ml1kfzMEf81snckvoo1_500.gif

@Ibrakadabra
Види, ако примети денес, системот на Манчини доживеа тотален крах кога го примија првиот гол, буквално никој ништо не изигра, денес после првиот, а и вториот гол немаше никаква реакција од тимот, играа едно ебано Ништо 11 души на теренот, не би го двоел Кондогбија или Перишич само зашто се нови играчи.
Тој шут инаку не беше за таква мизерна интервенција, ипак праиме муабет за голман на Интер, дека Кондогбија кумуваше не негирам али он кумуваше ... на шут од 100 метри, такви кумувања у еден меч се дешаваат често, не можеш ти у меч за 90 мин да не дозволиш некој да шутира, реално од далеку беше, Ханда имаше време и да се позицонира што и направи, и да интервенира, што и направи, ама катастрофално а ако си приметил у многу наврати он топката кога интервенира не ја одбивал странично туку само гледал да интервенира без притоа да внимава каде ке отиде после одбраната, нешто кое на пример Цезар го имаше докторирано.

Не можам да го кривам кондогбија или било кој да беше, после таква аматерска одбрана.
И не праам муабет за кикс, или лош ден, ова денес на Ханда беше најмизерното голманско издание у задњи 15 години, еве најди некое полошо, 2 поклона у дерби меч ( и тоа у први 20 мин ) не се десиле од голман на Интер, а и не само у дерби, најискрено не памтам вакво нешто еве некој слободно нека ме демантира ако има таков впример.
Од увек сум го поштуел муабетот на Мур после еден пораз од Самдпроија и грешка на Сантон, дека победуваат и губат ко тим демек да не се осврнуваме на еден играч кој згрешил, али ваквиве изданија ко денешново на Ханда од увек ке ми бидат исклучок за тој муабет.

И по незнам кој пат, мене најбитно ми е тимов да има добитен систем, дали некој фејлнал или не искрено сеедно ке ми биде, ако на крај ИНтер освои титула, првата сезона на мур фејлнаа не едно, него двете главни и најскапи засилувања на тимот за кој искешираа над 40м евра, па на крај се тоа си беше заборавено, изгубија до 6то коло цели 9 бода ( нерешено со сампдорија, џенова дома иако имаа играч повеќе, фиорентина гости, пораз од милан ), беа мизерија али на крај битно мур го проби калчо фудбалот и ни достави титула.
За кондогбија иначе стриктно, читав колумна и тоа у јувенташкион тутоспорт, каде го споредуваа со Јаја Туре и рекоа дека и Туре многу лошо почнал у сити, еден од најскапите играчи у англија со најголема плата, али Манчини постепено го развил во страшен играч, односно, работел на него со месеци и конечно го адаптирал дури и ко плеј позади напаѓачи иако у барса играше каде што сеа е бускетс.

@Џони Вајсмилер (не знам оти не можам само ова "Џони" да го остам али јебем га :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:)... за прв пат че се согласам со другаров Џонтра (за Нагатомо). И јас сматрам дека немаме подобар бек од него. Мислев дека овај Сантон конечно че ни засили бековска позиција али ништо, курлево не знај кај тера. :D

Точно е дека врска нема, али барем е побрз од другиве во најмала рака, зато и ја пре би за него отколку за овај Д'\"!?/{Амброзио рецимо.

Не се заебавајте бе..ваков никаков Сантон е Мајкон во најдобри денови за Нагатомо..како прво Нагатомо нема стрикна позиција за да го нарекувате бек, а после квалитетен..значи Сантон,Телес,Монтоја па дури и повреден Додо се подобри од него..јас имам па спротивно мислење дека Нагатомо со онаква неспособност ни е најслаб бек во тимот и клубот едвај чека да го продаде негде..ајде да беше корисен барем малце ама ниту тоа не е..одбрана катастрофа,напад катастрофа,ниту за високи топки се наоѓа..ништо апсолутно ништо..и сите што инсистирате на Нагатомо мислам дека треба да одите на психијатар и да се преиспитате..

Nagatomo ednas vleze sezonava, i bese eden od onie koi kumuvaa pri golot na ... carpi. :)
Preuzasen e vo odbrana, mancini veli deka bi sakal 11 medelovci u ekipa, medel igra odbrana samo zasto nemase situacija koga bea dostapni istovremeno murilo i miranda, a i melo izgleda ke ima status na prvotimec kaj mancini a so dvajcata u sredina Jok, nikako, taka da medel neka se isproba desno slobodno, za odbrana neam sumja deka ke izgazi za napred ke vidime, u sekoj slucaj Santon e totalno beskorisen vo sekoj mozen segment od igrata momentalno i ne smee veke da priparue u prv tim, baska sto e pute.

мислам дека треба да одите на психијатар и да се преиспитате..

На психијатар да се преиспитам?? o_O На психија... wut?!:eek:

Преиспитувањево мислам дека треба да биди пред психијатаров Џони срце! Ако одам/ме носат на психијатар значи дека не сум способен да се преиспитам. Какви ти се овие фори.. ?:ROFLMAO:

На психијатар да се преиспитам?? o_O На психија... wut?!

Преиспитувањево мислам дека треба да биди пред психијатаров Џони срце! Ако одам/ме носат на психијатар значи дека не сум способен да се преиспитам. Какви ти се овие фори.. ?:ROFLMAO:

Мислам дека ја претерваш со гледањето низ прсти и како нормална личност би требало да ми го сфатиш постот..а ако сметаш дека Нагатомо ни е најдобар бек тогаш не е возможно да бидиш нормален..значи Нагатомо е ужас,катастрофа,најслаб играч шо постои,нема никаков квалитет,ништо нема,не постои што би рекол Стефан

Мислам дека ја претерваш со гледањето низ прсти и како нормална личност би требало да ми го сфатиш постот..а ако сметаш дека Нагатомо ни е најдобар бек тогаш не е возможно да бидиш нормален..значи Нагатомо е ужас,катастрофа,најслаб играч шо постои,нема никаков квалитет,ништо нема,не постои што би рекол Стефан

Гледање низ прсти wut? Јас ако гледам низ прсти не знам...
Не бе па ти види го, и јас мислам дека Нагатомо е ретарда море, али барем е брз, а јас ја сакам брзината во фудбалот. :icon_mrgr:
А подобар е од Жезус како бек во секој случај!

И не знам со шо ти дадов дознаење дека не ти го сфатив постот најсериозно? :eek::pos:

Гледање низ прсти wut? Јас ако гледам низ прсти не знам...
Не бе па ти види го, и јас мислам дека Нагатомо е ретарда море, али барем е брз, а јас ја сакам брзината во фудбалот. :icon_mrgr:
А подобар е од Жезус како бек во секој случај!

И не знам со шо ти дадов дознаење дека не ти го сфатив постот најсериозно? :eek::pos:

Значи фудбалот се игра со мозок а не само да трчаш како коњ,ене ги и ѓупците во Африка трчаат како коњи па ништо не биднува од нив..

Со тоа што почна да ми објаснуваш за преиспитувањето и психијатарот како комплексна тема односно каде сум згрешил небаре се наоѓаме на Македонската академија и науки, а јас тоа го напишав ради реда без размислување

Лош збор да нема за Сантон лепотанот да ви ебам тоа изгасените фаци :pos:
davide_santon6.jpg

Значи фудбалот се игра со мозок а не само да трчаш како коњ,ене ги и ѓупците во Африка трчаат како коњи па ништо не биднува од нив..

Со тоа што почна да ми објаснуваш за преиспитувањето и психијатарот како комплексна тема односно каде сум згрешил небаре се наоѓаме на Македонската академија и науки, а јас тоа го напишав ради реда без размислување

А кажи ми колку играат со мозок ДАмброзио, Жезус, и Сантон? :D

И крени малку
nm4rrgfb.jpg
со дијагнозиве, не че да е лошо! :icon_mrgr::backa:

А кажи ми колку мислат ДАмброзио, Жезус, и Сантон? :D

Ди Амбросио има барем подобри физички предиспозиции и е покорисен во одбрана,Сантон е господ за Нагатомо а Хесус не е бек туку Манчини ретардираниот измислува топла вода

Ди Амбросио има барем подобри физички предиспозиции и е покорисен во одбрана,Сантон е господ за Нагатомо а Хесус не е бек туку Манчини ретардираниот измислува топла вода

ок. Како е времево во Битола? Не ви идам извесно време.
Имам уште некој испит и после то очи нема да ми видите! :P:kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom