Фан Клуб: Интер

А Озил иначе прикажува маестрални и неверојатни партии.

Ок де, онака го зедов него за пример, на него ми текна во тој момент. Азард можи?

А шо сеа, сакаш да кажиш дека се на исто ниво?

Или битно е само да се влези клизач, да има дискусија и да се надмудруваме? ( непотребно)

Ок де, онака го зедов него за пример, на него ми текна во тој момент. Азард можи?

А шо сеа, сакаш да кажиш дека се на исто ниво?

Или битно е само да се влези клизач, да има дискусија и да се надмудруваме? ( непотребно)
Не, ама глупи примери даваш. Го напраи Озил како да е не знам што, а уствари типот не може да се собере неколку сезони по ред. Нема везе ќе видиме дали Перо ќе биде флоп, мада прво нека го потпишат FFS.

Не, ама глупи примери даваш. Го напраи Озил како да е не знам што, а уствари типот не може да се собере неколку сезони по ред. Нема везе ќе видиме дали Перо ќе биде флоп, мада прво нека го потпишат FFS.

хахаха добро бе човече, Меси ли требаше да го земам? :pos: леле не ми се верува ...

Меси ли требаше до го ставам во иста реченица со факинг Перишич? Значи муабетот беше дали ќе флопни или не, а јас само зедов за пример подобар фудбалер кај кој шансите за флоп се помали, то беше се.

А ти ми зборуваш за маестралонст. Немој молим те! :LOL:

Не го дувајте многу многу,Озил игра стандард во Арсенал и е меѓу најдобрите нивни играчи.
Имаш пад во форма да,но тоа беше краток период.

Озил е класа играч и секогаш ќе биде,Перса за овој моментален Интер е премија и најдоброто што може Интер да го добие,е сега дали ќе флопне не знам,но во првава сезона ако даде 7-8 гола и едно 7 асистенции јас ќе го сметам за добар трансфер.

Мада што знам,Ламела повеќе ми беше некако за во Интер да се земе бидејќи ја познава лигата,ете Интер не игра во Европа па ќе има време да се адаптира.

Лавеци ако се собере,читам се согласил на смалување на платата за еден милион и сакал да си замине од ПСЖ,ќе биде ептен јако.Несудената љубов на Интер конечно пред портите на Меаца :D

Па и Едер ако се земе како опција за Икарди,сексови бе.

Na koja osnova lamela pred perisic, zboram za muabetite ovoj vtoriov, nametnat u prv tim vo Vtora ekipa u Germanija, a e ckart u sporedba so Lamela, koj maka maci so godini da se nametne u Totenhem i nikako ne uspeva vo toa ...
Kolku samo ograniceno razmisluvanje e ova, bez osnova i od inat.

U 2 godini preku 50 nastapi ima za wolfsburg, dovolno govori kolku oni smetale na nego, a voopsto ne se slabi i se tim so visoki ambicii, i tim koj realno ima super igraci, pogotovo vo sredniot red.
Шакири флопна па не Перо, а беше неколку класи над...

Не велам гарантирано ќе флопни, можи ќе се снајди човекот не знам, но треба да е Озил за да речам дека шансите за флоп се 0.1
Od kaj pa toa deka shaq bil nekolku klasi nad ? :) I shakiri tocno e deka flopna, ama vo dosta razlicni okolnosti od onie vo koi Perisic ke igra, bajagi razlicni, sprotivni.
Sega da dojde Laveci na konj sme, isto i ako uspee trampata Juan - Ljaic, dobro e sto inter taka postapuvaat, ako e tocno toa, deka na baranjeto za juan odgovaraat vaka.

У понеделникот на Манден Најт Фудбал го посраа Озил. Покрај Кара и Невил, најгласен беше Анри кога кажа дека 2 години е во тимот а ниту еднаш го нема видено да покрене иницијатива и да го однесе тимот до победа.

Така да, Озил е флоп (со очекувањата кои сите ги имавме за него кога потпиша за Арсенал). Не е воопшто слаб ама не е тоа што се очекуваше.

Не го дувај бе. На фудбал менаџер му гази Озил и мисли дека и у real life е таков.

Со Белимбегово играм и сеуште неам доволно пари да го донесам во екипа,што се курчиш одма :D

ама сериозно го дувате,Перишиќ го направивте бог и батина,а Озил го усравте начисто,небаре за Шумуликовски се работи.
Играат на различни позиции во различни првенства и имаат различни улоги на теренот и тоа е тоа,тоа не го мења фактот дека Озил е тапа играч,само за во екипа ко Питерборо.

Syn,не го дувај и ти бе да ти ебам тоа брадата позерска,еден аргентинец во милион успеваат во англиско првенство :D

Нагласив погоре дека само поради тоа што Ламела ја познава италијанската лига пошо играше за Рома,само затоа би го земал,не би му требало многу време за адаптација ако се знае дека Манчини ќе форсира игра преку крила,која се покажа катастрофа у време на Мурињо и купувањето на Кварезма.

sto ima veze nacionalnosta koga e u prasanje fudbalerot, padnat e mnogu, nego poentata mi bese deka sporedbata nema apsolutno nikakva osnova, ne mozes da kazes deka lamela e podobar a 2 godini igra prosecno i potprosecno, ja nemam nisto protiv nego nit pa bev protiv negovo nosenje tuka, ama se preteruva, Perisic e staven na nivo na alvarez ebate, a eden Pandev vo funkcionalniot sistem na Mur bese od krucijalno znacenje i gazese, igrac od koj timot ima korist 1 saat samo, posle toj saat e walker.

Pak ke kazam, ko i u milion navrati tuka, Mancini ako uspee da go definira sistemot i istiot se pokaze kako dobitna kombinacija za Serija A, ja ne sumjam vo Perisic a i u ostanatite zasiluvanja deka ke izgazat sezonava, a i onie sto sledat, top igrac e hrvatov, najmnogu treba da ne plasi sezonava Mancini, a ne dali imaat ili nemaat tim, so perisic i eventualno nosenje na laveci imaat i poveke od soliden tim, lajic da dojde po nekoja slucajnost tek togas Mancini ke raspolaga so ebano dobar roster i bukvalno ke nema nikakov izgovor za eventualniot neuspeh, a vo takva situacija neuspeh = da ne se boris za skudeto, za plasman u LS muabet da ne praime.

Od kaj pa toa deka shaq bil nekolku klasi nad ? :) I shakiri tocno e deka flopna, ama vo dosta razlicni okolnosti od onie vo koi Perisic ke igra, bajagi razlicni, sprotivni.
Sega da dojde Laveci na konj sme, isto i ako uspee trampata Juan - Ljaic, dobro e sto inter taka postapuvaat, ako e tocno toa, deka na baranjeto za juan odgovaraat vaka.

Ок во секој случај Шакири > факинг Перишич по мое, затоа и реков така. Без разлика на тоа што Шакори кај нас падна не знам колку нивоа.

Друга работа, приметувам еден вид на размислување кое преовладува кај поголем дел од фановиве тука во фан клубов и кое стварно многу ме нервира, морам да признаам!

Се работи за следното... Кога ќе се добие информација дека Интер тргнува по рандом играч, одма е етикетиран како добар/класа, што мене искрено ми делува како едно принудно форсирање на игачот, само поради тоа што ете се поврзува со Интер, и клубот на некој начин покажува интерес за играчот (од лубов кон тимот). Во стилот... "А да и јас ги сакам Партизан, оти тато ги сака (кај малите деца)
А тие фудбалери кои на некој начин заминуваат поради новите (или не), одма се "непотребни", "флоп", "тињи" и не знам што уште не. А уствари тоа се истите тие играчи кои биле класишта пред да дојдат и одеднаш остареле, станале непотребни, не се вклопувале во "новата формација", флопнале итн (Снајдер). И повторно само поради тоа што клубот не ги сака - без негирање!
Некое си размислување слично на она од "рационализација" во психологијата, од типот на "кисело грозје" и "сладок лимон". Кој ме сфаќа знае за што точно им токинг абаут. Чудна појава.

Не знам, смешно ама мене вака ми делува најсериозно!
Како да се бараат на некој начин оправдувања за постапките на управата. "Мора да почитуваме се што клубот одлучува" бич плис! -.-

rabota e u vkusovi, shaqiri vo baern bese rezerva, odnosno, 3 godini Nisto poznacitelno ne pokaza, znaci ne edna, ne dve, celi tri godini, pep vikal deka e niskointeligenten ko fudbaler, ne e bitno, ete dojde vo inter, za 6 meseci eden asalen centar sut nemase, ne e ni toa bitno, ali ok, ako za ovie 3 godini pokazal deka e bolji od Perisic, ondak ja sum eden od onie koi toa iskreno i ne go primetile. :toe:
Neam nisto protiv shaq, ama nema da se osudam da go sporeduvam so igrac koj igral i se nametnal vo silen klub, vtor u germansko koe e i te kako ojacano, edniot bese zakoravena rezerva, drugiov pruzi super izdanija vo rok od 2 godini.

Inaku dobro ke bese shaq da ostane, ama pak ko sto rekov, ne ja gledam osnovata u muabetite za sporedba so Perisic, neznam ni sto moze da se sporedi, igrac koj ne igral so igrac koj se utepal od igranje.

Да но нели Шачко беше "њу Лео Меси скилс"? Да, беше, серевте мед и млеко тука и на фб. Класа беше и колевте бесевте за него, а сега нискоинтелигентен.

...
Тоа е тоа за кое зборував во постот погоре. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom